• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

İyi aksamlar bende menumu yazayim
Sabah: sade kahve canim bisey yemek istemedi
Saat 11 de kahvalti yaptik esimle iki dilim ekmekle
Ara: bir tane muz
Aksam: bir tabak etli kabuska yemegi ve yogurt
Bu aralar hic spor yapamadim hastalik cocuklar derken aksamlardan yorgun oluyorum cocuklar uyuduktan sonra dinleniyorum o arada da uykum geliyor ve yatiyorum bende insallah haftaya duzene giricem

iyi akşamlar olsun kızlar, menüm

sabah

1 simit
1 buçuk k.k eski kaşar
1 kesme şeker/çay..

Ara
yok

öğle
1 tabak karnıbahar
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
orta türk kahvesi
petito çikolata

ara
1 kase yoğurt

akşam

1 tabak karnıbahar (karnıbahardan soğudum resmen)
1 tuzlu kurabiye mınicik

kızlar canım cok ayva tatlısı istiyo yarın yapıp yicem galiba..

Bu günkü menüm
1 elma 5 kaşık yogurt tarcin karışımı yaptim yedim

Saat 15 30 da 1 lahmacun
1 ayran
Salata

17 de yarim armut

Ara
Yesil cay icerim

Canim aksam yemeğini atlamissin ve az yemissin gun icinde gece acikmayasin...

ben bu günde oruçluydum gece sahurda biraz ıspanaklı yumurta ve 2 dilim ekmek yedim
ezan okununca ıkı küçük kurabiye yedim akşam yemeği için eşimi bekliyorum yemekte plav ve kıymalı bezelye var az az onlardan yerim bir dilimde ekmek yemeği düşünüyorum...
kızlar maydanoz kürüne ne kadar limon suyu sıkıyorsunuz eşime maydonoz al dedim unutmassa alırsa bende sabah yapmayı istiyorum..

Canim ben yarim limon sıktım ama asil tarifinde bir limon diyor (ibrahim saracoğlu)

Kızlar yarın bende başlıyorum bu maydanoz
kürüne emziriyorum ama bence 10
adet maydanoz un zararı olmaz çünkü
gün içinde zaten o kadarda fazla
tüketiyorum yani.
sabah kahvaltı da da akşam salata da
da yiyorum

Canim bu kürü emzirenlerde yapabiliyormus sabah yazmistim ama gormedin sanirim herhangi bir zarari yokmuş. ..

Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar. .

Dun beri yazamadım oglum cok hasta teyzeleri yediği hicbir sey midesinde kalmiyor ilaclar etkisini göstermedi sanki öğleden sonra tekrar hastanedeyim
Dun okudum yazdıklarınızi ama cevap veremedim aklimda kalanlara göre yanitlayayim

Tomurcuk, gozun aydın canim. Hakkında hayırlısı sen iraden ve gayretinle hakettin bunu. Ameliyat sonrası fıstık olacaksin tam anlamıyla. Biran once olur biter inşallah Da sende hayatina daha mutlu devam edersin..

Angelina, tavsiyelerin icin Teşekkürler benim ilk sayfada bahsettigim arkadasim da maydanoz kuru ile zayifladim dedi. Verdiği tarif ayni senin dediğin gibi bende 3gun yaptim sonra erindim her sabah yapmaya:)
Simdi ikinci kez birinden duymak daha da ciddiye almami sagladi.. sabah uyandığımda yaptim bende hadi kızlar hergun yapip yapmadimizi yazalim da sunu 15 gune beraber tamamlayalim..

Fatma ve ilkay ben sabah blendirla yaptım onceden rondoda yaptigim icin posasi uste cikiyordu ve biraz mide bulandirici oluyordu. Bu sabah blendirla yaptigimda gayet iyi parcalandi ve sebze suyu gibi oldu rahat ictim
Cok gecmis olsun miladcim Allah acil sifalar versin ogluna hadi bakalim ins#llah iyi gelir bu kur bugunun tarihini unutmayalim 15 gun dolunca birbirimize hatirlatalim
Günaydın canlarim hayırlı cumalar
Bende 4 gundur bas ağrısı çekiyorum bu gun doktora gidecem insallah bisey cikmaz bas donmesi mide bulantısı da var
bisey cikmamia cok sevindim bas agrisi cokzor

Bugun diyetime dort dortluk uydum ama aksam yemeginden sonra esim hadi yuruyus yapalim avm ye dogru gidelim dedi tamam mutfak tartisida aliriz deyip ciktik ara ogunde 1 top dondurma yedim 3 saat gezdik eve gelip cay koydum esim ve cocuklar aciktik dediler bende cayin yanina yumurta pisirdim peynir ve cikolatayla yediler tabiii bende 2 dilim ekmek ve 1 kk peynir 3 findik kadar cikolatayla yedim tum gun emeklerime yziko.d bugn toplamda 5 saat yurumus oldm insallah yerlesmmez bu yediklerim

Bugun diyetime dort dortluk uydum ama aksam yemeginden sonra esim hadi yuruyus yapalim avm ye dogru gidelim dedi tamam mutfak tartisida aliriz deyip ciktik ara ogunde 1 top dondurma yedim 3 saat gezdik eve gelip cay koydum esim ve cocuklar aciktik dediler bende cayin yanina yumurta pisirdim peynir ve cikolatayla yediler tabiii bende 2 dilim ekmek ve 1 kk peynir 3 findik kadar cikolatayla yedim tum gun emeklerime yziko.d bugn toplamda 5 saat yurumus oldm insallah yerlesmmez bu yediklerim

Canım arada olur takma ben de bugün güzel bir ziyafet çektim doya doya lahmacun yedim eskiden olsa 5 tane rahat yerdim ama şimdi 2 de doydum. 3. De zevkine yedim. Ama 2 öğün yaptım bugün. Yarın yeni gün bıkmadan yılmadan devam ediyoruz.

Uyandigimda
Maydanozlu kur

Kahvaltim
1yumurta
3cherry domates
25 gr kaşar
5zeytin
1biber
2dilim ekmek
Ihlamur

Ara
1mandalina
1kivi yarim c.b süt
3lu çay

Öğle
3cinekop (fırında sebzeli)
1dilim ekmek
Salata (yağsız tuzsuz)
3ince dilim patates

Ara
Tuhaf oldu ama oldu bi kere
2firinda kanat 1kasik patates

Aksam
3kanat 2-3kasik patates
Yogurtlu karalahana salatası

Ara
Ayran
3lu çay

Kizlar geçmiş olsun dilekleriniz icin tşk ederim. .

Angelina bir geldin pir geldin:)
Bana cok iyi geldin orası kesin
Kekik cayi mükemmeldi sayende 3lu cay hazırlıyorum sabah aksamda kara turptan yaptığım surubu içiyorum cok iyiyim diyetimi kurtardin valla:)

Fatmacim evet beraber başladık tarihlerde ayni 19 unda bitiyor hatırlatalim birbirimize lutfen çünkü ben çok unutkanim.. sabahlari kür yapmayı unuturum diye korkuyorum nerdeyse:)
Neyseki kocaman yazdım dolaba yapistirdim:)

Iyi geceler fistiklar
bugunku yediklerim

sabah
1 domates 1 salatalik beyaz peynir 4 zeytin 1 dilim etimek

ara
1 mandalina

oglen
kepekli tost

aksam
5 adet cinekop
salata
1 adet sigara boregi buyuklugunde ispanakli borek (firinda ve cok az yagli)
1 adet kucuk biber dolmasi

ara
2 avuc patlamis misir

Kizlar geçmiş olsun dilekleriniz icin tşk eder ancelina bir geldin pir geldin:)
Bana cok iyi geldin orası kesin
Kekik cayi mükemmeldi sayende 3lu cay hazırlıyorum sabah aksamda kara turptan yaptığım surubu içiyorum cok iyiyim diyetimi kurtardin valla:)

Fatmacim evet beraber başladık tarihlerde ayni 19 unda bitiyor hatırlatalim birbirimize lutfen çünkü ben çok unutkanim.. sabahlari kür yapmayı unuturum diye korkuyorum nerdeyse:)
Neyseki kocaman yazdım dolaba yapistirdim:)
Canim benim sizler de bana cok iyi geliyorsunuz bende deneyimlerimi paylasiyorum insallah faydasini gorursunuz faydali olabildigsem ne ala çünkü ben insanlari mutlu etmeyi cok seviyorum

selam kızlar hepiniz harikasınız ben aranıza yeni katıldım tam 40 kilo fazlam var yolum çok uzun ancak şimdilik hedefim 10 kilo verebilmek 1 ay içinde.. spor yapamıyorum yürüyüş sadece. sebze ağırlıklı beslenicem hamur tatlı kesinlikle yok.

Hoşgeldin bizimde yolumuz uzun.. kararli isen katil bize:)

Canim benim sizler de bana cok iyi geliyorsunuz bende deneyimlerimi paylasiyorum insallah faydasini gorursunuz faydali olabildigsem ne ala çünkü ben insanlari mutlu etmeyi cok seviyorum

Canim boyun kac ve hedefine kc kg var? ?

Hoşgeldin bizimde yolumuz uzun.. kararli isen katil bize:)
hoşbulduk :) kararlıyım inşallah olacak kilo vermeye başladım devamı da gelir umarım. forumu takip ediyorum bende yediğimi içtiğimi paylaşıcam müsait oldukça. hepimize sabır ve başarılar arkadaşlar :)

Uyandigimda
Maydanozlu kur

Kahvaltim
1yumurta
3cherry domates
25 gr kaşar
5zeytin
1biber
2dilim ekmek
Ihlamur

Ara
1mandalina
1kivi yarim c.b süt
3lu çay

Öğle
3cinekop (fırında sebzeli)
1dilim ekmek
Salata (yağsız tuzsuz)
3ince dilim patates

Ara
Tuhaf oldu ama oldu bi kere
2firinda kanat 1kasik patates

Aksam
3kanat 2-3kasik patates
Yogurtlu karalahana salatası

Ara
Ayran
3lu çay

Canını sıkma tatlım, akşam az yemişsin sorun olmaz :) Yalnız benim diyetisyenim tavuk yediğinde kanat tercih etme, yağlı oluyor diyor, aklında bulunsun.
Yoğurtlu karalahana salatasını nasıl yapıyorsun? Pişiriyor musun çiğden mi yapıyorsun? Kara lahana ben de çok severim de :)

Canım arada olur takma ben de bugün güzel bir ziyafet çektim doya doya lahmacun yedim eskiden olsa 5 tane rahat yerdim ama şimdi 2 de doydum. 3. De zevkine yedim. Ama 2 öğün yaptım bugün. Yarın yeni gün bıkmadan yılmadan devam ediyoruz.

Afiyet olsun canım, lahmacun basit kaçamak, diyetisyenim 1 tane ve ince hamurlu olursa kaçamaktan bile saymıyor öyle diyeyim :KK33:

selam kızlar hepiniz harikasınız ben aranıza yeni katıldım tam 40 kilo fazlam var yolum çok uzun ancak şimdilik hedefim 10 kilo verebilmek 1 ay içinde.. spor yapamıyorum yürüyüş sadece. sebze ağırlıklı beslenicem hamur tatlı kesinlikle yok.
hosgeldin arkadasim.umarim saglikli bir sekilde hedefledigin kilona ulasirsin.
spor yapamiyorum demissin ama bence yuruyus en guzel spor.her yeri calistiriyor hem.
duzenli diyet ve sporla ben senin kilo verecegine inaniyorum.vermesi gerken kilo miktari fazla olanlar cok daha iyi veriuorlar baslangicta zaten.
kac kilosun peki suan yas boy biraz kendinden bahseder misin?

Iyi geceler fistiklar
bugunku yediklerim

sabah
1 domates 1 salatalik beyaz peynir 4 zeytin 1 dilim etimek

ara
1 mandalina

oglen
kepekli tost

aksam
5 adet cinekop
salata
1 adet sigara boregi buyuklugunde ispanakli borek (firinda ve cok az yagli)
1 adet kucuk biber dolmasi

ara
2 avuc patlamis misir

Canım dün yazamadım, sevindim gelişmelere, gönlüne göre olsun ameliyat umarım :)
Bugün felaket tellalı gibi yazdım herkese ama bildiklerimi paylaşmayınca içim rahat etmiyor. Benim diyetisyenim 1 su bardağı yağsız tuzsuz patlamış mısırı yanında 1 bardak ayran ile 1 öğün olarak görüyor canım, bilgin olsun istedim.

Back
X