1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Menumu yazayim bende...

sabah
1 adet etimek
1 haslanmis yumurta
1-2 salkim tel peyniri
1 kucuk domates
5 adet zeytin

ara
7 adet badem

oglen
kepekli tost
uzerine turk kahvesi

aksam
3 yk taze fasulye
2 yk ispanak
1 kase yogurt

ara
1 dilim ayva

uzulerek yaziyorum butun gunu bu sekilde kapatmakti hedefim.iyi de gitmistim.ama bizim kuzenin nisanlisinin dogum gunuydu oraya gittik ve maalesef 1 dilim yaspasta yedim.hamurislerinden yemedim hic.
aslinda pastayi da yemezdim belki ama herkes cok zayiflamissin cok zayiflamissin dedi.bi yandan sevindim bi yandan da saldim iste boyle.bi baktim pasta bitmis bile.direnmistim halbuki yememeye bosluguma geldi :) artik yarin telafi zamani.hemen hemen her gun kacamak yapar oldum.kiziyorum kendime...

Evet bütün gun güzel gittikten sonra aksam bozmak cok sinir bozucu oluyor. Ama bugun yapamayacağına eminim cunku birgun önce bu durumu yaşayan ertesi gün daha hırslı olur ben oyle oluyorum. Ama bütün gün yediysem toplamak daha zor batti balik yan gider diyosun yani:)

günaydııııııııııııınnnnnnn kızlarrr capcanlı yepyeni bir gün daha bizi bekliyor bol moralli neşeli günler:KK36:
Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun.. akşam yemem demiştim ama 1 tabak şehriye çorbası içtim terbiyeli..

sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
çay..

Günaydın hanimlarr hayırlı cumalar..

kızlar ben dayanamadım yine tartıldım benden haber bekleyen 4 kadın vardı yoğurt kürü yapıyorum ya işe yarıyorsa onlarda yapacak gerçi işe yarıyordu kesin emin olmak için bir aha tartılınca ararım demiştim
vallaha da işe yarıyor sizde yapın

kızlar ben dayanamadım yine tartıldım benden haber bekleyen 4 kadın vardı yoğurt kürü yapıyorum ya işe yarıyorsa onlarda yapacak gerçi işe yarıyordu kesin emin olmak için bir aha tartılınca ararım demiştim

nasıl yapıyorsun canım ve ne kadar sürede ne kadar vermişsin

bir küçük kase yoğurda
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal bende zerdeçal hala yok onun yerine kimyon katıyorum başlayalı 10 gün ya oldu ya olmadı en son ayın13 de 108.4 düm bu gün 16 sı 107.7 bende troid bezi bile yok bende işe yarıyorsa metabolizması normal çalışanda nasıl etki eder siz düşünün :))

Canim benim bildiğim kadarıyla o gunde 3 kere yapılıyor sen 2 demiştin dimi? 3un zararı olur mu acaba?

ben 3 öğün yemek yemiyorum ki 2 öğün yediğim için 2 kere yiyorum yemekten yarım saat önce

zayıflama kürlerin de günde 500 gr verdiren yoğurt kürü başlığı var bende oradan okudum başladım istersen bir göz at

Ha evet bende o yüzden mi yoksa zarari mi olur diye düşündüm. Aslında tok tuttuğu için de işe yariyordur.

tomurcuk hedef olarak senin şimdiki kilonu yazdım ::))))
Canım yaa kıyamam. :KK68:Hayat böyle işte kimimizin memnun olmadığı kiloda olmak isteyen bir sürü kişi olabiliyor.
Geçenlerde bi arkadaş off yaa 60 kilo olmuşum davul gibiyim falan dedi.Tabi o kilo da ona fazla geliyor belki ama dedim ki haline şükret ben senin kilonda olsam daha ne isterim....Herşeye rağmen şükretmeli insan haline...

yine mi olmamış dellendim dellenecem az kaldı :)))

Daha önce de demiştim canım ama profildeki imza ayarları bölümünü kaldırmış kadınlar kulübü.mail de attım ama cvp gelmedi.yani çizelge hazırlamak sorun değil buraya eklemek sıkıntı :KK51:

bir küçük kase yoğurda
1 çay kaşığı tarçın
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdaçal bende zerdeçal hala yok onun yerine kimyon katıyorum başlayalı 10 gün ya oldu ya olmadı en son ayın13 de 108.4 düm bu gün 16 sı 107.7 bende troid bezi bile yok bende işe yarıyorsa metabolizması normal çalışanda nasıl etki eder siz düşünün :))

sağol canım bende tüm baharatlar var başlayayım yarın yemeklerden yarım saat önce yeniyor değilmi bunu yedikten sonra kahvaltımı yapmak gerekli bu biraz zor olacak benim için haftaiçi ama olasun biraz daha erken uyanmam gerekcek demekki

Hayırlı cumalar,tüm dualar kabul olsun bugün....

amin canım

evet yemeklerden yarım saat önce
ben zaten sabah ilaç içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapabiliyorum o arada yoğurdu yiyorum iştahımı da kapatıyor yoğurt şişiriyor ya ondan herhalde

evet yemeklerden yarım saat önce
ben zaten sabah ilaç içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapabiliyorum o arada yoğurdu yiyorum iştahımı da kapatıyor yoğurt şişiriyor ya ondan herhalde

ben tiroit ilacını içtikten 15 dakka sonra kahvaltı yapıyorum ilacı içtikten sonra yoğurdu yesem olmaz dimi

ilkay nerdesin dün içtin mi açlık otunu ben gece 3 te içtim şimdi etkisini gösterdi çok koymuşum bitkiyi galiba :KK43:((
Canim dun gece ictim ama hala tik yok oglen tekrar icicem yogurttanda mwmnunmussun bende bugun baslayayim dedim bende kimyonlu deneyeyim diyorum kimyon zencefil tarcin uclusuyle...

Back
X