- 13 Ekim 2014
- 503
- 1.023
- 208
hafta sonları hariç her sabah 6 da kalkıyorum gece 12 oluyo yatmam uyulamakla geçiyo bütün günümAma en gec yatan benim yaa aranızda... erken de kalkıyor sayılırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hafta sonları hariç her sabah 6 da kalkıyorum gece 12 oluyo yatmam uyulamakla geçiyo bütün günümAma en gec yatan benim yaa aranızda... erken de kalkıyor sayılırım
afiyet olsun ben de yeni btirdim kahvemi :)Günaydın kizlar tambak cimla Türk Kahvesi iciyoruz![]()
bende sizler gibi yaptım 1 bardak süt ve 1 mandalina yedim ara olarak![]()
bende sizler gibi yaptım 1 bardak süt ve 1 mandalina yedim ara olarak![]()
1 dakika bakim yazıyım canım. Ama ben senin adını çok beğeniyodum. Valla doğruyu söyleyim kıskanıyordum, yalnızım diye sanırım.Canım sen kullanıcı ismini nasil değiştiriyorduk. Kişisel bilgilerden nereye girecem bulamadım
Bizim bünyeler ödem yaptı galiba hafta sonu o yüzden öyle fazla çıktık. haftasonu fazla kaçırınca bünye stok yapıyo hemen. Umudumuzu kaybetmicez şekerimmCanım bugün ben tartıldım. Ve cook mutluyum ve umutluyum
senden de tabi ki basaracagiz
Aysun ruyalarima girdin kiz![]()
Aa nerden aldın yeşil kahveyi? yağ yakmaya etkili olduğunu duymuştum merak ediyordum?cancağızlarım an itibarı ile yeşil kahve içmeye başlıyorum bakalım faydası olacak mı?
Canım bugün ben tartıldım. Ve cook mutluyum ve umutluyum
senden de tabi ki basaracagiz
Aysun ruyalarima girdin kiz![]()
Çookkk güzel görünüyo yemeğin ellerine sağlıkkslm kızlar dün yazamadım kızım biraz huysuz du 11 aylık oldu hala iki diş var dişleri çok kasiniyo sanırım onun huysuzlugu.. yurumeyede başladı surekli hareket halinde. .
dün biraz kaçamak lı geçti
bu gün kahvaltı
bir haşlama yumurta
30 gr peynir
55 gr ekmek
bir domates
çay
arada 150 gr ızgara mantar
öğle
mantar tavuk ve yoğurt tan salataEki Görüntüle 1308151 Eki Görüntüle 1308152
1 dakika bakim yazıyım canım. Ama ben senin adını çok beğeniyodum. Valla doğruyu söyleyim kıskanıyordum, yalnızım diye sanırım.
Bildirimleri aldığın yerde ismin yazar oraya tıkla kişisel bilgilerin yazar ekranın solunda. ayarların altında hemen kullanıcı ismi değiştirme yazar ordan yapabilirsin canım..
Bizim bünyeler ödem yaptı galiba hafta sonu o yüzden öyle fazla çıktık. haftasonu fazla kaçırınca bünye stok yapıyo hemen. Umudumuzu kaybetmicez şekerimm
nasil gordun kiz insallah iyi gormusundur
Şabanınaşkına değilde sana mı yazmışım pardonBen değil canım komşum değiştirecek ben seviyorum adimi