- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
canim benim spora gittigimi duymayan kalmadi ben sizin gibi
düsünmüyorum daha cok sorumlu
hissediyorum bir dahaki görüşmeye
daha cok vereyim diye.gerci
veremiyorum o ayri ama cok sikilastim zayifladigimi söylüyorlar
buda beni cok mutlu ediyor fazla
israrda etmoyorlar ye diye ama ben
dayanamayabiliyorum malesef
Bende öyle düşünüyordum sonra bu kilo verme meselesi şova dönüşüyordu. Farkettim ki bu defa başkaları için kilo vermeye ugrasiyorum. Şimdi öyle değil kendim icin kilo veriyorum yersem yiyorum yemezsrm de kimse lokmamo saymıyor bak kilo verecekti guya nasıl da yiyor diye:) yemiyorsam keyfim icin yiyorsam yine oyle ben herkes diyette oldugumu bilse bugün bu kadar rahat yiyemezdim sonra ne derler diye bir lokma bile yemez eve gelir patlama yasardimm
Bugün agzimda yara var fazlasini yiyemiyorum dedim yaaaa oyle mi dediler olay bitti ama diyetteyim desem bi sürů izahat yap işin yoksa
Anlatabildim mi bilmiyorum ama şöyle söyliyim kimseye söylemedim ama toplamda 18 kg. Verdim sadece kendim icin kimse icin degil
Ben evdekiler hergun kilo aldığımi yüzüme vurmasın diye dar ve incecik seyler giyerdim ususem bile :)
Simdi ben zayifliyorum ve kimse umrumda degil hatta ust uste giyiyorum icimdeki değişikliği ben görüyorum ve mutluyum kimsede umrumda değil
Yanlis anamani istemem sadece duygularımı anlatmak istedim dilimin terazisi sastiysa kusura bakma lutfen