Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalim canim ya bu ay reglide olmadim oda sknti yapiyo insallah veriyorumdur. Kendini kotu hissetme yacanım çok iyi bir gün geçirmişsin bu hafta senden iyi haberler gelecek
canım senin menülere yorum yazmaya gerek bile yok hep çoook iyisin sen başak burcu musun?
arkadaş herkesin menüsü bu gün süperkendi mi kötü hissettim ama yaaa
![]()
Tomurcugum gecmis olsun ne ameliyati ?Canım teşekkür ederim çok.Sende verirsin inşallah bitanem.Ben biraz daha dikkatliyim evet.Çünkü ameliyatıma çok az kaldığını hissediyorum :))
Olsun miladcigim hemenKizlarr ben menü paylasamiyorum battim bugüncok yedim ya toparlanamiyorun bu hafta artilarda olucam kesin
![]()
canım çok iyi bir gün geçirmişsin bu hafta senden iyi haberler gelecek bence
bu günkü menün çok güzel saracım sen de ben gibi dengesiz gidiyordun ama bu gün kü menün gayet güzel olmuş
sen her böyle kaçamak yazdığın ama o emziriyooordiyorum ama sen emziriyorsuuuun bebişe süt olsun canım
seni artık kıskanmaya başladım ama tomurcukbu hafta bence çok iyisin iyi de kilo vereceksin
bir tek ben veremeyeceğim ama yaaa
biz bu eşleri napalım
canım senin menülere yorum yazmaya gerek bile yok hep çoook iyisin sen başak burcu musun?
arkadaş herkesin menüsü bu gün süperkendi mi kötü hissettim ama yaaa
![]()
Kizlarr ben menü paylasamiyorum battim bugüncok yedim ya toparlanamiyorun bu hafta artilarda olucam kesin
![]()
Cok tesekkur ederim canim yorumun icin cok iyi geldi bana zaten sabah kalktigimda yine eksideydim demek ki fazla etkilememis sadece bogazima iyi gelmedi hafiften bi agri var tabi bu soguklarda dondurma yersem boyle olur
miladim nolcek bu halimiz bende koca bi hafta tek iki gun kacamak yapmadim rabbim irade gucu versin bizeKizlarr ben menü paylasamiyorum battim bugüncok yedim ya toparlanamiyorun bu hafta artilarda olucam kesin
![]()
Hayirdir canim neden bozuk moralinslm kızlar canım hala çok sıkkın moralim bozuk o yüzden yemek yapmakla çok uğraşamadım iki gündür kolayıma gelen şeyleri yedim bu günkü menümüde yazayım
sabah
54gr ekmek
32gr peynir
ara
30gr leblebi
20gr yaban mersini kurusu
öğlen
bir bardak süt
60gr ekmek
arada büyük bir muz
akşam 1.5kase çorba
40gr ekmek...
Yukselenin mi basakki :)Yengeç burcuyum canım :)
gecmis olsun cok korkarim ben discidenSlm kızlarrrr menümü yazayim
Kahvaltı da 1 tane katmer
1 yumurta tavada yagsiz
1 domates
2 kaşık lor peyniri
6 zeytin
1 bardak ayran
Aksam 1 kepce kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Kozlenmis patlıcan salatası
1 kase yogurt
Kahvaltiyi 11 30 yaptim âra öğle yedim doktora gittim disime.dolgu yaptilar pazartesi dislerimi kesicek dis yaptiriyorum bakalim ne kadar surecek![]()
miladim nolcek bu halimiz bende koca bi hafta tek iki gun kacamak yapmadim rabbim irade gucu versin bize
Hayirdir canim neden bozuk moralin
Yukselenin mi basakki :)
gecmis olsun cok korkarim ben disciden
Yok yoook sen de basaklik var basaklikYükselenim de terazi canımm![]()
Katmer olmayaymis eyiymisSlm kızlarrrr menümü yazayim
Kahvaltı da 1 tane katmer
1 yumurta tavada yagsiz
1 domates
2 kaşık lor peyniri
6 zeytin
1 bardak ayran
Aksam 1 kepce kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
Kozlenmis patlıcan salatası
1 kase yogurt
Kahvaltiyi 11 30 yaptim âra öğle yedim doktora gittim disime.dolgu yaptilar pazartesi dislerimi kesicek dis yaptiriyorum bakalim ne kadar surecek![]()
Hayır olsun canım ne olduslm kızlar canım hala çok sıkkın moralim bozuk o yüzden yemek yapmakla çok uğraşamadım iki gündür kolayıma gelen şeyleri yedim bu günkü menümüde yazayım
sabah
54gr ekmek
32gr peynir
ara
30gr leblebi
20gr yaban mersini kurusu
öğlen
bir bardak süt
60gr ekmek
arada büyük bir muz
akşam 1.5kase çorba
40gr ekmek...
Yengeç burcuyum canım :)
Yok yoook sen de basaklik var basaklik![]()
Bende yengec burcuyum
Kizlarr ben menü paylasamiyorum battim bugüncok yedim ya toparlanamiyorun bu hafta artilarda olucam kesin
![]()
Hiç anlamam burçlardan başağa mı benziyorum![]()