Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sabahlar kizlar
Guzel hareketli, bereketli moralli birgun olsum hepimiz için.
Ya ben her sabah başlayıp akşam Bozuyorum.
Tamamen bırakacaktım ama birine sinir oldum o yüzden inatla ve hirsla geri döndüm.
Bu hazirana kadar bitecek bu iş
Sabah kahvaltım
1 yağda yumurta
Marol tere 1 havuç
peynir
5 zeytin
1 kase den az yoğurt
1 dilim ekmek
yeni mesajını okudum gitmemene çok sevindim 100 kerede biraksak yinede yeni bir başlangıç yapmak zorundayız canımIyi akşamlar kızlar....
ben maalesef diyet falan yapamıyorum o yüzden biraz hem diyete hem de kk ya ara vermek istiyorum....
kusura bakmayın...
tekrar dönecem ama...
Aynen ya uzun vadedede olsa 15 kilo vermek Bile özgüvenini artırdı bi 30 verdiğim halimi düşünemiyorum özgüven tavan yapar inşallahcok guzel bir cumle ile vurgu yapmissin cok hosuma gitti.
'Kilo verirken kaybettigimiz ozguvenimizi kazandigimiz icin' sevilecegiz.
iste tamda bu hepimizi anlatan ozet cumle.gerek evde gerek is yerinde sokakta pazarda akraba ortaminda dugunde cenazede kisacasi toplumda kilolarimizdan utandigimiz icin ecis bucus oturmalar,simsiyah kiyafetler yok olacak artik ozguvenimizi kazandigimizda.sismaniz diye sanki lokmalarimiz sayiliyormus gibi dusunmeyecegiz birsey yerken.
sunu anladim ki bugun hepimiz icin yeniden bir milad oldu...
Belkide aramizda bu denli guclu bir bag oluşmasa ben dahil bir cogumuz birakabilirdik bile bu mucadeleyi.cok sukur duşsek de zaman zaman el verip kaldiranimiz oluyor![]()
aynen katılıyorum birde ben yağ konusunda ayça kayayı oornek alıyorum kişi badi 1 TK koyuyorum ne kadar karatay ygdan korkmayın desene maddi açıdan da az kullanmak isime geliyorIyi yaptın birakmamakla. Unutma ki vazgectigin şey senin kendine verdigin değer olacakti. Ve sen kendine değer vermekten vazgectigin anda her şey ve herkes sana kilolu oldugunu hatirlatma cesaretini kendinde buluyor Malesef. Bu hakkı kimseye vermeyelim canim..
Fanta haric menu guzel sara.asitli iceceklerden uzak durmaliyiz biliyosun.ozellikle insulin direnci olan birileri olarak
Bu eriste corbasi nasil,yesil mercimekli olan mi baska bisey mi.
Bende çok severim o çorbayı ohhh mis.Ellerine sağlık canım.Sadece erişte çorbası yazınca değişik bir çorba zannetmiştim...evet canım yeşil mercimekli ve nohutlu yapıyorum ben erişte çorbasını
evet canım yaaa bu hafta ben de çok motiveyim lesliee en azından 1mil hergün yapmayı düşünüyorummenun cok iyi nilufercim.tam bir diyet menu.leslieni de yapmissin.ee daha ne olsuuuuuunnnn :)
afiyet olsun,güzel bir öğlen yemeği menüsü olmuşOglen menum
Kıymalı yumurta
1 kase çorba
Yağsız salata
1 kaşıktan az makarna