1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Günaydın kizlar dunku kacamaklardan sonra midem cok kotu
Bende bugün sadece corba içmeye karar verdim yediklerimi anca sindiririm
Saat 10.45
Vicdan corbasi(1buyuk kase)

İsmi de bana uyuyor hani inşallah dun yediklerim kalmadan eriyip gider:)
Yoksa yandım bu hafta
Tekrar 90 a çıkmamak için elinden geleni yapmalısın salıya kadar milad'cım.Valla vicdan çorbası mı içersin,pişmanlık salatası mı yersin bilemem ama toparlan canım bir an önce :)

Tekrar 90 a çıkmamak için elinden geleni yapmalısın salıya kadar milad'cım.Valla vicdan çorbası mı içersin,pişmanlık salatası mı yersin bilemem ama toparlan canım bir an önce :)

Ilahi tomurcuk guldurdun sabah sabah ;)
İnşallah canim elimden geleni yapicam. Bu arada corbanin adi gerçekten bu sevdim valla:)
Sali gunu 88.9 olmam gerek
Cok kizginim kendime Karnım ağrıyor pis bogazim yüzünden
:KK11:

bende başak burcuyum yükselenimde terazi ama başak burcuyla pek alakam yok gibi tembelliği severim ve çok fazla pimpirikli değilimdir:KK45:
bu günkü menüm
kahvaltı
2 tavada yumurta
20gr peynir
bir dilim(30gr) ekmek
arada bir bardak taze sıkılmış portakal suyu

eşime kızgınım bu aralar canımı sıktı o yüzden bu gün kızıma doğum günü yapıcaktım iptal ettim..

canım hayırlı olsun çok sevindim ikili rakkamlara az kaldı...:KK9:[/QUOTE]

İptal etme canim kizinin doğumgününu birgün gecikmeli bile olsa kutla sonra hep icinde kalir yoksa sen uzulursun erkekler takmaz böyle şeyleri zaten

bende başak burcuyum yükselenimde terazi ama başak burcuyla pek alakam yok gibi tembelliği severim ve çok fazla pimpirikli değilimdir:KK45:
bu günkü menüm
kahvaltı
2 tavada yumurta
20gr peynir
bir dilim(30gr) ekmek
arada bir bardak taze sıkılmış portakal suyu

seni bilemem ama Benim tanıdığım bütün başaklar becerekli ama tembel desem :) severim ben başaklarï;)

Saat 10.45

Yoksa yandım bu hafta

Milad sakin sakin detoks olarak kullanma form corbayi sakin.
su an konferansin ortasindayim sirf bu yuzden bunu soylemek icin giris yaptim devam etme diye. Diyetisyenimin en cok kizdigi ve kesinlikle yapmamami soyledigi seyi yapiyorsun su an. Tek ogunu hicbir sekilde gecmiyoruz bu corba mucize degil surekli icilmesi gereken bisey degil bakliyat dolu 1 kaseden fazlasi kilo yapar ve detoks olarak kullanirsan bir daha metabolizmandan istedigin cevabi alamazsin.
simdi cikmam lazim ama lutfen 1 ogunden fazla icmiyoruz arkadaslar.

Milad sakin sakin detoks olarak kullanma form corbayi sakin.
su an konferansin ortasindayim sirf bu yuzden bunu soylemek icin giris yaptim devam etme diye. Diyetisyenimin en cok kizdigi ve kesinlikle yapmamami soyledigi seyi yapiyorsun su an. Tek ogunu hicbir sekilde gecmiyoruz bu corba mucize degil surekli icilmesi gereken bisey degil bakliyat dolu 1 kaseden fazlasi kilo yapar ve detoks olarak kullanirsan bir daha metabolizmandan istedigin cevabi alamazsin.
simdi cikmam lazim ama lutfen 1 ogunden fazla icmiyoruz arkadaslar.

Nehircim bu form çorba degil merak etme tamamen sebzeli.bunu bir diyetisyen onermisti çok kaçırdığımuz gunun ertesinde fazlalığı vucuttan atmak icin yapılan bir corba. Zarari yok ve bakliyatta yok icinde
İlgin teşekkür ederim canım :KK19:

Merhabalar bizim cocuklar da noel tatiline girdiler dun tam 15 gun her biri bisey istiyor oteki oyun oynamak istiyor, istiyor da istiyor Allah yardimcim olsun kafayi yemessem cok iyi havalar da soguk disari cikamiyoruz insallah bi krize giripte yemeklere dalmam oyle bi huyum vardir cunku

Merhabalar bizim cocuklar da noel tatiline girdiler dun tam 15 gun her biri bisey istiyor oteki oyun oynamak istiyor, istiyor da istiyor Allah yardimcim olsun kafayi yemessem cok iyi havalar da soguk disari cikamiyoruz insallah bi krize giripte yemeklere dalmam oyle bi huyum vardir cunku

Aman aysuncum aman sakin ha:KK20:
Benim dustugum hataya düşme salma kendini sonra benim gibi tardida yükselişini seyredersin :(

Nehircim bu form çorba degil merak etme tamamen sebzeli.bunu bir diyetisyen onermisti çok kaçırdığımuz gunun ertesinde fazlalığı vucuttan atmak icin yapılan bir corba. Zarari yok ve bakliyatta yok icinde
İlgin teşekkür ederim canım :KK19:

Korkuttun beni hayatım zaten sorumluluk hissediyorum :)))
Ogle yemegini az once yiyebildim duzenim sasti program uzayinca. Simdi de coook tatli bi hocaya Istanbul' u gezdiricem ama kacamak yapmayacagim yanimda ara ogunlerim var buraya da yazdim :)))
Aksam gorusuruzz

Korkuttun beni hayatım zaten sorumluluk hissediyorum :)))
Ogle yemegini az once yiyebildim duzenim sasti program uzayinca. Simdi de coook tatli bi hocaya Istanbul' u gezdiricem ama kacamak yapmayacagim yanimda ara ogunlerim var buraya da yazdim :)))
Aksam gorusuruzz

Cok sanslisin canim, benim yerime de gez cok seviyorum istanbulu ama malesef her sene izine gelemiyoruz

Saat 10.45

Yoksa yandım bu hafta
aaa biliyorum corbay dilara kocak veriyo tadi nasil iyimi

2 gündür giremiyorum kızlar bugun yeni listemde başladım hayata ve cok memnunum. Bakalım sonuçlar nasıl olacak.
hadi hayirlisi tıkır tıkır gitsin insallah

Bugunku menum

sabah
1 domates
1 salatalik
1 parca beyaz peynir
7 adet zeytin
2 tuzsuz etimek
1 cay kasigi visne receli

ara
10 badem

oglen
kepekli tost
uzerine turk kahvesi

aksam
yarim kepce yesil mercimek corbasi
2 catal salcali cubuk makarna
2 yemek kasigi ispanak kavurmasi
kivircik salata

Kizlaaaaaaaaaaaarrr:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Gunler sonra ucundanda olsa 101 i gordum :KK49::KK49::KK49:
insallah en kisa surede ikili rakamlarida gorursun:KK73:

Canım sadece sırt ağrısıyla kalsa iyi.Boyun ağrısı,yaz aylarınla göğüs altında pişik,sütyen askılarının omuzlara baskı yapıp iz çıkarması,boyun aşağı eğik durmaktan kamburmuş gibi bir görüntü,kıyafet bulamama,daha bu genç yaşında istediğin iç çamaşırlarını giyememe(toparlayıcı kullanmaktan çok sıkılıdım çünkü),kendinle barışık olamama kısacası mutsuzluk ve daha bir sürü şey sayabilirim bununla ilgili.
Ben bir ameliyat olayım hele,sana ve destinaya ayrıntılı bilgi veririm inşallah.
Ya evet beden yok diye belli markalarin pesinde magaza magaza dolasmak deli ediyo beni :KK61: bende ondan basladim birazda diyete yaza kadar ne kadar verirsem ameliyat icin okadar hazir olurum. Guzel haberlerini bekliyorum canim:KK60:

Saat 13:00
Vicdan çorbası:)
o nasil corbaymis oyle ismine ve senin icme sebebine cok guldum ya :KK70:

2 gündür giremiyorum kızlar bugun yeni listemde başladım hayata ve cok memnunum. Bakalım sonuçlar nasıl olacak.
Tambak ne dedi diyetisyenin menulerini sabirsizlikla bekliyorum:KK76:

Back
X