1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

canim benim spora gittigimi duymayan kalmadi ben sizin gibi
düsünmüyorum daha cok sorumlu
hissediyorum bir dahaki görüşmeye
daha cok vereyim diye.gerci
veremiyorum o ayri ama cok sikilastim zayifladigimi söylüyorlar
buda beni cok mutlu ediyor fazla
israrda etmoyorlar ye diye ama ben
dayanamayabiliyorum malesef

Bende öyle düşünüyordum sonra bu kilo verme meselesi şova dönüşüyordu. Farkettim ki bu defa başkaları için kilo vermeye ugrasiyorum. Şimdi öyle değil kendim icin kilo veriyorum yersem yiyorum yemezsrm de kimse lokmamo saymıyor bak kilo verecekti guya nasıl da yiyor diye:) yemiyorsam keyfim icin yiyorsam yine oyle ben herkes diyette oldugumu bilse bugün bu kadar rahat yiyemezdim sonra ne derler diye bir lokma bile yemez eve gelir patlama yasardimm
Bugün agzimda yara var fazlasini yiyemiyorum dedim yaaaa oyle mi dediler olay bitti ama diyetteyim desem bi sürů izahat yap işin yoksa
Anlatabildim mi bilmiyorum ama şöyle söyliyim kimseye söylemedim ama toplamda 18 kg. Verdim sadece kendim icin kimse icin degil
Ben evdekiler hergun kilo aldığımi yüzüme vurmasın diye dar ve incecik seyler giyerdim ususem bile :)
Simdi ben zayifliyorum ve kimse umrumda degil hatta ust uste giyiyorum icimdeki değişikliği ben görüyorum ve mutluyum kimsede umrumda değil

Yanlis anamani istemem sadece duygularımı anlatmak istedim dilimin terazisi sastiysa kusura bakma lutfen

İyi aksamlar miladcim bende kimseye soylemiyorum diyet yaptigimi kimsenin bilmesine gerek yok ondan sonra insanlar bi beklenti icine giriyolar ve sonunda basaramadigim zaman yine ben utaniyorum zaten bu sefer sadece ve sadece kendim icin zayiflicam yani anneme bile soylemedim bakalim ne zaman farkedilecek
Bugunku menum

Sabah: ilik limonlu su sonrasinda bir peynirli tost ve sekersiz cay
Ara: sade kahve ve alti tane findik
Ogle: kiymali yumurta ve kirmizi lahana salatasi
Ara: yesil cay ve bi kac tane cubuk kraker
Aksam: firinda yagsiz bir tane alabalik ve salata
Az sonra yarim saat spor insallah

Salam 2015 fistiklari
Menümü yazayim
Sabah 1 büyük bardakla ılık su yarim limon sıktım

Kahvalti
1 domates
Maydanoz
1 kasik Peynir
1 kase yogurt
Yesil cay

Ara 4 kasik yogurt
1 yesil elma

Öğle
4 kasik zeytin yagli pırasa
1 dilim tam buğday ekmeyi
1 kase yogurt

Ara 6 tane beyaz leblebi
5 tane badem
1 fincan salep

Aksam 1 kase form çorba
Bugünkü menunu çok beğendim canım :KK36:

Bende öyle düşünüyordum sonra bu kilo verme meselesi şova dönüşüyordu. Farkettim ki bu defa başkaları için kilo vermeye ugrasiyorum. Şimdi öyle değil kendim icin kilo veriyorum yersem yiyorum yemezsrm de kimse lokmamo saymıyor bak kilo verecekti guya nasıl da yiyor diye:) yemiyorsam keyfim icin yiyorsam yine oyle ben herkes diyette oldugumu bilse bugün bu kadar rahat yiyemezdim sonra ne derler diye bir lokma bile yemez eve gelir patlama yasardimm
Bugün agzimda yara var fazlasini yiyemiyorum dedim yaaaa oyle mi dediler olay bitti ama diyetteyim desem bi sürů izahat yap işin yoksa
Anlatabildim mi bilmiyorum ama şöyle söyliyim kimseye söylemedim ama toplamda 18 kg. Verdim sadece kendim icin kimse icin degil
Ben evdekiler hergun kilo aldığımi yüzüme vurmasın diye dar ve incecik seyler giyerdim ususem bile :)
Simdi ben zayifliyorum ve kimse umrumda degil hatta ust uste giyiyorum icimdeki değişikliği ben görüyorum ve mutluyum kimsede umrumda değil

Yanlis anamani istemem sadece duygularımı anlatmak istedim dilimin terazisi sastiysa kusura bakma lutfen

Yok canim neden yanlis anlayayim aslinda dusuncelerimiz ayni bende umursamiyorum kimseyi yiyorsam yiyorum onlar arkamdan konusacaklarmis onuda umursamiyorum yani
Bende kendim icon zayifliyorim mutlaka. benim kilo vermemin kimseye faydasi yok ama duydugumdada yok zayiflamadim demiyorum artik. hosuma gidiyor açıkçası daha motive oluyorum tabi herkesin düşüncesi saygi duyuyorum bende yanlış anlasilmak istemem..

Herkese merhabâaaaa:KK24:
Bugun kendimi cok iyi hissediyorum kac gun sonra o yuzden ciktim yurudum :Dnormal yemegimede dondum icim disim patates olmustu
Bugunku menum
Sabah 1 bardak ayran 1 dilim kizarmis ekmek 1 yumurta 3de zaytin ayrani kalktigimda ictim kahvaltiyi 1 saat sonra yaptim
Oglen 7 kofte ama oyle normal kiymadan degil yagsiz eti biftegi cektirdim icine aacik tuz accik biber attim sonra bu kofteleri bol limonlu salatama koyup huplettim
Arada 1 bardak ayran ictim yururken
Aksam 1 tabak domates corbasi 1 dilim ekmek 8 kasik bezelye yemegi:kk77:
Ve az once yesil cayimi icip disimi fircalayip gunu kapattim
Miladcim bende soylemiyorum bir kere birine soyledim diyetteyim ondan diyeki oda kilolu anlar laf etmez dedim tam kahvalti ediyoruz disarda ikide bir onumu yiycen bunumu yiycen:KK67: of dedim ondan kimseye soylemiyorum aramizda sir tamam sizde caktirmayin :-)

Bugünkü menüm kızlar cuma günü diyetisyene gidecem dikkat ediyorum bu 2 gün

sabah kahvaltı yapamadım uykudan uyanamadim:KK62:

ara
1 çay bardağı süt
10 badem

öğlen
Ispanak ve peynir den salata yaptım
çok az etli yumurta
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
2 yeşil zeytin

ara
1 orta boy muz
1 çay bardağı süt

ara
2 yk sütlaç tencerenin dibi yani:D

aksam 18.30
1 kase form corba nehircim begendim ve tok tutuyor.:KK28:
3 yk susuz kuru fasulye
az salata

ara
yesilcay

kizlar 86 lari gormem lazim cuma gunu ne
kocam gorsun istiyorum:KK52:

Herkese merhabâaaaa:KK24:
Bugun kendimi cok iyi hissediyorum kac gun sonra o yuzden ciktim yurudum :Dnormal yemegimede dondum icim disim patates olmustu
Bugunku menum
Sabah 1 bardak ayran 1 dilim kizarmis ekmek 1 yumurta 3de zaytin ayrani kalktigimda ictim kahvaltiyi 1 saat sonra yaptim
Oglen 7 kofte ama oyle normal kiymadan degil yagsiz eti biftegi cektirdim icine aacik tuz accik biber attim sonra bu kofteleri bol limonlu salatama koyup huplettim
Arada 1 bardak ayran ictim yururken
Aksam 1 tabak domates corbasi 1 dilim ekmek 8 kasik bezelye yemegi:kk77:
Ve az once yesil cayimi icip disimi fircalayip gunu kapattim
Miladcim bende soylemiyorum bir kere birine soyledim diyetteyim ondan diyeki oda kilolu anlar laf etmez dedim tam kahvalti ediyoruz disarda ikide bir onumu yiycen bunumu yiycen:KK67: of dedim ondan kimseye soylemiyorum aramizda sir tamam sizde caktirmayin :-)
:KK19:

menümü yazayım

sabah :

uyanır uyanmaz iki bardak su
iki dilim ekmek
beş tane siyah zeytin
üç çay kaşığı kadar vişne reçeli
bir bardak şekersiz çay

öğle:

bir tane kıymalı pide
bir bardak ayran

akşam:

bir kase çorba
fırında hamsi
nar ekşili salata
iki dilim ekmek

az önce yarım tane nar yedim
bugün toplamda beş bardak su içtim

ayyy milad bende soylemiyim söylemeyin diyorum her seferinde sağır sultan bilen duyuyo
:KK70::KK70::KK70:amma gevşek agizliyim :KK53:ama bu sefer basariliyim en azından memlettekilerin haberi yok sadece annem biliyor kimseye söyleme dedim veremeyince milletin ağzına sakız olmayim dedim tamam dedi annem. eğer hedefe ulaşırsam büyük sürpriz olacak akrabalara
Birde tüm sismanlari zayıflatma gayreti içine giriyoum nedense .bi sosyal sorumluluk hissediyorum neler yapıyorsun diyenlere bi saat anlatıyorum gören de 50 kilo verdim zanneder :KK70::KK70:

menümü yazayım

sabah :

iki dilim ekmek
beş tane siyah zeytin
bir bardak şekersiz çay

öğle:

bir tane kıymalı pide
bir bardak ayran

akşam:

bir kase çorba
fırında hamsi
nar ekşili salata
iki dilim ekmek

Canım 1 porsiyon pide sanırım 4 dl ekmeğe eşit, karbonhidratı bol bir menü olmuş.

Uykusuzluktan ölmek üzereyim kızlar yarın sabah da 4te ayaktayım :(((

Ben de başlarda hiç söylemedim kimseye. Aaa öyle mi falan diyordum. Artık gizleyemiyorum. Her gün ahh sen ne güzel oldun muhabbeti oluyor. Bir de görüyorlar yemiyorum kimden nasıl saklayayım :))) Bir de ben hiç diyet yapmadım daha önce tepkileri kestiremiyordum ama çok olumlu tepkiler alıyorum.

Iyi geceler fistiklar.ancak acip okuyabildim birkac sayfa.benim oglanin inadi tuttu yine yeni uyuttum.bende menumu paylasayim yatayim.yarin detayli gecmis okurum.

sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 parca peynir
2 etimek

ara
1 mandalina
1 misirli pirinc patlagi

oglen
form corba

aksam
yarim kase mercimek corbasi
4 yemek kasigi kuru fasulye
1 yemek kasigi pilav
kivircik salata
1 yemek kasigi yogurt

ara
10 adet cig findik

menümü yazayım

sabah :

iki dilim ekmek
beş tane siyah zeytin
bir bardak şekersiz çay

öğle:

bir tane kıymalı pide
bir bardak ayran

akşam:

bir kase çorba
fırında hamsi
nar ekşili salata
iki dilim ekmek

Canım bence kilo vermeyi hızlandırmak istiyorsan suyu daha çok içmelisin.
5 bardak 200 ml ise eğer 1 lt yapar az yani

Saat 22.30 da esimle beraber yürüyüş yaptık. Çok güzeldi. Hava soğuk ve sisliydi.
Duşumu aldım çocuklar uyudu sıra bende ve yarından oruçluyum. Sahur yaptım şimdi

300 ml ayran
3 kucuk dilim ayva
yarım elma
1 mandalina
1 yk nar

Şimdi şu içip yatarım artık. Hepinize iyi geceler

hayırlı sabahlar olsun kızlar çok başım ağrıyo bigisayar ekranına bakmaktan. okulda yerli malları haftası var herkes gelip konuyla ilgili şiir resim çıkarıyo netten kafa gitti bende. dünkü menümü yazayım hemen

Sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker/ çay

saat 11 gibi
1 çiğ börek
7 tane yaprak sarma

ara
orta Türk kahvesi

Ara
çay

Ara
1 çokoprens

ara
sade Türk kahvesi

akşam
yarım tabak pırasa

gece
1 kadeh rakı
yarım bardak şalgam
çok başım ağrıyodu rahatlamak için aldım..

Back
X