- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198

dün mutfak tartısı aldım bugun herşeyi tarta tarta yedim

sabah lavaş yaptım 1 lavaş 72 gr yani 3 dilim ekmeğe denk geldi bende 30 gr peynirle dürüm yapıp yedim

sonra aynısından bitane daha

ve bi tane daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bayaaaaa suyunu çıkarmışınkahvaltım acayip oldu
sabah lavaş yaptım 1 lavaş 72 gr yani 3 dilim ekmeğe denk geldi bende 30 gr peynirle dürüm yapıp yedim
ve bi tane dahasuyunu çıkardım yani
tüm günlük ekmek ve et hakkımı sabahtan yemiş oldum ..şimdide durumu nasıl kurtarsam diye düşünüyorum ..yürüyüşemi gitsem aletlemi çalışsam vs. vs... kışın yediğin hurmalar yazın ....tırmalar lafının ın canlı örneği oldum yaniii
![]()
bu hafta motivasyonum çok düşük sanırım regliden kendimi acayip şiş hissediyorum zaten tartıda aynısını söylüyordiyetime dikkat ediyorum ama suyu nerdeyse hiç içemedim bu hafta içim almadı yaaa ama bugün iyiyim çok şükür . 2-3 lt ye tamamlarım ..bencede lahmacun kaçamak sayılmaz afiyet olsun bebişe bol bol süt olsun canım
bende çok unutkan oldum canım rondoyu tezgahın üzerine koyuyorum unutmayım diye telefonların hatırlatmasını kuralım bari en iyi yöntem o gibi
iyiki varsın canım
hoş geldin canım bu kararlığınla eminim çok güzel kilo vereceksin kolay gelsin
milatcım mor lahanadan mı bahsediyosun ?
bende çoooook üşeniyorum aynen öyle yapıyorum tapper kaplarım var 3-4 günlük yapıp saklıyorum
kahvaltım acayip oldu
tüm günlük ekmek ve et hakkımı sabahtan yemiş oldum ..şimdide durumu nasıl kurtarsam diye düşünüyorum ..yürüyüşemi gitsem aletlemi çalışsam vs. vs... kışın yediğin hurmalar yazın ....tırmalar lafının ın canlı örneği oldum yaniii
![]()
slm kızlar bende sabah kalkınca maydonoz yaptım inş faydasını görürüz.. bu arada yine kabızlık var o yüzden tartıda pek eksik çıkmadımbende salata pek yapmıyorum üşeniyorum bir sürü tupperware kabım var yeşilliklerimi onda saklıorum yoksa hemen çürüyolar...bende salata depolaım bari.
kahvaltım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
20 gr peynir..
arada
5li çay...
Eşim gece kokoreç yemeye gidelim diye tutturduNe zamandır erteliyordum bahaneler üretiyordum.Bu gece gidicez kaçışın yok dedi
İzin ver artık kendine bu kadar kasma diyor. Napıcam ben yaa gecenin yarısı kokoreç löp löp yağ olur bana.Çeyrek yicem mecburen
![]()
Teşekkür ederim canım ama o kadar erken gitme şansım yok çünkü eşim 4-12 vardiyasından çıkacak ve gece 00,30 gibi evde oluyorBencede cok kasma canim hem kendini hem eşini:)
Erken saatte gitmeye çalışırsin ceyrek ekmek yersin biraz acili secersin kokoreci cunku aci yağın bagursaktan daha kolay giderilmesine yardimci oluyor. Aksam donuste form cay içersin ertesi gün de kaçamak yapmamaya dikkat edersin olur biter:)
Sen bilirsin canım.Direncini kırmak adına iyi düşünmüşsün.haftaya salı 8 lileri görünce daha mutlu olacaksın sonuçta :)KIZLAR
ben sali gunu icin izinli yazılmak istiyorum. Sebebi ise şu: sali ve cÇarşamba baya duzensiz geçti ama sonra toparladim yinede sali gunu 90 li kiloyu gorunce moralim bozulacak ve motivasyonum düşecek bundan eminim. Tartilip da rakam gormezsem daha iyi gidiyorum ben..ikinci hafta 80 li rakam görmek için elimden geleni yapacagim emin olabilirsiniz. . O yüzden sadece bu haftaligina beni mazur gorun.90 i takinti haline getirdim malesef aşmam lazimm![]()
Miladcim boy 155 kilo 71 yas 36 hedef gittigi yere kadar senin anlayacagin minyon bir kadinim evlendigimde 45 kilo idim gerci benim vücut biraz sıkı kiloma inanmiyorlar daha azsin diyolar ama beni tartidaki rakam ilgilendiriyor sonucta kendimizi kandirmayalim dimi bu arada aranizda en yasli benim ya hu hu huCanim boyun kac ve hedefine kc kg var? ?
kahvaltım acayip oldu
![]()
Sen bilirsin canım.Direncini kırmak adına iyi düşünmüşsün.haftaya salı 8 lileri görünce daha mutlu olacaksın sonuçta :)
Peki tartılacak mısın yine yoksa hiç tartılmadan devam mı haftaya ?
Miladcim boy 155 kilo 71 yas 36 hedef gittigi yere kadar senin anlayacagin minyon bir kadinim evlendigimde 45 kilo idim gerci benim vücut biraz sıkı kiloma inanmiyorlar daha azsin diyolar ama beni tartidaki rakam ilgilendiriyor sonucta kendimizi kandirmayalim dimi bu arada aranizda en yasli benim ya hu hu huBakalim ilk hedefim 65 sonrasi ne olur bilmiyorum dedimya gittigi yere kadar cok inatci bir yapim vardir bu is inada bindi son alti yildir cok kiloluydum bebek tedavisi gordum ikinci cocuk icin .artik guzel vede bakimli anne olmak istiyorum buyuk oglum cok takiliyor bana anne biraz daha versen ablam gibi olacaksin diyor sipa kucuk oglum ise dortbucuk yasinda ayy cenem dustu cok konustum
![]()
Eşim gece kokoreç yemeye gidelim diye tutturduNe zamandır erteliyordum bahaneler üretiyordum.Bu gece gidicez kaçışın yok dedi
İzin ver artık kendine bu kadar kasma diyor. Napıcam ben yaa gecenin yarısı kokoreç löp löp yağ olur bana.Çeyrek yicem mecburen
![]()
Buyuk oglum ondort yasinda seneye liseli olcak teog hazirligindayiz cok espirili bir cocuktur beni kankasi gibi goruyor aranizdan kopmamin imkani yok cok alistim sizlere ben ilk basladigimda 79- 80kg topigini takip ettim dokuz ay boyunca herkes gitti ben inadla takip ettim dedimya cokkk inatciyimm :))
Aynen canim bende basarmak icin cabaliyorum tabiki hersey dozunda guzel ama artik dahada ince olup o bana ay biraz spor yapsan belki zayiflarsin diyenlere cevabini vermek istiyorum gerci onlar cok farkindalar benim nekadar zayifladigimin ama neysseeHırsli kadınlargüzel erim,başarıyı getirir dozunda olduğunda.bende öyleyimdir![]()
Aynen canim bende basarmak icin cabaliyorum tabiki hersey dozunda guzel ama artik dahada ince olup o bana ay biraz spor yapsan belki zayiflarsin diyenlere cevabini vermek istiyorum gerci onlar cok farkindalar benim nekadar zayifladigimin ama neyssee