1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Selam arkadaslar bugun de guzel gecti cok sukur
Menum
Sabah: ilik limonlu su bir tane tost ve bir mandalina
Ara : sade kahve on tane findik
Ogle: iki parca izgara pirzola ve salata
Ara: yesil cay
Aksam: ton balikli salata bir dilim ekmek
Ara: yarim elma
Az sonra bisiklet ceviricem 40 dakika
Aysuuuun sen de bu hafta derecelik olabilirsin bak senin de menüler güzel gidiyor :KK5:

Selam kızlar,
Çok yorgunum. Yarın diyetisyene gidemeyeceğim işimden dolayı. Salı günü sizinle beraber tartılır yazarım.

Menümü yazayım

Sabah:
Çavdar ekmeği ve light peynirle yapılmış tost
1 kupa latte

Ara:
3 adet çiğ badem

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
Peynirli salata

Ara:
200 ml light süt
1 adet mandalina+1 adet yeşil elma
(Fazla oldu ama doymuyorum bugünlerde)

Akşam:
1 kase form çorba
3 yk light yoğurt

Ara:
1 kupa limonlu yeşilçay+2 parça ceviziçi

Ara:
Sade Türk Kahvesi+3-4 adet yaban mersini kurusu
doymaman dogal dimi sanki cok az yiyorsun ara ogunlerde olmasa hicbirsey yok gibi listende , sana baktikca ben dunyalari yiyorum o_O diyetisyeninmi veriyor diye ondan sormustum

Yükselenim de terazi canımm :D
Tamam simdi anlasildi :D

doymaman dogal dimi sanki cok az yiyorsun ara ogunlerde olmasa hicbirsey yok gibi listende , sana baktikca ben dunyalari yiyorum o_O diyetisyeninmi veriyor diye ondan sormustum

Tamam simdi anlasildi :D

Ne anlaşıldı ben hala anlamadım :KK48::KK48:

Diyetisyenim veriyor canım.. Normalde doyuyordum ama bu iki gündür koşuşturmacadan doymuyorum sanırım.
Yılbaşında kaçamak yapacağım şimdiden söyleyeyim. O yüzden o güne kadar daha dikkat ediyorum :-)

Bugunku menum
Sabah tost 1 bardak yesil cay
Oglen bir bardak portakal suyu ictim
Azsonra disari cikcam arkadasim yemek daveti veriyor ondan butun gun boyle yedim orda ne yemek oldugunu bilmedigimden yarin bildiririm ne yedigimi
Nehircigim masallah azmine caliskanligina diyorum:nazar:bendebir rayina oturtsam gunluk sistemimi bir turlu beceremedim herkonuda sadece diyette degil

miladim nolcek bu halimiz bende koca bi hafta tek iki gun kacamak yapmadim rabbim irade gucu versin bize

Hayirdir canim neden bozuk moralin

Yukselenin mi basakki :)

gecmis olsun cok korkarim ben disciden

Teşekkür ederim canim
Aslinda bende korkuyorum disciden ama meçmuruz:KK43:

merhaba kızlar menümü bildireyim

sabah

iki dilim ekmek
bir tane haşlanmış yumurta
dört tane zeytin
bir bardak şekersiz çay

öğle

bir tabak etli nohut yemeği
üç kaşık bulgur pilavı
bol limonlu salata
bir kase yoğurt

ara

bir yeşil elma

akşam

bir kase yoğurt

komşumuzun oğlu askerden gelmişti asker görmesine gittik mecburen iki dilim baklava yedim kendimi suçlu hissediyorum ama diyetteyim diyemedim onlarda ye diye ısrar etti ooof yaaa

Yükselenim de terazi canımm :D
nehir masallah teraziye cok uyuyosun hic durmaz teraziler cok becerikli tertipli duzenli dost canlisi olurlar ee hepsi mevcut sende
Sonunda istedigime yakın bir gün geçirdim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
Marul
Ara
Kahve
Öğle
1 dilim fırında makarna
1 bardak ayran (aslinda form çorba icecektim ama bakliyatlar bozulmuş)
Ara
1k kase fındık badem kaju
Akşam
2 parça ızgara tavuk
1 kase yağsız tuzsuz salata
Öğle de form çorba icseydim tam süper olacaktı ama napalim yarın da günüm var yaaaaaa :KK17:
menu super

bakalim canim ya bu ay reglide olmadim oda sknti yapiyo insallah veriyorumdur. Kendini kotu hissetme ya:KK60: yarin yeni bir gun , esinede de ben 5 kilo verene kadar kacamak yapmami engelle de, belki gorev verirsen ise yarar seni engeller kacamak yaptiricagina.
ayni seyi bende dusunmustum biliyormusun bu kiz basak burclari gibi disiplinli ve organize diye , nazar degirecem yakinda nehire :nazar:

Tomurcugum gecmis olsun ne ameliyati ?
Canim nasip olursa eger gogus kucultme ameliyati olacagim.19 ocakta ultrasonum var.ondan sonra ameliyat tarihini planalayacagiz doktorumla.O tarihe kadar 5 kilo daha vermem lazim en azindan.1 er kilodan toplam 2 kilo da goguslerden cikacak...

Sonunda istedigime yakın bir gün geçirdim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2kk peynir
Marul
Ara
Kahve
Öğle
1 dilim fırında makarna
1 bardak ayran (aslinda form çorba icecektim ama bakliyatlar bozulmuş)
Ara
1k kase fındık badem kaju
Akşam
2 parça ızgara tavuk
1 kase yağsız tuzsuz salata
Öğle de form çorba icseydim tam süper olacaktı ama napalim yarın da günüm var yaaaaaa :KK17:
Canim ben form corbanin bakliyatlarini porsiyonluk olarak buzluga attim buzdolabi posetliyle.fazla haslamisim cunku.geceden cikariyorum sabaha kadar eriyor sabah da alip ise goturuyorum.bi daha fazla haslamam zaten de mecburen dokmek istemedigimden oyle yaptim.
bu arada gunde angelinanin yontemini uyguluyoruz unutma.sabah fazla kacirmisim.yada midem kotu falan uydur bisey iste ;) bu aralar cok iyi gidiyorsun.bombalama sakin

merhaba kızlar menümü bildireyim

sabah

iki dilim ekmek
bir tane haşlanmış yumurta
dört tane zeytin
bir bardak şekersiz çay

öğle

üç kaşık bulgur pilavı
bol limonlu salata
bir kase yoğurt

ara

bir yeşil elma

akşam

bir kase yoğurt

komşumuzun oğlu askerden gelmişti asker görmesine gittik mecburen iki dilim baklava yedim kendimi suçlu hissediyorum ama diyetteyim diyemedim onlarda ye diye ısrar etti ooof yaaa

saracim menunu okurken hih dedim tamam super bi menu.ama ta ki baklavalari gorene kadar.1 tane bari yeseydin.neyse artik.kacamak hakkini doldurdun.yarin telafi etmeye calisirsin insallah :)

Canim nasip olursa eger gogus kucultme ameliyati olacagim.19 ocakta ultrasonum var.ondan sonra ameliyat tarihini planalayacagiz doktorumla.O tarihe kadar 5 kilo daha vermem lazim en azindan.1 er kilodan toplam 2 kilo da goguslerden

cok sevindim canim hayirli olsun simdiden ,darisi bana ben daha para biriktirme asamasindayim seninde benim gibi sirtin agriyormu ? Ben aslinda cok memnunum buyuk olmalarindan ama artik sirtimin ozellikle sol tarafi cok agriyor :KK43: oyuzden cok sevindim dedim , sen olda banada yol gosterirsin :KK66:

Kahvaltimi yaptim
Yesil cayimi iciyorum
2 yumurta
1 kk peynir
20 zeytinyagli yesil zeytin
1 cb ceviz
Turp,domates maydanoz

cok sevindim canim hayirli olsun simdiden ,darisi bana ben daha para biriktirme asamasindayim seninde benim gibi sirtin agriyormu ? Ben aslinda cok memnunum buyuk olmalarindan ama artik sirtimin ozellikle sol tarafi cok agriyor :KK43: oyuzden cok sevindim dedim , sen olda banada yol gosterirsin :KK66:
Canım sadece sırt ağrısıyla kalsa iyi.Boyun ağrısı,yaz aylarınla göğüs altında pişik,sütyen askılarının omuzlara baskı yapıp iz çıkarması,boyun aşağı eğik durmaktan kamburmuş gibi bir görüntü,kıyafet bulamama,daha bu genç yaşında istediğin iç çamaşırlarını giyememe(toparlayıcı kullanmaktan çok sıkılıdım çünkü),kendinle barışık olamama kısacası mutsuzluk ve daha bir sürü şey sayabilirim bununla ilgili.
Ben bir ameliyat olayım hele,sana ve destinaya ayrıntılı bilgi veririm inşallah.

Kahvaltimi yaptim
Yesil cayimi iciyorum
2 yumurta
1 kk peynir
20 zeytinyagli yesil zeytin
1 cb ceviz
Turp,domates maydanoz
Güne güzel bir kahvaltıyla başlamışsın.101i görmek motive etti tabi.Demekki kaçamaklara biraz daha dikkat etsen neler göreceksin daha. :KK39:

Günaydın kizlar dunku kacamaklardan sonra midem cok kotu
Bende bugün sadece corba içmeye karar verdim yediklerimi anca sindiririm
Saat 10.45
Vicdan corbasi(1buyuk kase)

İsmi de bana uyuyor hani inşallah dun yediklerim kalmadan eriyip gider:)
Yoksa yandım bu hafta

Back
X