1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

İyi geceler herkes gitti ben yeni geldim, ogleye dogru annemler geldi yeni gittiler giremedim bugun menumu yazayim
Sabah: ilik limonlu su sonrasinda bir tane sade tost ve bir bardak cay
Ara: sade kahve
Ogle: yarim tabak yesil fasulye ve dort kasik pilav
Ara: yok
Aksam: biraz hamsi ve bol salata
Bugunum iyi gecti cok sukur biraz da suyu arttirabilsem cok iyi olucak

Hayırlı sabahlar kizlar
Guzel hareketli, bereketli moralli birgun olsum hepimiz için.

Ya ben her sabah başlayıp akşam Bozuyorum.
Tamamen bırakacaktım ama birine sinir oldum o yüzden inatla ve hirsla geri döndüm.
Bu hazirana kadar bitecek bu iş
Sabah kahvaltım
1 yağda yumurta
Marol tere 1 havuç
peynir
5 zeytin
1 kase den az yoğurt
1 dilim ekmek

Ya ben her sabah başlayıp akşam Bozuyorum.
Tamamen bırakacaktım ama birine sinir oldum o yüzden inatla ve hirsla geri döndüm.
Bu hazirana kadar bitecek bu iş
Sabah kahvaltım
1 yağda yumurta
Marol tere 1 havuç
peynir
5 zeytin
1 kase den az yoğurt
1 dilim ekmek

Iyi yaptın birakmamakla. Unutma ki vazgectigin şey senin kendine verdigin değer olacakti. Ve sen kendine değer vermekten vazgectigin anda her şey ve herkes sana kilolu oldugunu hatirlatma cesaretini kendinde buluyor Malesef. Bu hakkı kimseye vermeyelim canim..

Günaydın kızlar akşam telden bağlanamadım bi türlü

dünkü menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker/çay
ara
Türk kahvesi
ara
4 yulaflı bisküvi
öğle
3 dilim çavdar ekmek
1. k.k peynir
çay
ara
1 avuç yer fıstığı
çay
akşam
1 tabak sulu köfte yemeği

Iyi akşamlar kızlar....
ben maalesef diyet falan yapamıyorum o yüzden biraz hem diyete hem de kk ya ara vermek istiyorum....
kusura bakmayın...
tekrar dönecem ama...
yeni mesajını okudum gitmemene çok sevindim 100 kerede biraksak yinede yeni bir başlangıç yapmak zorundayız canım :KK50:

cok guzel bir cumle ile vurgu yapmissin cok hosuma gitti.
'Kilo verirken kaybettigimiz ozguvenimizi kazandigimiz icin' sevilecegiz.
iste tamda bu hepimizi anlatan ozet cumle.gerek evde gerek is yerinde sokakta pazarda akraba ortaminda dugunde cenazede kisacasi toplumda kilolarimizdan utandigimiz icin ecis bucus oturmalar,simsiyah kiyafetler yok olacak artik ozguvenimizi kazandigimizda.sismaniz diye sanki lokmalarimiz sayiliyormus gibi dusunmeyecegiz birsey yerken.
sunu anladim ki bugun hepimiz icin yeniden bir milad oldu...
Aynen ya uzun vadedede olsa 15 kilo vermek Bile özgüvenini artırdı bi 30 verdiğim halimi düşünemiyorum özgüven tavan yapar inşallah
Belkide aramizda bu denli guclu bir bag oluşmasa ben dahil bir cogumuz birakabilirdik bile bu mucadeleyi.cok sukur duşsek de zaman zaman el verip kaldiranimiz oluyor :KK19:
:KK19:

Iyi yaptın birakmamakla. Unutma ki vazgectigin şey senin kendine verdigin değer olacakti. Ve sen kendine değer vermekten vazgectigin anda her şey ve herkes sana kilolu oldugunu hatirlatma cesaretini kendinde buluyor Malesef. Bu hakkı kimseye vermeyelim canim..
aynen katılıyorum birde ben yağ konusunda ayça kayayı oornek alıyorum kişi badi 1 TK koyuyorum ne kadar karatay ygdan korkmayın desene maddi açıdan da az kullanmak isime geliyor :KK51:

Kalkiyim kendimi dışarı atiyim yürüyüşünü yapıp geleyim gorusuruz kızlar En Büyük KK

Gittim 1 saat yürüdüm geldim haydi kızlar kalkın hareket zamanı Screenshot_2015-01-14-10-08-46.webp

Tunaydin güzeller
Bugun gene gec kalktim hemen sağlık ocağına. Igneye. Geldim cocuklari geçirdim kahvaltiyi yeni yaptim
Kahvaltim nar suyu ve kaşarlı tost
Ama doymadim simdi kalan nohut yemegimi bir kucuk kâse kasikliycam yogurtla...

Kızlar iki gündür ictigim su 8 litreyide geçmiştir ama hala kabizlik cekiyorum

Back
X