• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

hosgeldin arkadasim.umarim saglikli bir sekilde hedefledigin kilona ulasirsin.
spor yapamiyorum demissin ama bence yuruyus en guzel spor.her yeri calistiriyor hem.
duzenli diyet ve sporla ben senin kilo verecegine inaniyorum.vermesi gerken kilo miktari fazla olanlar cok daha iyi veriuorlar baslangicta zaten.
kac kilosun peki suan yas boy biraz kendinden bahseder misin?

katılıyorum yürüyüş yararlı oluyor mutlaka yapmak lazım umarım işe yarar spor salonuna yazılacaktım ancak aletler beni zorladı ayağımdan sakatlık geçirdiğim için. zaten bu kiloları da sakat yattığım dönemde aldım.1 yıl içinde 20 kilo aldım çabuk aldığım için çabuk verirsin diyolar inşallah bakalım. boyum 176 kilom 110 yaşım 22 canım

Son düzenleme:
Canını sıkma tatlım, akşam az yemişsin sorun olmaz :) Yalnız benim diyetisyenim tavuk yediğinde kanat tercih etme, yağlı oluyor diyoru aklında bulunsun.
Yoğurtlu karalahana salatasını nasıl yapıyorsun? Pişiriyor musun çiğden mi yapıyorsun? Kara lahana ben de çok severim de :)

Evet farkindayim canim ya yemiyorum da cok uzun zamandir ama bu biraz farkli bir tarifti benim de cok hoşuma gitti dayanamadim:)
Karalahana pisirilmiyor canim
Cok ince rendeleniyor yada doğanıyor tuz ve limonla ovuluyor bir on dk bekletiliyor sonrasinda bur kaseye yoğurt arzuya gore ezilmis sarimsak ve mayonez karıştırılır ( ben katmiyorum) yine arzuya gore ince doğranmış marul ve rende havuç katabilirsin en son karalahana biraz suyla tuzundan arindirilir ve yoğurda eklenir:) ben boyle yiyince doyuyorum baya:)

Bugün Alina' nın uyumasını beklerken(yatağına yatırıyorum, uyuyana kadar odasında bekliyorum, sallamaya kucakta uyumaya falan hiç alıştırmadım, rahat oluyor böyle) emzirme koltuğunda uyuyakalmışım kızlar :-)
Akşam ara öğünümü yapamadım uyandığımda saati geçmişti, şu an açım ama su içiyorum yemem bu saatte bir şey.

Evet farkindayim canim ya yemiyorum da cok uzun zamandir ama bu biraz farkli bir tarifti benim de cok hoşuma gitti dayanamadim:)
Cok ince rendeleniyor yada doğanıyor tuz ve limonla ovuluyor bir on dk bekletiliyor sonrasinda bur kaseye yoğurt arzuya gore ezilmis sarimsak ve mayonez karıştırılır ( ben katmiyorum) yine arzuya gore ince doğranmış marul ve rende havuç katabilirsin en son karalahana biraz suyla tuzundan arindirilir ve yoğurda eklenir:) ben boyle yiyince doyuyorum baya:)

Çok güzel görünüyor canım, teşekkür ederim, pazar günü yapayım ben de :)

katılıyorum yürüyüş yararlı oluyor mutlaka yapmak lazım umarım işe yarar spor salonuna yazılacaktım ancak aletler beni zorladı ayağımdan sakatlık geçirdiğim için. zaten bu kiloları da sakat yattığım dönemde aldım.1 yıl içinde 20 kilo aldım çabuk aldığım için çabuk verirsin diyolar inşallah bakalım. boyum 176 kilom 110 yaşım 22 canım

Hoşgeldin, kilon fazla olduğu için çabuk verirsin ilk zamanlar,
Ben de 105.5 ile başlamıştım 2 eylülde geçen hafta 90' lardan çıktım 80lere düştüm bu hafta kaç olmuşum yarın belli olacak :) Boyum 1.78 yaşım 24 özelliklerimiz yakın

Son düzenleme:
Çok güzel görünüyor canım, teşekkür ederim, pazar günü yapayım ben de :)

Hani salata yapmaya useniyosun ya ben gibi :) ben bir çözüm buldum buna nehircim salatayi iki uc gün yiyecek kadar çok yapıyorum vakumlu saklama kaplarına koyuyorum yagsiz tuzsuz oldugu icin taptaze kalıyor. Bende hazır olunca yiyorum:)

Hani salata yapmaya useniyosun ya ben gibi :) ben bir çözüm buldum buna nehircim salatayi iki uc gün yiyecek kadar çok yapıyorum vakumlu saklama kaplarına koyuyorum yagsiz tuzsuz oldugu icin taptaze kalıyor. Bende hazır olunca yiyorum:)

Hem de nasıl üşeniyorum, öğlenleri dışarıda yemesem salata hiç yemeyeceğim :KK48:
Canım vakumlu saklama kabını nereden bulabilirim? Bu konulardaki cahilliğim de ortaya çıktı böylece :KK53:

Gece gece itiraf ederim geldi yaaa
ben 5-6 gün istikrarlı gidiyorum sonra patlıyor en fazla 2 gün Bozuyorum. Sonra tekrar devam ediyorum. Bunu da emzirme ye bağliyorum ama asıl sorun iradesi olmam bence yarın tartılıp buraya yazacağım ki silen utanıpta salya kadar dikkat edeyim. Salı hedefim 86.5 olmaktı ve ben bu hedefe ulasacagim.

ben 5-6 gün istikrarlı gidiyorum sonra patlıyor en fazla 2 gün Bozuyorum. Sonra tekrar devam ediyorum. Bunu da emzirme ye bağliyorum ama asıl sorun iradesi olmam bence yarın tartılıp buraya yazacağım ki silen utanıpta salya kadar dikkat edeyim. Salı hedefim 86.5 olmaktı ve ben bu hedefe ulasacagim.

Ay telefondan yazınca ve malum gece saat geç olunca eee 2 çocukta yorunca kafa gidiyor. Hepinizi öptüm. Iyi geceler

Hem de nasıl üşeniyorum, öğlenleri dışarıda yemesem salata hiç yemeyeceğim :KK48:
Canım vakumlu saklama kabını nereden bulabilirim? Bu konulardaki cahilliğim de ortaya çıktı böylece :KK53:

Valla bana hediye geldi. Tupperware ürünleri satan bir temsilci tanıdığın varsa onlardan temin edebilirsin yada netten sitesine bakarsan da ulasabilirsin sanırım. Yada herhangi bir vakumlu kapta olabilir.am.Agrida alışveriş biraz daha farklı guzelim ya:)
İşe yarar bir tavsiye veremedim o yüzden belkide;)

Bu ara ben de eskisi kadar iradeli değilim, dış görünüşüm beni eskisi kadar rahatsız etmiyor belki de ondan bu gevşeme durumlarım.

Tapper larda taze tutuyor diye biliyorum

Aaa onlardan almıştık galiba ama hangi çeşitleri var bilmiyorum, bir bakayım :)

Valla bana hediye geldi. Tupperware ürünleri satan bir temsilci tanıdığın varsa onlardan temin edebilirsin yada netten sitesine bakarsan da ulasabilirsin sanırım. Yada herhangi bir vakumlu kapta olabilir.am.Agrida alışveriş biraz daha farklı guzelim ya:)
İşe yarar bir tavsiye veremedim o yüzden belkide:KK66:

Yok fikir çok güzel de dediğim gibi ben cahilim biraz bu konularda :KK17:
Tupperware ürünü bir sürü var evlenirken ne bulursam almıştım sanki bir daha alamayacağım :KK48::KK48: Bir bakayım çeşitlerine bakalım var mı?
Babaannemin lafı geldi aklıma şimdi: Sen böyle bir şey bilmeden nasıl çocuk büyütüyorsun kızım? :-):-) Öyle yüksek yüksek okumakla (yani doktora yapıyorsun, araştırma görevlisisin ama önemli değil demek istiyor) çocuk büyütülmez der :-):-)

Yok fikir çok güzel de dediğim gibi ben cahilim biraz bu konularda :KK17:
Tupperware ürünü bir sürü var evlenirken ne bulursam almıştım sanki bir daha alamayacağım :KK48::KK48: Bir bakayım çeşitlerine bakalım var mı?
Babaannemin lafı geldi aklıma şimdi: Sen böyle bir şey bilmeden nasıl çocuk büyütüyorsun kızım? :-):-) Öyle yüksek yüksek okumakla (yani doktora yapıyorsun, araştırma görevlisisin ama önemli değil demek istiyor) çocuk büyütülmez der :-):-)

Ilahi nehir cok güldüm. Cocuk bedenen öylede boylede büyüyor onemli olan ruhunu nasıl besledigindir. . Egitim her zaman herşey degildir ama cogu zaman cok şeydir. ..
Sende cok tatlı bir insansin kizin cok sansli diye düşünüyorum. .

Canım dün yazamadım, sevindim gelişmelere, gönlüne göre olsun ameliyat umarım :)
Bugün felaket tellalı gibi yazdım herkese ama bildiklerimi paylaşmayınca içim rahat etmiyor. Benim diyetisyenim 1 su bardağı yağsız tuzsuz patlamış mısırı yanında 1 bardak ayran ile 1 öğün olarak görüyor canım, bilgin olsun istedim.
tesekkur ederim canim.dikkate alicam bundan sonra.zaten patlamis misirla oyle aman aman aram yok binde bir yerim.artik ondada ya cok az yada ogun niyetine yerim.haslanmis sut misiri daha cok seviyorum ben

Canım arada olur takma ben de bugün güzel bir ziyafet çektim doya doya lahmacun yedim eskiden olsa 5 tane rahat yerdim ama şimdi 2 de doydum. 3. De zevkine yedim. Ama 2 öğün yaptım bugün. Yarın yeni gün bıkmadan yılmadan devam ediyoruz.
bu hafta motivasyonum çok düşük sanırım regliden kendimi acayip şiş hissediyorum zaten tartıda aynısını söylüyor :( diyetime dikkat ediyorum ama suyu nerdeyse hiç içemedim bu hafta içim almadı yaaa ama bugün iyiyim çok şükür . 2-3 lt ye tamamlarım ..bencede lahmacun kaçamak sayılmaz afiyet olsun bebişe bol bol süt olsun canım

Kizlar geçmiş olsun dilekleriniz icin tşk ederim. .

Angelina bir geldin pir geldin:)
Bana cok iyi geldin orası kesin
Kekik cayi mükemmeldi sayende 3lu cay hazırlıyorum sabah aksamda kara turptan yaptığım surubu içiyorum cok iyiyim diyetimi kurtardin valla:)

Fatmacim evet beraber başladık tarihlerde ayni 19 unda bitiyor hatırlatalim birbirimize lutfen çünkü ben çok unutkanim.. sabahlari kür yapmayı unuturum diye korkuyorum nerdeyse:)
Neyseki kocaman yazdım dolaba yapistirdim:)
bende çok unutkan oldum canım rondoyu tezgahın üzerine koyuyorum unutmayım diye telefonların hatırlatmasını kuralım bari en iyi yöntem o gibi

Canim benim sizler de bana cok iyi geliyorsunuz bende deneyimlerimi paylasiyorum insallah faydasini gorursunuz faydali olabildigsem ne ala çünkü ben insanlari mutlu etmeyi cok seviyorum
iyiki varsın canım :KK36:

hoşbulduk :) kararlıyım inşallah olacak kilo vermeye başladım devamı da gelir umarım. forumu takip ediyorum bende yediğimi içtiğimi paylaşıcam müsait oldukça. hepimize sabır ve başarılar arkadaşlar :)
hoş geldin canım bu kararlığınla eminim çok güzel kilo vereceksin kolay gelsin

milatcım mor lahanadan mı bahsediyosun ?

bende çoooook üşeniyorum aynen öyle yapıyorum tapper kaplarım var 3-4 günlük yapıp saklıyorum

Back
X