1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Burdayim kizlar cokkk yogunum geceleri yaziyorum ikiye kadar okuyorum sizleri küçük oglum krese basladi okul yeni calismalara yardimci oluyorum baya yogun haftalar geciriyorum ama sizden asla vazgecmiyorum canlarim kuru sormussunuz 15 gün yapilacak 3-4 gün ara verilecek ama dort iyidir ben öyle yapiyorum ideal kiloya gelinceye kadar devam edilebilinir nasil kuru kullanan arkadaslar memnunmusunuz insallah faydasi olacak hepinize ayrica canlarim bu kür idrar yolu enfeksiyonu na iyi geliyor onu fark ettik annemle adet duzenliyor cok ilginctir baya günün de olmaniza yardimci ama her bunyede ayni etkiyi gosterirmi bilmem ben tecrubelerimi yaziyorum insallah faydali oluyorumdur sevgiler :*

Burdayim kizlar cokkk yogunum geceleri yaziyorum ikiye kadar okuyorum sizleri küçük oglum krese basladi okul yeni calismalara yardimci oluyorum baya yogun haftalar geciriyorum ama sizden asla vazgecmiyorum canlarim kuru sormussunuz 15 gün yapilacak 3-4 gün ara verilecek ama dort iyidir ben öyle yapiyorum ideal kiloya gelinceye kadar devam edilebilinir nasil kuru kullanan arkadaslar memnunmusunuz insallah faydasi olacak hepinize ayrica canlarim bu kür idrar yolu enfeksiyonu na iyi geliyor onu fark ettik annemle adet duzenliyor cok ilginctir baya günün de olmaniza yardimci ama her bunyede ayni etkiyi gosterirmi bilmem ben tecrubelerimi yaziyorum insallah faydali oluyorumdur sevgiler :*

Adetimin normal olarak başlaması belkide bundan. Bahsetmistim ilk uc gun cok farkli geçerdi önceden. ..
Kure ilk basladigimda yuzumde daha once cikmazken kucuk beyaz sivilceler cikti. Hafif siktigimda hemen patlayanlardan. Sen bahsettiğin için hic telaslanmadim.. Sonra olmadi zaten. Ayrica cilde berraklikta geliyor. Ben kkürleri oyle uzun zaman kullanamam genelde cabuk sikilirim hatta daha oncede baslamis bırakmıştım nedense bu sefer sebat ettim. Cok da memnunum canim. Tavsiyen kendi adima söyliyim ise yariyor..
Bu sabah koye.gidicez diye 7 de kalktim bir telasla koştum kürümü hazirladim ustumu giydim çocukları giydirdim indik ama burda gorseniz nasıl lapa lapa kar yağıyor. . geldim evimde bekliyorum acarsa gidicez.

tomurcugum sen baslayali kac ay oldu birde hic diyet yaptinmi daha once

Canım burda sizinle birlikte başlayalı tam 2 ay oldu.Ve 97 kilo ile giriş yapmıştım.Şuan 89,8 im.Yani 2 ayda 7 kilo.Evet çok az ama biliyosun arada Antalya muhabbetinden dolayı +2,5 kilo aldığımdan tekrar onu vermek için uğraştım.Ve yine + lara çıktığım yada aynı kaldığım haftalar da oldu.Daha istikrarlıyım artık.Hedefim ayda en az 4 kilo vermek.

Diyet serüvenim de şu şekilde.Daha önce yaptım tabiki.Hamile kalmak için kilo vermem gerekti ve 103 kilodan 85 e düştüm 2,5 ayda.18 kilo vermiştim.
Şimdi düşünüyorum da 2,5 ayda 18 kilo vermiştim.Şimdi 2 ayda 7 kilo.Nerede hata yapıyorum diye sorduğumda diyette beslenme şeklim aynı ama tek fark o zaman günde 1 saat yürüyüş yapıyordum.Hemde hiç aksatmadan.

Sonra 85 ile hamile kaldım 110 kilo ile doğuma gittim.Ve doğum sonrası süt olsun diye yemekten 117 ye kadar çıktım.
117 kilonun 20 kilosunu hemen hemen 1 sende vererek 97 ye düştüm ve sonrası da burada devam ediyor işte...

bugünkü menümü yazayım

sabah:

iki dilim tam buğday ekmeği
bir bardak şekersiz çay
iki küçük dilim peynir
bir çay kaşığı vişne reçeli

öğle:

bi kase ıspanak çorbası
200 gr hindi pirzola
bir dilim tam buğday ekmeği
salata

akşam :
beş kaşık pirinç pilavı
200 gr kadar haşlanmış hindi eti
bi kase yoğurt

1 litre su içtim dahada içerim
bir fincan erikli tarçınlı çay
bir portakal bir mandalinayı gün içinde yedim

Sara'cım 5 kaşık pilav fazla değil mi canım yaa. :KK43: Şimdi belki diyeceksin ki ekmek yemedim.Ama keşke pilav yerine ekmek yeseydin.Zaten glisemik indeksi yüksek bir yemek.E sende de insülin direnci varken olmasa iyi olurdu.Bulgur pilavı seviyorsan eğer onunla en azından devam edersin. :KK19:

Benimde basladigim gunden beri Sari. Akintim oluyo noluya ya iltihap felan mi var diyordum demekki kur etkisini gosteriyor cildimde b degisiklik hissetmedim .he birde sabah lari odem olmuyor vucudumda saol canim
Canım burda sizinle birlikte başlayalı tam 2 ay oldu.Ve 97 kilo ile giriş yapmıştım.Şuan 89,8 im.Yani 2 ayda 7 kilo.Evet çok az ama biliyosun arada Antalya muhabbetinden dolayı +2,5 kilo aldığımdan tekrar onu vermek için uğraştım.Ve yine + lara çıktığım yada aynı kaldığım haftalar da oldu.Daha istikrarlıyım artık.Hedefim ayda en az 4 kilo vermek.

Diyet serüvenim de şu şekilde.Daha önce yaptım tabiki.Hamile kalmak için kilo vermem gerekti ve 103 kilodan 85 e düştüm 2,5 ayda.18 kilo vermiştim.
Şimdi düşünüyorum da 2,5 ayda 18 kilo vermiştim.Şimdi 2 ayda 7 kilo.Nerede hata yapıyorum diye sorduğumda diyette beslenme şeklim aynı ama tek fark o zaman günde 1 saat yürüyüş yapıyordum.Hemde hiç aksatmadan.

Sonra 85 ile hamile kaldım 110 kilo ile doğuma gittim.Ve doğum sonrası süt olsun diye yemekten 117 ye kadar çıktım.
117 kilonun 20 kilosunu hemen hemen 1 sende vererek 97 ye düştüm ve sonrası da cburada devam ediyor işte...
masallah canim bir yilda yaklasik 30 kg super darisi basima

Kizlar canan karatay duraklama doneminde bol bol balik yiyin diyor bende 15 gundur ayni kilodayim yarindan itibaren aksamlari balik yiyim diyorum

Kizlar canan karatay duraklama doneminde bol bol balik yiyin diyor bende 15 gundur ayni kilodayim yarindan itibaren aksamlari balik yiyim diyorum

Ben de sanki bir ara dinlemiştim. 37 gün mu neydi tam hatırlamıyorum balık yiyin bakın göbeğinde kalmayacak diyor.
Zaten ekmeğe karşı akşamları balık salata yersen erisin zaten :KK53:
Benim de bugun ku oglen menum balik aksam da pirasa

KIZLAR!!!
Hafta sonu dükkanı taşıyoruz.Pazartesi de muhtemelen yerleştirmelerle falan uğraşır çocuklar.Benim de o sırada sağlam bir envanter çıkarmam gerekiyor.Pek aktif olamayabilirim.
Ayrıca yeni yere telefonun internetin taşınması işi var.Pazartesi hallolursa sorun yok ama salıya kalırsa liste hazırlamam biraz geç saatlere sarkabilir.Çünkü telefondan değil pc den hazırlamak durumundayım.Biz yine saatinde bildirimlerimizi yapalım ama.
Olurda sarkarsa şimdiden özür diliyorum ama yetiştirmek için elimden geleni yapmaya çalışırım...
Şimdiden yazayım da bilginiz olsun dedim,öpüyorum...

selamlar kızlar aksam mısafırım vardı gıremedım gec saat. Bugunde yatıya arkadasım gelcek. Aksam menum
5 kasık makarna
1 kepce ıspanak
1 dılım ekmek
1 mandalina
1 bardak salgam suyu
1 bardak rakı
bu sabah kahvaltım
2 dilım beyaz ekmek
1 cay kaşıgı tereyag, recel
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
1 k.k tulum peyniri
turp, domates,salatalık
1 kesme şeker, çay
aksamada dıkkattli olmam gerek
cepten gecmişi okuyamadım akılsız tel benimki çunku. He bu arada yarın bahsettigim kısiyi dukkana kahveye cagırdım. Artık yarın belli olucak ne olucamız. Yarın gidince yazarım gelişmeleri. Gorusuruz kızlar..

117 kilonun 20 kilosunu hemen hemen 1 sende vererek 97 ye düştüm ve sonrası da burada devam ediyor işte...

Canım uzun zamanda vermissin amn onemli olan bence kalıcı olmasi sende kendini hic birakmamissin yeniden almamışsin kilolari canim supersin..

Bi dene fatmacim ama sen kacamak yaptin ondandir veremeyisin canim yoksa istediğin zaman cok güzel kilolar veriyorsun
Ben de sanki bir ara dinlemiştim. 37 gün mu neydi tam hatırlamıyorum balık yiyin bakın göbeğinde kalmayacak diyor.
Zaten ekmeğe karşı akşamları balık salata yersen erisin zaten :KK53:
Benim de bugun ku oglen menum balik aksam da pirasa

Afiyet olsun canım :)
KIZLAR!!!
Hafta sonu dükkanı taşıyoruz.Pazartesi de muhtemelen yerleştirmelerle falan uğraşır çocuklar.Benim de o sırada sağlam bir envanter çıkarmam gerekiyor.Pek aktif olamayabilirim.
Ayrıca yeni yere telefonun internetin taşınması işi var.Pazartesi hallolursa sorun yok ama salıya kalırsa liste hazırlamam biraz geç saatlere sarkabilir.Çünkü telefondan değil pc den hazırlamak durumundayım.Biz yine saatinde bildirimlerimizi yapalım ama.
Olurda sarkarsa şimdiden özür diliyorum ama yetiştirmek için elimden geleni yapmaya çalışırım...
Şimdiden yazayım da bilginiz olsun dedim,öpüyorum...

Sali gunu bakalim canim pcden yapacak bir gönüllü çıkacak mi eger olmazsa ben yine telefondan dandik birsey de olsa yaparım
QUOTE="Saheste, post: 38299011, member: 630875"]selamlar kızlar aksam mısafırım vardı gıremedım gec saat. Bugunde yatıya arkadasım gelcek. Aksam menum
5 kasık makarna
1 kepce ıspanak
1 dılım ekmek
1 mandalina
1 bardak salgam suyu
1 bardak rakı
bu sabah kahvaltım
2 dilım beyaz ekmek
1 cay kaşıgı tereyag, recel
1 haslanmıs yumurta
3 zeytin
1 k.k tulum peyniri
turp, domates,salatalık
1 kesme şeker, çay
aksamada dıkkattli olmam gerek
cepten gecmişi okuyamadım akılsız tel benimki çunku. He bu arada yarın bahsettigim kısiyi dukkana kahveye cagırdım. Artık yarın belli olucak ne olucamız. Yarın gidince yazarım gelişmeleri. Gorusuruz kızlar..[/QUOTE]

Hakkında hayırlısı canım

Sara'cım 5 kaşık pilav fazla değil mi canım yaa. :KK43: Şimdi belki diyeceksin ki ekmek yemedim.Ama keşke pilav yerine ekmek yeseydin.Zaten glisemik indeksi yüksek bir yemek.E sende de insülin direnci varken olmasa iyi olurdu.Bulgur pilavı seviyorsan eğer onunla en azından devam edersin. :KK19:

evet canım fazla bende farkındayım dün çok kötü oldu ama artık pialv olayına yine ara verecem bir aydı yemiyodum dün misafirim gelince aptım yapınca dayanamadım yedim ama bugün çok hareket ettim inşallah telafi olmuştur.

bugün menü yazmayacam çünkü sabahtan hastanedeydim ordan çıktık eşimle gezdik dolaştık ayaküstü atıştırdık o yüzden bugün sağlıklı bir beslenme olmadı ama yarından itibaren diyete tam destek devam edecem

evet canım fazla bende farkındayım dün çok kötü oldu ama artık pialv olayına yine ara verecem bir aydı yemiyodum dün misafirim gelince aptım yapınca dayanamadım yedim ama bugün çok hareket ettim inşallah telafi olmuştur.

bugün menü yazmayacam çünkü sabahtan hastanedeydim ordan çıktık eşimle gezdik dolaştık ayaküstü atıştırdık o yüzden bugün sağlıklı bir beslenme olmadı ama yarından itibaren diyete tam destek devam edecem

Sorma canim ya bemde pilavi çok seviyorum zor tutuyorum kendimi. . Vazgecilmesi zor ama tadimlik yicez artık başka çaresi yok..

Menüm
sabah uyaninca
2 kuru kayısı
2 bardak su

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 sivri biber
6 zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çikolata

ara
8 badem
1 çay bardağı süt

öğlen
fırında hamsi
1 tabak yağsız tuzsuz salata
2 dili ekmek
3 çay kaşığı çikolata

ara
2 yk kısır
çok az turşu
1 mandalina

akşam 18.30 da
Pırasa
2 kepçe yoğurt
ekmek yemeyi düşünüyorum

ara
yeşilçay
2 ceviz ici

bu menümü diyetisyen görecek bakalım ne diyecek merak ediyorum doğrusu.

Milad sen neler yaptın bugün gitti niz mi

Sabah: maydanoz kürü 9.gun
Kahvaltı
1el kadar lavas ekmeği
2kucuk dilim kasar peyniri

Ara
Yeşil cay 3lu
1dilim baklava

Öğle
1kepce et haslama
4-5 kasik pilav
1el kadar lavas
1 kase cacık
Salata
1 but eti
Cok acikmistim bas ağrısindan nasil yedim bilmiyorum:(

Ara
1kucuk tutam patlamış Mısır

Aksam
Form çorba

Ara
bir ayran icebilirim

Menüm
sabah uyaninca
2 kuru kayısı
2 bardak su

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 sivri biber
6 zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çikolata

ara
8 badem
1 çay bardağı süt

öğlen
fırında hamsi
1 tabak yağsız tuzsuz salata
2 dili ekmek
3 çay kaşığı çikolata

ara
2 yk kısır
çok az turşu
1 mandalina

akşam 18.30 da
Pırasa
2 kepçe yoğurt
ekmek yemeyi düşünüyorum

ara
yeşilçay
2 ceviz ici

bu menümü diyetisyen görecek bakalım ne diyecek merak ediyorum doğrusu.

Milad sen neler yaptın bugün gitti niz mi

Canim menun guzel beğendim. diyetisyen bana niye geldiniz diye sorucak bence:) Gittim koye 4te geldik eve. Cok yoruldum ama erken geldigime seviniyorumm.

Sabah: maydanoz kürü 9.gun
Kahvaltı
1el kadar lavas ekmeği
2kucuk dilim kasar peyniri

Ara
Yeşil cay 3lu
1dilim baklava

Öğle
1kepce et haslama
4-5 kasik pilav
1el kadar lavas
1 kase cacık
Salata
1 but eti
Cok acikmistim bas ağrısindan nasil yedim bilmiyorum:KK43:

Ara
1kucuk tutam patlamış Mısır

Aksam
Form çorba

Ara
bir ayran icebilirim

Bu eti demişim tavuk but yani:) hic beğenmedim de ama açlık psikoloji iste yediğimizde saat 2 olmustu cok aciktimm kendimi zor tuttum

Bugunku menum

sabah
1 domates
1 salatalik
7 zeytin
yagsiz peynir
2 etimek

ara
1 portakal

oglen
form corba

aksam
1 tabak etli nohut yemegi
2 kasik pilav
yogurt

Benim de başım ağrıyor oğlum uyudu şimdi kizimla vakit geçiriyoruz boyama yapıyoruz. Hiç resim yapmayı da bilmem
20141213_185927.webp

Back
X