- 13 Ekim 2014
- 503
- 1.023
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok gecmis olsun![]()
Canim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ogluna
Sagol canim amin
Hayırlı Cumalar dostlar...
Milad'cım yavruna geçmiş olsun.Rabbim 'Ya Şafi' sıfatıyla acil şifalar versin tüm evlatmarımıza...
Amin canım çok teşekkürler.Tomurcugum cok tesekkur ederim iyi temennilerin icin insallah bu kür isinize yarar sende cok güzel kilolar verirsin eminim ameliyattan sonra seni mükemmel gunler bekliycek her kadin mutlu olmayi hakediyor helede kilolari yüzünden kötü günler gecirmisse hepimizin hikayesi ayri ayri dilerim hikeyemizin sonu bir olsun mutluluk olsun![]()
Canim aksam hic denemedim sen calistigin icin sana zor gelebilir bir dene istersen ama ibrahim saracoglu mutlaka sabah kullanilmali ac karna icilmeli demisti olsun sende aksamlari ic odemini atarsin belki aksamlarida faydasi vardir denemeden bilinmez dimi amaUOTE="tomurcukkk, post: 38148956, member: 253764"]Amin canım çok teşekkürler.
Bir şey daha sorabilir miyim eğer kızmazsan
Bu kürü akşam işten eve döndükten sonra yapıp içsem olur mu?Sabah erken ve taze hazırlamak gerekiyor ya sabahtan blender çalıştırırsam oğlum uyanır erkenden ve evden çıkarken çok zorlanırım.uyanık olursa peşimden ağlıyor.uyurken kaçıyorum hemen.
yoksa sabah aç karna içmenin faydası daha mı farklı olur ?
Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar. .
Dun beri yazamadım oglum cok hasta teyzeleri yediği hicbir sey midesinde kalmiyor ilaclar etkisini göstermedi sanki öğleden sonra tekrar hastanedeyim
Dun okudum yazdıklarınızi ama cevap veremedim aklimda kalanlara göre yanitlayayim
Tomurcuk, gozun aydın canim. Hakkında hayırlısı sen iraden ve gayretinle hakettin bunu. Ameliyat sonrası fıstık olacaksin tam anlamıyla. Biran once olur biter inşallah Da sende hayatina daha mutlu devam edersin..
Angelina, tavsiyelerin icin Teşekkürler benim ilk sayfada bahsettigim arkadasim da maydanoz kuru ile zayifladim dedi. Verdiği tarif ayni senin dediğin gibi bende 3gun yaptim sonra erindim her sabah yapmaya:)
Simdi ikinci kez birinden duymak daha da ciddiye almami sagladi.. sabah uyandığımda yaptim bende hadi kızlar hergun yapip yapmadimizi yazalim da sunu 15 gune beraber tamamlayalim..
Fatma ve ilkay ben sabah blendirla yaptım onceden rondoda yaptigim icin posasi uste cikiyordu ve biraz mide bulandirici oluyordu. Bu sabah blendirla yaptigimda gayet iyi parcalandi ve sebze suyu gibi oldu rahat ictim
Günaydın canlarim hayırlı cumalar
Bende 4 gundur bas ağrısı çekiyorum bu gun doktora gidecem insallah bisey cikmaz bas donmesi mide bulantısı da var
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin yavruna...Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar. .
Dun beri yazamadım oglum cok hasta teyzeleri yediği hicbir sey midesinde kalmiyor ilaclar etkisini göstermedi sanki öğleden sonra tekrar hastanedeyim
Dun okudum yazdıklarınızi ama cevap veremedim aklimda kalanlara göre yanitlayayim
Tomurcuk, gozun aydın canim. Hakkında hayırlısı sen iraden ve gayretinle hakettin bunu. Ameliyat sonrası fıstık olacaksin tam anlamıyla. Biran once olur biter inşallah Da sende hayatina daha mutlu devam edersin..
Angelina, tavsiyelerin icin Teşekkürler benim ilk sayfada bahsettigim arkadasim da maydanoz kuru ile zayifladim dedi. Verdiği tarif ayni senin dediğin gibi bende 3gun yaptim sonra erindim her sabah yapmaya:)
Simdi ikinci kez birinden duymak daha da ciddiye almami sagladi.. sabah uyandığımda yaptim bende hadi kızlar hergun yapip yapmadimizi yazalim da sunu 15 gune beraber tamamlayalim..
Fatma ve ilkay ben sabah blendirla yaptım onceden rondoda yaptigim icin posasi uste cikiyordu ve biraz mide bulandirici oluyordu. Bu sabah blendirla yaptigimda gayet iyi parcalandi ve sebze suyu gibi oldu rahat ictim
canım sanada çok geçmişler olsun..Günaydın canlarim hayırlı cumalar
Bende 4 gundur bas ağrısı çekiyorum bu gun doktora gidecem insallah bisey cikmaz bas donmesi mide bulantısı da var
Geçmiş olsun canımGünaydın hanımlar, hayırlı cumalar. .
Geçmiş olsun canımGünaydın canlarim hayırlı cumalar