1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Saat 22.30 da esimle beraber yürüyüş yaptık. Çok güzeldi. Hava soğuk ve sisliydi.
Duşumu aldım çocuklar uyudu sıra bende ve yarından oruçluyum. Sahur yaptım şimdi

300 ml ayran
3 kucuk dilim ayva
yarım elma
1 mandalina
1 yk nar

Şimdi şu içip yatarım artık. Hepinize iyi geceler
çocukları naptin kız ..yürüyüşe onlaridami goturdun ..ALlah kabul etsin orucunu canım

çocukları naptin kız ..yürüyüşe onlaridami goturdun ..ALlah kabul etsin orucunu canım

Yok canım görümcem geldi 2 gün önce bizde ona bırakıp çıktık... bana çok ii geldi sakin temiz hava da yürümek.
Sağol canım daha 19 gün borcum var oğlumda kalan. Bu sene ramazanda hiç tutamadim. Zaten ramazanin sonlarında doğum yaptim

Canım 1 porsiyon pide sanırım 4 dl ekmeğe eşit, karbonhidratı bol bir menü olmuş.

yani olmamış diyosun dimi biliyorum haklısın :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

Canım bence kilo vermeyi hızlandırmak istiyorsan suyu daha çok içmelisin.
5 bardak 200 ml ise eğer 1 lt yapar az yani

haklısın canım inanki çok içmek istiyorum ama canım hiç su istemiyor bunları bile zorla içiyorum :oops::oops::oops::oops:

Saat 22.30 da esimle beraber yürüyüş yaptık. Çok güzeldi. Hava soğuk ve sisliydi.
Duşumu aldım çocuklar uyudu sıra bende ve yarından oruçluyum. Sahur yaptım şimdi

300 ml ayran
3 kucuk dilim ayva
yarım elma
1 mandalina
1 yk nar

Şimdi şu içip yatarım artık. Hepinize iyi geceler

Allah orucunu kabul etsin canım

günaydın hanımlar
bugün çok erken kalktim 3 öğün yapicam çok aciktim çünkü 630 da maydanoz kuru
7 de kahvaltı 2 yumurta10 yeşil zeytin 6 sarma domates cay

günaydın canım bişey soracam sabah kahvaltısında sarma ağır gelmiyomu :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Salam 2015 fistiklari
Menümü yazayim
Sabah 1 büyük bardakla ılık su yarim limon sıktım

Kahvalti
1 domates
Maydanoz
1 kasik Peynir
1 kase yogurt
Yesil cay

Ara 4 kasik yogurt
1 yesil elma

Öğle
4 kasik zeytin yagli pırasa
1 dilim tam buğday ekmeyi
1 kase yogurt

Ara 6 tane beyaz leblebi
5 tane badem
1 fincan salep

Aksam 1 kase form çorba

Supersin canim begendim

slm kızlar menümü yazayım bu aralar çok işim var cumartesi kızımın doğum gününe hazırlıklar devam ediyor ..
sabah
1 haşlama yumurta
34gr peynir
63gr ekmek
2 zeytin
bir küçük domates
öğle bir dilim pasta(üzerindeki şeker kaplamasını yemedim)
arada 1 bardak süt ve bir küçük kurabiye
akşam yemeği yemedim ama menü belli dünden kalan yemekler var
tarhana çorbası
petlıcan yemeği ve plav az az yerim bunlardan...

Hergun neredryse kurabiye var menunde dimi tatlim olmasa daha mi iyi olur sanki.. onun yerine yogurt yada sut tercih edebilirsin bence

Bende menumu paylasayim
Sabah 7 de maydanoz kuru
Ustune1,5 saat yuruyus
Dus
9 da kahvalti
2 yumurta
1 kk peynir
10 yesil zeytin
turp
havuc
1sb sutlu kuruyemis

Saat 16 da aksam yemegimiyedim

10 misket kofte
Yogurtlu kereviz salatasi
6 yk kereviz yemegi

Bu hafta gumbur gumbur geliyorsun gibime geliyor;)

Bugünkü menum
Sabah maydonoz kür ü
Kahvalti kasarli tost çay
Öğlen zeytinyagli pirasa bir dilim ekmek 3kasik yoğurt
Ara çay bir dilim kek
Aksam iki ince dilim hindi pirzola 4 kasik pilav 2kasik yogurt
Ara yeşilçay

Hala salata yemiyorsun ilkaycim :) onun disinda guzel
İyi aksamlar miladcim bende kimseye soylemiyorum diyet yaptigimi kimsenin bilmesine gerek yok ondan sonra insanlar bi beklenti icine giriyolar ve sonunda basaramadigim zaman yine ben utaniyorum zaten bu sefer sadece ve sadece kendim icin zayiflicam yani anneme bile soylemedim bakalim ne zaman farkedilecek
Bugunku menum

Sabah: ilik limonlu su sonrasinda bir peynirli tost ve sekersiz cay
Ara: sade kahve ve alti tane findik
Ogle: kiymali yumurta ve kirmizi lahana salatasi
Ara: yesil cay ve bi kac tane cubuk kraker
Aksam: firinda yagsiz bir tane alabalik ve salata
Az sonra yarim saat spor insallah

Super super super cok iyisin sakin bozma bu iradeni

Herkese merhabâaaaa:KK24:
Bugun kendimi cok iyi hissediyorum kac gun sonra o yuzden ciktim yurudum :Dnormal yemegimede dondum icim disim patates olmustu
Bugunku menum
Sabah 1 bardak ayran 1 dilim kizarmis ekmek 1 yumurta 3de zaytin ayrani kalktigimda ictim kahvaltiyi 1 saat sonra yaptim
Oglen 7 kofte ama oyle normal kiymadan degil yagsiz eti biftegi cektirdim icine aacik tuz accik biber attim sonra bu kofteleri bol limonlu salatama koyup huplettim
Arada 1 bardak ayran ictim yururken
Aksam 1 tabak domates corbasi 1 dilim ekmek 8 kasik bezelye yemegi:kk77:
Ve az once yesil cayimi icip disimi fircalayip gunu kapattim
Miladcim bende soylemiyorum bir kere birine soyledim diyetteyim ondan diyeki oda kilolu anlar laf etmez dedim tam kahvalti ediyoruz disarda ikide bir onumu yiycen bunumu yiycen:KK67: of dedim ondan kimseye soylemiyorum aramizda sir tamam sizde caktirmayin :-)

aramizda canim merak etme;) canim insallah kofteler kizarmis degildir:) kizarmis besinlerde kat be kat fazla kalori var yagsiz tavada soyle bir cizbiz yapsan bile guzel.olurdu onun disinda gayet guzel

Bu günkü menum şöyle
Sabah
Kaşarlı tost Çay
Ara yok
Öğle
2 dilim ekmek
Yarım patates kızartması
Ara
10-12 tane Üzüm
Ara
1 avuç kaju fındık badem
Akşam
1 dilim fırında makarna
2 köfte
Karbonhidrat fazla kacti bugün :KK12:

nilfercim hem kizartma var hemde dedigin gibi karbonhidrat agirlikli olmus.. sende salata tuketmemissin ve sebze yok
Bugünkü menüm kızlar cuma günü diyetisyene gidecem dikkat ediyorum bu 2 gün

sabah kahvaltı yapamadım uykudan uyanamadim:KK62:

ara
1 çay bardağı süt
10 badem

öğlen
Ispanak ve peynir den salata yaptım
çok az etli yumurta
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
2 yeşil zeytin

ara
1 orta boy muz
1 çay bardağı süt

ara
2 yk sütlaç tencerenin dibi yani:D

aksam 18.30
1 kase form corba nehircim begendim ve tok tutuyor.:KK28:
3 yk susuz kuru fasulye
az salata

ara
yesilcay

kizlar 86 lari gormem lazim cuma gunu ne
kocam gorsun istiyorum:KK52:

gayet iyi gidiyorsun 86 lari gorursun gibime geliyor;)

menümü yazayım

sabah :

uyanır uyanmaz iki bardak su
iki dilim ekmek
beş tane siyah zeytin
üç çay kaşığı kadar vişne reçeli
bir bardak şekersiz çay

öğle:

bir tane kıymalı pide
bir bardak ayran

akşam:

bir kase çorba
fırında hamsi
nar ekşili salata
iki dilim ekmek

az önce yarım tane nar yedim
bugün toplamda beş bardak su içtim

kiymali pide agir bir besin gercekten kendin yaptiysan bilemiyorum da hazirlar agir oluyor gercekten su az kaliyor hala canim biraz artirsan hergun ne iyi olur

ayyy milad bende soylemiyim söylemeyin diyorum her seferinde sağır sultan bilen duyuyo
:KK70::KK70::KK70:amma gevşek agizliyim :KK53:ama bu sefer basariliyim en azından memlettekilerin haberi yok sadece annem biliyor kimseye söyleme dedim veremeyince milletin ağzına sakız olmayim dedim tamam dedi annem. eğer hedefe ulaşırsam büyük sürpriz olacak akrabalara
Birde tüm sismanlari zayıflatma gayreti içine giriyoum nedense .bi sosyal sorumluluk hissediyorum neler yapıyorsun diyenlere bi saat anlatıyorum gören de 50 kilo verdim zanneder :KK70::KK70:

su kendinle barisik hallerine bayiliyorum :)

QUOTE38378760, member: 417423"]Merhaba iyi geceler kızlar bende katılabilşrmiyim aranıza?[/QUOTE]
katilabilirsiniz:)
Herkese tatli ruyalar :KK37:buarada masallah 500. Sayfamiz olmus:nazar::KK73:

MASALLAH:) :)

Iyi geceler fistiklar.ancak acip okuyabildim birkac sayfa.benim oglanin inadi tuttu yine yeni uyuttum.bende menumu paylasayim yatayim.yarin detayli gecmis okurum.

sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 parca peynir
2 etimek

ara
1 mandalina
1 misirli pirinc patlagi

oglen
form corba

aksam
yarim kase mercimek corbasi
4 yemek kasigi kuru fasulye
1 yemek kasigi pilav
kivircik salata
1 yemek kasigi yogurt

ara
10 adet cig findik

Tomurcugum istikrari yakaladin yeniden sen benden hizli ilerleyeceksin:)

Tomurcugum istikrari yakaladin yeniden sen benden hizli ilerleyeceksin:)

Günaydın güzelim.Evet bu aralar iyi gidiyorum yine ama hala spor eksik hala regl olmadım.Bunlar olumsuz etkiliyor haliyle kilo vermemi.
Bence sende hiç fena değilsin.Eski kaçamakların yok artık.Benimde öyle.
90 lardan birlikte kurtulduk.İnşallah 80 lerden de birlikte kurtuluruz canım :KK19:

Günaydın güzelim.Evet bu aralar iyi gidiyorum yine ama hala spor eksik hala regl olmadım.Bunlar olumsuz etkiliyor haliyle kilo vermemi.
Bence sende hiç fena değilsin.Eski kaçamakların yok artık.Benimde öyle.
90 lardan birlikte kurtulduk.İnşallah 80 lerden de birlikte kurtuluruz canım :KK19:

90 lardan kurtulmak bana zor geliyordu umudumu kırıyordu brlkide çok uzun sure geçirdim 90 aralığında ondandir ama 80 lerden erken kurtulacakmisim gibi geliyor canim insallah hep beraber kurtulacagiz:KK37::KK36:

slm kızlar dün menümü yazmıştım ama akşam canımı sıkan durumlar oldu o yüzden akşam yemeğimi yemedim
sabah kahvaltım iki tavada yumurta
arada bir avuç yaban mersini kurusu..

Iyi geceler fistiklar.ancak acip okuyabildim birkac sayfa.benim oglanin inadi tuttu yine yeni uyuttum.bende menumu paylasayim yatayim.yarin detayli gecmis okurum.

sabah
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 parca peynir
2 etimek

ara
1 mandalina
1 misirli pirinc patlagi

oglen
form corba

aksam
yarim kase mercimek corbasi
4 yemek kasigi kuru fasulye
1 yemek kasigi pilav
kivircik salata
1 yemek kasigi yogurt

ara
10 adet cig findik
bencede tomurcuk bu ara çok güzel menülerin nerdeyse hiç kaçamaksız ilerliyorsun:KK5:

bencede tomurcuk bu ara çok güzel menülerin nerdeyse hiç kaçamaksız ilerliyorsun:KK5:
Tesekkurler canim.bende sasiyorum bu duruma ama oyle hakkaten.kacamak yapacak luksum de yok acikcasi bu aralar.19 ocakta doktor kontrolum var ve 85 e yaklasmam lazim en azindan.

Ama sunu belirtmeliyim ki form corba oglen yemeklerimde yer aldiktan sonra hersey daha cok degisti.onceden sadece kepekli tost yiyordum.o an icin bastiriyordu belki ama eve gidene kadar acikiyor yemekleri daha fazla kaciriyordum.simdi oglende yeteri kadar doydugum icin aksamlari daha olculu tutuyorum.
tek kusurum sporu hala hayatima sokamamam.

Tesekkurler canim.bende sasiyorum bu duruma ama oyle hakkaten.kacamak yapacak luksum de yok acikcasi bu aralar.19 ocakta doktor kontrolum var ve 85 e yaklasmam lazim en azindan.

Ama sunu belirtmeliyim ki form corba oglen yemeklerimde yer aldiktan sonra hersey daha cok degisti.onceden sadece kepekli tost yiyordum.o an icin bastiriyordu belki ama eve gidene kadar acikiyor yemekleri daha fazla kaciriyordum.simdi oglende yeteri kadar doydugum icin aksamlari daha olculu tutuyorum.
tek kusurum sporu hala hayatima sokamamam.
allah nehirden razı olsun kesinlikle çok tok tutan ve yediğinin hemen ertesi günü tartıda kendini hissettiren bir çorba seni seviyoruz nehiiirrr:KK36:
işallah 84 :KK55:olursun canım.. bence operasyondan sonra çok daha fit görüneceksin.. ben de istiyorum ama göğüs ve sırt arasındaki fark ne kadar olmalıydı:KK66:

allah nehirden razı olsun kesinlikle çok tok tutan ve yediğinin hemen ertesi günü tartıda kendini hissettiren bir çorba seni seviyoruz nehiiirrr:KK36:
işallah 84 :KK55:olursun canım.. bence operasyondan sonra çok daha fit görüneceksin.. ben de istiyorum ama göğüs ve sırt arasındaki fark ne kadar olmalıydı:KK66:
Valla canim o farki tam olarak bilemicem ama cup olcusu denilen birsey var.internette yazdiginda cikiyor gogus cup olcusu diye yaz.gogus hizasi olcusunden,gogus altindan alinan olcuyu cikariyosun.a cup b cup c cup d cup dd cup e cup diye gidiyor.
Benimki dd veya e ye geliyor.cok buyukler yani.duruma gore heyet raporuyla ucretsiz oluyorsun.yada cok buyuk degilse ozel hastanelere gore daha ucuza ameliyat oluyorsun.

Back
X