- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım spor işini iyi tutturdun maşallah.Seviniyorum adına.Takır takır gidecek kilolar.Selam kızlar spordan grldim şimdi fi kahvaltımı yapıcam gelirkende yeşil çay aldım bugün bende çok enerjik hissediyorum kendimi gitsin kilolar :))
İzmirinsani hoşgeldin canım aramıza 80 de iyi bir hedefbence boyunda uzun hele bir 80 i görelim gerisi gelir inşallah
Canım spor işini iyi tutturdun maşallah.Seviniyorum adına.Takır takır gidecek kilolar.
İnsan spor yapınca kaçamaklarına da daha çok dikkat ediyor.O kadar zaman harcıyosun çabalıyosun kaçamak yapmamaya da özen gösteriyosun.
Bende havalar bi açsın günler uzason yürüyüşlerime başlayacağım inşallah
Hos geldin aramiza izmirinsani...olculerimiz ayni bende 1.75 boyunda 95.5 kiloyum 97 ile basladim gecen hafta.hedeflerimizde benzer ama ben oncelikle 90 a dusmek istiyorum hedefi yakinlastirinca motivasyonum artiyor.sonra 85 80 oyle devam etmek planim..insallah beraber ulasiriz hedeflerimize saglikli zayif hatunlar oluruz..GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN DE GELDİM ARANIZA.
BEN İZMİRDEN MELEK.
BOYUM 175 KİLOM MAALESEF 95.
80 KİLOYA İNMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇOK DEĞİL Mİ 80'DE DEMEYİN. İLK HEDEFİM BU. SONRA 75 E DOĞRU GİTMEYİ PLANLIYORUM. BOYUM UZUN OLDUĞU İÇİ DE KALDIRIYORUM.
BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???
BU ARADA 2 GÜNDÜZ DÜZENLİ BESLENİP 45 DK SPOR YAPIYORUM. AYRICA GÜNDE 3 FİNCAN YEŞİL ÇAY VE 3 LT SU İÇİYORUM.
BEN DAHA ÖNCE 30 KİLO VERDİM. 113 KİLODAN 83 KİLOYA İNDİM. ANCAK 12 KİLOSUNU GERİ ALDIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM. İĞNELER , HORMONLAR VS.
Hos geldin aramiza izmirinsani...olculerimiz ayni bende 1.75 boyunda 95.5 kiloyum 97 ile basladim gecen hafta.hedeflerimizde benzer ama ben oncelikle 90 a dusmek istiyorum hedefi yakinlastirinca motivasyonum artiyor.sonra 85 80 oyle devam etmek planim..insallah beraber ulasiriz hedeflerimize saglikli zayif hatunlar oluruz..
Yediklerimin kalorisini hesaplamiyorum ben ama fazla kacirmamaya calisiyorum...aynen bende aksamlari 50 dk.hizli tempolu yuruyorum..bitki caylari iciyorum ama en fazla bir fincan icebiliyorum..HARİKAAAA. BENDENSİN YANİ CANIM. O ZAMAN BİRLİKTE BİRBİRİMİZİ TAKİP EDEREK DEVAM EDELİM NE DERSİN?
BEN DE PAZAR GÜNÜ BAŞLADIM. BAŞLADIĞMDA 97,6 İDİ . BU SABAH 95 :))))
ÜÇ GÜNDÜR SPOR YAPIYORUM. 45-50 DK TEMPOLU YÜRÜYORUM. GÜNDE 1300 KALORİSİYİ GEÇMİYORUM CANIM. 3 LT SU İÇİYORUM. 3 FİNCAN DA YEŞİL ÇAY.
SEN NELER YAPIYORSUN
Yediklerimin kalorisini hesaplamiyorum ben ama fazla kacirmamaya calisiyorum...aynen bende aksamlari 50 dk.hizli tempolu yuruyorum..bitki caylari iciyorum ama en fazla bir fincan icebiliyorum..
Bebegim var 6 aylik emzirdigim icin oyle sıkı bi diyet programi degil yani..
Bu arada kac yasindasin
Evet iste dogum kilolarini vermeye calisiyorum canm..takipleselim "yuruyus arkadasi araniyor " adinda bi gunlugumuz var orayada yaptigimiz spor faliyetlerini yaziyoruz istetsen sende katil30 YAŞIM CANIM. BEBEĞİNİ ALLAH BAĞIŞLASIN.ÇOK KÜÇÜKMÜŞ DAHA YEMELİK...
TAMAM CANIM GELİYORUMEvet iste dogum kilolarini vermeye calisiyorum canm..takipleselim "yuruyus arkadasi araniyor " adinda bi gunlugumuz var orayada yaptigimiz spor faliyetlerini yaziyoruz istetsen sende katil
Kizlar neden kimsecikler yok
Kimse paylasim yapmiyo olsada ben bugun yediklerimi yaziyim.
Sabah :1 kase mercimek corbasi
3tane zeytin 1 dilim ekmek
Ara: 2dilim kek sekersiz cay
Oglen:2 kase tarhana corbasi
Ara: 10 tane findik
Aksam: 1 tabak pirasa yemegi 1 kase yogurt
Iyi geceler bugunku menum
sabah
2 adet etimek
1 domates
1 kk peynir
7 zeytin
oglen
1 yk lor peyniri
kepekli tost
5 zeytin
aksam
1 kase kadar patates yemegi
3 adet kanat
2 yk pilav
ara
1 kucuk kase sutlac
Banada ne yesem cok yemisim gibi geliyo bu motivasyon varken kacirmak istemiyorum..dun aksam misafirim vardi kekleri kurabiyeleri goturduler afiyetle ama yemedim cunku ucundan bile alsam devami gelir diye dusundum onlari gonderince hemen kosubandinin basinda buldum kendimi yurudum uzerine bi dus ohh miss gunu oyle kapattim canm eger onlarla yeseydim agirlik çokecekti sporda yapamicaktim gunum ziyan olcakti oyle dusunuyorm...insallah herzaman bu iradede olabilirim canmMetra menüler süper canım ben senin gibi yesem takır takır gider kilolar
İzmir'in Sani hoşgeldin canim
Banada ne yesem cok yemisim gibi geliyo bu motivasyon varken kacirmak istemiyorum..dun aksam misafirim vardi kekleri kurabiyeleri goturduler afiyetle ama yemedim cunku ucundan bile alsam devami gelir diye dusundum onlari gonderince hemen kosubandinin basinda buldum kendimi yurudum uzerine bi dus ohh miss gunu oyle kapattim canm eger onlarla yeseydim agirlik çokecekti sporda yapamicaktim gunum ziyan olcakti oyle dusunuyorm...insallah herzaman bu iradede olabilirim canm![]()