1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşş....
yok canım bu gün niyetli değilim reglim yaklaştı riske atmak istemedim geçen sene hamilelikten kalma borçlarım var ara ara tutmaya çalışıyorum..

canım işe yaramasına ve kilo vermene sevindim bu gün sabah başladım yoğurt kürüne bende de zerdeçal yok zencefil ve tarçın koydun en kısa zamanda zerdeçalda alıcam inş..
ben dün arkadaşa tarifi yazdım eline verdim aktara gidecekti bana da al zerdaçalım yok dedim yolladım hatunu sağolsun kesin o ne yapar ne eder bulur :))

Aclik otu bir nevi mushil gibi sindirime yardimci ve yaglari yakiyormus yeni yag olusimunu önlüyormuş google yazarsan aclik otu diye cikiyor canim oradan detayli bakabilirsin

Canim sizin oralarda soguk yokmu benim cok gözüm korkuyor bu havada yürüyüş yapmaya heryer kar bizim burda...maşallah:)

hııım baktım canım sağol ama böyle şeyler kaş yapayım derken göz çıkartmak olmasın ben pek güvenemiyorum hele bide düzenli ilaç kullananlar için sakıncalı olabilir

ben dün arkadaşa tarifi yazdım eline verdim aktara gidecekti bana da al zerdaçalım yok dedim yolladım hatunu sağolsun kesin o ne yapar ne eder bulur :))

tatlım zerdeçal büyük marketlerdede var ha aktarlarda taze olur dersen onun içinde güvenilir bir aktar bulmak lazım

offff offff:KK51:
henüz eksiye geçememekle birlikte akşam arkadaşıma davetliyiz yarın da günüm varr ben bu hafta çok ta fena gitmedim hergün leslie yaptım ama bazen böyle duruyor işte şimdi de 2 gün hamur işi olayı var akşama yemek niyetine yiyeceğim ama yine de bana hamur işi hiiiiç yaramıyor yaaa gerçi kime yarıyor da ama ben ne zaman hamur işi yesem o hafta kilo veremiyorum gayet net...
oysa 2li hanelere ne kadar da yaklaştım neyse allah kerim belli olmaz iyi düşüneyim iyi olsun:KK37:

Aclik otu bir nevi mushil gibi sindirime yardimci ve yaglari yakiyormus yeni yag olusimunu önlüyormuş google yazarsan aclik otu diye cikiyor canim oradan detayli bakabilirsin

Canim sizin oralarda soguk yokmu benim cok gözüm korkuyor bu havada yürüyüş yapmaya heryer kar bizim burda...maşallah:)

canım karlar eridi burada sabah 3 dereceydi ben sabah kızımı okula götürü yorum mecbur çıkıyorum e çıkmışken de yurumemek olmaz deyip yürüyorum :)

offff offff:KK51:
henüz eksiye geçememekle birlikte akşam arkadaşıma davetliyiz yarın da günüm varr ben bu hafta çok ta fena gitmedim hergün leslie yaptım ama bazen böyle duruyor işte şimdi de 2 gün hamur işi olayı var akşama yemek niyetine yiyeceğim ama yine de bana hamur işi hiiiiç yaramıyor yaaa gerçi kime yarıyor da ama ben ne zaman hamur işi yesem o hafta kilo veremiyorum gayet net...
oysa 2li hanelere ne kadar da yaklaştım neyse allah kerim belli olmaz iyi düşüneyim iyi olsun:KK37:

pazartesi de gün sırası bende bende mecbur yapıcam da yiyecem de ama o gün tek öğün yerim hamur işi yerine bulgurlu bişeyler yaparım bol salata yoğurtlusundan da şekerli ne yapıcam orda tıkanıyorum işte

Hepimizin içinde farklı oranlarda da olsa bir anarşist var. Bu nedenle aynı sistemi sürdürmek kişiyi zamanla sıkıyor
Psikolojik cukurun en sık rastlanan diğer nedenleri ise içsel motivasyonlu insanlarda fazla mukemmelliyetci olmak veya kesinlikle başaramayacagina inanmak, dışsal motivasyonlu insanlarda ise zayıflamaya basladiktan sonra çevreden gelen 'daha zayıflama hasta olursun' 'böyle cok güzel olmuşsun' gibi tepkiler hatta kıyafetlerinin bollasmasi ve aynadaki kendini eskiye göre tatmin eden bir görüntü gormek.

Psikolojik cukurdan korunmak için eğer çevreden gelen tepkilerden çok etkileniyorsaniz cevrenizi bu konuda uyarmaniz gerekir. Ayrıca bol kıyafetlerinizi goz önünden kaldirmali hergün ayna karsisinda kendinizde ki değişiklikleri incrlemekten vazgecmelisiniz.
Basarilarinizi kucumsemekten veya abatmaktan vazgecmelisiniz.

Mukemmelliyetci olmaktan vazgecmelisiniz. Diyet bir sebepten bozulduysa bir sonraki ogunden devam edilebilir. Tipki hayatta önümüze çıkan zorluklara rağmen hayatin devam ediyor olmasi gibi. ..

Alıntıdır.
saol canım
Gecenlerde ayça kaya diyet yapmayı namaz kılmaya benzetti nasıl kilmadigimizi kazaya bırakıyor sak diyettede fazla kacirdigimizda diğer öğünde dengeliyecegiz dedi ..nasıl her gün kılmak zorundaysak her gün yeniden basliyosak kiliyosak diyettede her gün yeni bir başlangıç yapicaz yapmak zorundayız çünkü bir çok hastalığın nedeni fazla kilolar dedi .birde günde sadece tek çeşit pişirin ben doktorum benimde evimde 1 çeşit yemek pişer dedi

İyi aksamlar cok sukur hafta sonu geldi valla butun hafta cocuklari okula gotur getir gunluk isler derken haşatim çikiyor resmen yarin sabah ogleye kadar uyicam yani
Menume gelince
Sabah: ilik limonlu su bir tane sade tost ve bir fincan cay
Ara: sade kahve on tane findik
Ogle: kiymali yumurta ve salata ve bir dilim ekmek
Ara: yok disardaydim
Aksam: balik ve salata ve bir dilim ekmek
Cok sukur kazasiz bir gun daha gecti

akşam bir kase haşlanmış karnıbahara sarımsaklı yoğurt karıştırdım yedim
bir avuç beyaz leblebi
biraz da kuru üzüm çayla hüplettim :))
valalha da ben diyet yapmıyorum yapmıyacağımda hayatımda bir daha o kelimeye yer yok sadece dikkat ediyorum bundan sonra bu şekilde az miktarda ve karnım açım diye guruldadığında yeme kararı aldım ona uyuyorum diyeti sevmediğim bana uymayan şeyleri bilgisayardan bakıp çıktı alıp elime veren yeni yetme diyetisyenler yapsın :rolleyes:

Hayırlı aksamlar güzeller menum
SAbah yoğurt küru
KAhvalti bir kasarli tost sıkılmış portakal suyu
Öğlen komsum caya çağırdı iki bardak cay bir tabak kısır
Akşam yoğurt kürunu unuttum
Bir kase tarhana corbasi 3kasik kiymali taze fasulye yoğurt bir dilim ekmek
Ara kayisili form cayi

Sabah
1 portakal
1 küçükcük elma

Kahvaltı
peynir