• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Selam kızlar spordan grldim şimdi fi kahvaltımı yapıcam gelirkende yeşil çay aldım bugün bende çok enerjik hissediyorum kendimi gitsin kilolar :))
İzmirinsani hoşgeldin canım aramıza 80 de iyi bir hedefbence boyunda uzun hele bir 80 i görelim gerisi gelir inşallah

Selam kızlar spordan grldim şimdi fi kahvaltımı yapıcam gelirkende yeşil çay aldım bugün bende çok enerjik hissediyorum kendimi gitsin kilolar :))
İzmirinsani hoşgeldin canım aramıza 80 de iyi bir hedefbence boyunda uzun hele bir 80 i görelim gerisi gelir inşallah
Canım spor işini iyi tutturdun maşallah.Seviniyorum adına.Takır takır gidecek kilolar.
İnsan spor yapınca kaçamaklarına da daha çok dikkat ediyor.O kadar zaman harcıyosun çabalıyosun kaçamak yapmamaya da özen gösteriyosun.
Bende havalar bi açsın günler uzason yürüyüşlerime başlayacağım inşallah

Canım spor işini iyi tutturdun maşallah.Seviniyorum adına.Takır takır gidecek kilolar.
İnsan spor yapınca kaçamaklarına da daha çok dikkat ediyor.O kadar zaman harcıyosun çabalıyosun kaçamak yapmamaya da özen gösteriyosun.
Bende havalar bi açsın günler uzason yürüyüşlerime başlayacağım inşallah

Canım sizden ayrıldığım zaman sporada gidememiştim sağolsun spor hocama rica ettim oda beni kırmadı bu tatilde gelmeyenler olduğu için her r sabah gidicem şubatın 15 inde bitiyor spor bu sürede 85olmak istiyorum ondan sonra bende yürüyüş yapayım diyorum

Kahvaltım
iki dilim ekmek biraz sucuklu yumurta bir parça peynir 5 zeytin bir kups çay
kahvaltımı geç yaotıpım için öglen yoğurt ve meyve yemeyi düşünüyorum
akşama daha karar vermedim :)

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN DE GELDİM ARANIZA.
BEN İZMİRDEN MELEK.
BOYUM 175 KİLOM MAALESEF 95.
80 KİLOYA İNMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇOK DEĞİL Mİ 80'DE DEMEYİN. İLK HEDEFİM BU. SONRA 75 E DOĞRU GİTMEYİ PLANLIYORUM. BOYUM UZUN OLDUĞU İÇİ DE KALDIRIYORUM.
BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???

BU ARADA 2 GÜNDÜZ DÜZENLİ BESLENİP 45 DK SPOR YAPIYORUM. AYRICA GÜNDE 3 FİNCAN YEŞİL ÇAY VE 3 LT SU İÇİYORUM.
BEN DAHA ÖNCE 30 KİLO VERDİM. 113 KİLODAN 83 KİLOYA İNDİM. ANCAK 12 KİLOSUNU GERİ ALDIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM. İĞNELER , HORMONLAR VS.
Hos geldin aramiza izmirinsani...olculerimiz ayni bende 1.75 boyunda 95.5 kiloyum 97 ile basladim gecen hafta.hedeflerimizde benzer ama ben oncelikle 90 a dusmek istiyorum hedefi yakinlastirinca motivasyonum artiyor.sonra 85 80 oyle devam etmek planim..insallah beraber ulasiriz hedeflerimize saglikli zayif hatunlar oluruz..

Hos geldin aramiza izmirinsani...olculerimiz ayni bende 1.75 boyunda 95.5 kiloyum 97 ile basladim gecen hafta.hedeflerimizde benzer ama ben oncelikle 90 a dusmek istiyorum hedefi yakinlastirinca motivasyonum artiyor.sonra 85 80 oyle devam etmek planim..insallah beraber ulasiriz hedeflerimize saglikli zayif hatunlar oluruz..

HARİKAAAA. BENDENSİN YANİ CANIM. O ZAMAN BİRLİKTE BİRBİRİMİZİ TAKİP EDEREK DEVAM EDELİM NE DERSİN?
BEN DE PAZAR GÜNÜ BAŞLADIM. BAŞLADIĞMDA 97,6 İDİ . BU SABAH 95 :))))
ÜÇ GÜNDÜR SPOR YAPIYORUM. 45-50 DK TEMPOLU YÜRÜYORUM. GÜNDE 1300 KALORİSİYİ GEÇMİYORUM CANIM. 3 LT SU İÇİYORUM. 3 FİNCAN DA YEŞİL ÇAY.
SEN NELER YAPIYORSUN

HARİKAAAA. BENDENSİN YANİ CANIM. O ZAMAN BİRLİKTE BİRBİRİMİZİ TAKİP EDEREK DEVAM EDELİM NE DERSİN?
BEN DE PAZAR GÜNÜ BAŞLADIM. BAŞLADIĞMDA 97,6 İDİ . BU SABAH 95 :))))
ÜÇ GÜNDÜR SPOR YAPIYORUM. 45-50 DK TEMPOLU YÜRÜYORUM. GÜNDE 1300 KALORİSİYİ GEÇMİYORUM CANIM. 3 LT SU İÇİYORUM. 3 FİNCAN DA YEŞİL ÇAY.
SEN NELER YAPIYORSUN
Yediklerimin kalorisini hesaplamiyorum ben ama fazla kacirmamaya calisiyorum...aynen bende aksamlari 50 dk.hizli tempolu yuruyorum..bitki caylari iciyorum ama en fazla bir fincan icebiliyorum..
Bebegim var 6 aylik emzirdigim icin oyle sıkı bi diyet programi degil yani..
Bu arada kac yasindasin

Yediklerimin kalorisini hesaplamiyorum ben ama fazla kacirmamaya calisiyorum...aynen bende aksamlari 50 dk.hizli tempolu yuruyorum..bitki caylari iciyorum ama en fazla bir fincan icebiliyorum..
Bebegim var 6 aylik emzirdigim icin oyle sıkı bi diyet programi degil yani..
Bu arada kac yasindasin

30 YAŞIM CANIM. BEBEĞİNİ ALLAH BAĞIŞLASIN.ÇOK KÜÇÜKMÜŞ DAHA YEMELİK...

Kizlar neden kimsecikler yok:KK43:
Kimse paylasim yapmiyo olsada ben bugun yediklerimi yaziyim.
Sabah :1 kase mercimek corbasi
3tane zeytin 1 dilim ekmek
Ara: 2dilim kek sekersiz cay
Oglen:2 kase tarhana corbasi
Ara: 10 tane findik
Aksam: 1 tabak pirasa yemegi 1 kase yogurt

Kizlar neden kimsecikler yok:KK43:
Kimse paylasim yapmiyo olsada ben bugun yediklerimi yaziyim.
Sabah :1 kase mercimek corbasi
3tane zeytin 1 dilim ekmek
Ara: 2dilim kek sekersiz cay
Oglen:2 kase tarhana corbasi
Ara: 10 tane findik
Aksam: 1 tabak pirasa yemegi 1 kase yogurt

Miladdd sen nerelerdesin canım yaaa bakıyorum kimse olmayınca bende bakıp çıkıyorum
bende akşsm menümü yazayım ondan önce oğlumls kurabiye yaptık iki tane ondan yedim
akşam 5 kaşık peynirli makarna
yoğurt tavuk göğsü sote yedim üstüne bşr bardak çay ve kayısılı çayımı içtim
Biraz önce de bşr portakal yedim bugün çok yedim yaaa

yi akşamlar kızlar bugun çok ama çok yoğun bir gündü Sabah 9.da uyandım 1 e kadar temizlik yaptim. Sonra duş aldım ve 2 de kahvaltıya oturdum.
sonra hemen dışarı bebeğimin aşısını yaptırmaya ve alış veriş saat 19 a kadar
19 da akşam yemeği yedim. Bugün bence iyi idim kızlar

sabah 9.30
1 bardak süt

14 kahvaltı
12 zeytin
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
sucuklu yumurta
acı sos
Yeşil soğan

ara yok

Aksam 19 da
yarım lavaş a tavuk dürüm
ayran

ara yok

3 lt su ictim. Maalesef bugün spor yapmayacağım çok hareketli bir gündü. Bacaklarım sızlıyor yani

Metra menüler süper canım ben senin gibi yesem takır takır gider kilolar

İzmir'in Sani hoşgeldin canim

Iyi geceler bugunku menum

sabah
2 adet etimek
1 domates
1 kk peynir
7 zeytin

oglen
1 yk lor peyniri
kepekli tost
5 zeytin

aksam
1 kase kadar patates yemegi
3 adet kanat
2 yk pilav

ara
1 kucuk kase sutlac

Metra menüler süper canım ben senin gibi yesem takır takır gider kilolar

İzmir'in Sani hoşgeldin canim
Banada ne yesem cok yemisim gibi geliyo bu motivasyon varken kacirmak istemiyorum..dun aksam misafirim vardi kekleri kurabiyeleri goturduler afiyetle ama yemedim cunku ucundan bile alsam devami gelir diye dusundum onlari gonderince hemen kosubandinin basinda buldum kendimi yurudum uzerine bi dus ohh miss gunu oyle kapattim canm eger onlarla yeseydim agirlik çokecekti sporda yapamicaktim gunum ziyan olcakti oyle dusunuyorm...insallah herzaman bu iradede olabilirim canm:KK6:

Banada ne yesem cok yemisim gibi geliyo bu motivasyon varken kacirmak istemiyorum..dun aksam misafirim vardi kekleri kurabiyeleri goturduler afiyetle ama yemedim cunku ucundan bile alsam devami gelir diye dusundum onlari gonderince hemen kosubandinin basinda buldum kendimi yurudum uzerine bi dus ohh miss gunu oyle kapattim canm eger onlarla yeseydim agirlik çokecekti sporda yapamicaktim gunum ziyan olcakti oyle dusunuyorm...insallah herzaman bu iradede olabilirim canm:KK6:

Inşallah canım ben de öyleyim ucundan ne olacak diyorum bakayım. Ama sonra devamı fazla fazla yiyorum en iyisi hiç tadına bakmamak

Selam kızlar

Yariyil tatilinde daha cok bos vaktim olur diye düşünmüştüm ama aksine bos vaktim olmuyor. Esim gec çıkıyor sonrada cocuklar evde oldugu icin onlara gore plan yapıyorum, birlik vakit geçirmek adina.. arada kaçamaklar da çoğaldı malesef. boyle giderse kilo Alarak döneceğim araniza. Daha dikkatli olmam gerekiyor
Vildan80 Vildan80 arada derede de olsa yazmaya calisicam artik.
metra metra supersin canım azmin banada örnek olsun inşallah.
@izmirininsani hosgeldin aramiza

Sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
2 yumurta
1 dilim koy peyniri
1 cay k. Reçel

Back
X