tesekkurler canim bende senin azmini begeniyorum. Benimde burda takip ettigim bir topik var ordaki hanimlar bizim kadar kilolu degil. Cogu koruma diyet yapiyorlar gibi. Hic yazmadigim halde okuyorum bazen bi kerede oturup 25 sayfasini okuyorum sikilmadan.
Ben cok hantal vucutlu birine dondum. Cok hizliyimdir evde de disarda da hizliyimdir disardan da kimse hantal oldugumu dusunmez. Ama ben kendimi Biliyorum vucudum 29 yasindaki birinin vucudu gibi degil kilo alip vermekten kollarim bacaklarimda catlatlar var dizlerimdn ve bacaklarimda takir takir sesler var ayy zaten gecen doktora gittim bel fitiginin ustune boyun fitigi da eklenmis.. yani yaslandim ya bunlat hep kilo yuzunden ne faydasini gorduk bilmem

en kisa zamanda 65 kiloya ulasman ve cokkkk saglikli ve mutlu gunlrre zayif ve fit bi sekilde kavusman dilegiylee canim..
Canim Tebrikler. Colayi gorunce midem bulanıyor artık esim dışında evimde kimse kola icmiyor. Ogluma ogretmeni icinde alkol bulunduğu kesinlikle tespit edilmiş dediginden beri oglum agzini surmuyor . Ondan önce ben zararli icme dedigim halde icerdi oysa:) yogurt konusunda cok tavsiye aldım denicem bende hrp iyi gelişmelerinin haberini bekliyoruz canimm