Saol canimilk basa gore daha iyiyim agrim azaldi enazindan. Ambulansla iki kere hastaneye gitmek zorunda kalacak kadar fena karnim agriyordu beni orda bile sinir ettiler ama cok sukr simdi daha iyiyim
![]()
Cok gecmis olsun canim kendine iyi bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canimilk basa gore daha iyiyim agrim azaldi enazindan. Ambulansla iki kere hastaneye gitmek zorunda kalacak kadar fena karnim agriyordu beni orda bile sinir ettiler ama cok sukr simdi daha iyiyim
![]()
Selam canlarim
Bu günkü iftar menüm
2 parca tavuk haslama
1 kepce tavuk suyu
4 kasik pilav
Ara 5 badem
10 tane beyaz leblebi
Yesil cay
Turk kahvesi
İyi aksamlar hanimlar dun annemlerdeydim gec geldik eve bugunde gec yapilan bir kahvaltidan sonra gezmeye gittik ailecek ve yeni geldik ama diyete devam her ne kadar dun annem israrla yapmis oldugu yemeklerden yememi istesede hafif gecirdim
Bugunku menum
Sabah saat 10.30: kahvalti az biraz da patates kizartmasi
Ara: sade kahve bir kahve
Aksam: bir kase yogurt corbasi ve biraz et kavurma bir dilim ekmek
Saat 8 de bir fincan yesil cay icerim heralde
sabah :
bir haşlanmış yumurta
üç dilim tam buğday ekmeği
bir dilim peynir
iki çay kaşığı vişne reçeli
bir bardak şekersiz çay
öğle:
bir kase çorba
üç kaşık patates salatası
10 tane zeytinyağlı sarma
iki fincan çay
bir dilim börek
akşam :
yemek yemedim
Bugunku menum
Sabah tost ve 1 kesme sekerli cay
Oglen 200 gr kavrulmus et ve 1 tas salata bol limonlu
Arada 1 dilim bitter
Aksam az sonra corba iccem domatesli sehriye corbasi yaninada 1 tas yogrut yerim sanirim
Kizlar ancak girebildim bende.cok yorgunum bir tek izin gunumde camasir temizlik derken zamanin nasil gectigini anlamiyorum.
bugun yediklerim
sabah 2 dilim tam bugday ekm.
1 yumurta
domates salatalik
zeytin
beyaz peynir
biraz tereyag ve bal
ara
10 findik
5 badem
oglen
1 adet lahmacun
aksam
ablam hamile cani cekmis ona yaprak sarmasi yaptim bi 10 taneye yakin da ben luplettim.cok oldu ama o kadar yoruldum ki hem ev hem cocuk bi yandan da sarma artik takatim kalmamisti yedim bende mecburen
oglum icin biraz tavuk yapmistim kusbasi.bikac catal da ondam aldim.
Yarin gorusuruz nasipse.herkese iyi geceler...
Selam canlarim
Bu günkü iftar menüm
2 parca tavuk haslama
1 kepce tavuk suyu
4 kasik pilav
Ara 5 badem
10 tane beyaz leblebi
Yesil cay
Turk kahvesi
Günaydın kızlar,
Misafirlerim gitti. Haftasonu hiç dikkat etmedim. Hele dün gece kaçamağın en büyüğünü yaptım sanırım ama gerçekten ihtiyacım vardı öyle bir geceye. Bugün midem çok kötü, bir şey yiyebilir miyim bilmiyorum.
Günaydın kızlar,
Misafirlerim gitti. Haftasonu hiç dikkat etmedim. Hele dün gece kaçamağın en büyüğünü yaptım sanırım ama gerçekten ihtiyacım vardı öyle bir geceye. Bugün midem çok kötü, bir şey yiyebilir miyim bilmiyorum.
Günaydınn kızlar hayırlı sabahlar olsun. Haftasonu uğrayamadım yanınıza ama bu hafta cumartesi kahvaltısı haricinde kaçamak yoktu. yarına iyi haberler vericem inşallah. Bahsettiğim görüşmede iyi geçti nasipse artık bi sevgilim var![]()
Saracim sabah 3 dilim ekmek cok olmus. Oglen zaten bildigimiz karbonhidrat bombası gibi. . Aksam yememekle iyi yapmışsın ama bence yinede dengelenmemis. Böyle kacamak yapacağın ogunler icin oncesi ve sonrasıni dengrlemelisin. Sabah ki yumurta ve peynir haricinde protein göremedim. Sebze de yok yanlis anlama lütfen amacim dusardan gördüğümu sana aktarmak.
Günaydınn kızlar hayırlı sabahlar olsun. Haftasonu uğrayamadım yanınıza ama bu hafta cumartesi kahvaltısı haricinde kaçamak yoktu. yarına iyi haberler vericem inşallah. Bahsettiğim görüşmede iyi geçti nasipse artık bi sevgilim var![]()