Bebek Beslenmesi 1yasindaki oglumu gece ne ile beslemeliyim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sedayhan83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
57
1
86
İstanbul
merhaba arkadaslar 1yasinda oglum var,geceleri cokcok sik uyaniyor meme emiyor fakat sutum cok azaldi artik gece aciktigi icin uyandigini tahmin ediyorum yani sutum yeterli degil.devam sutumu mamami yoksa keci sutunude duydum kararsiz kaldim.acaba siz besliyormusunuz neyle besliyorsunuz?bide gece beslemeye hic alistirmamak gerekir diyede duydum dogrumu acaba?simdiden cok tesekkurler:))

1 yaşından sonra gece beslenmesini pek tvsiye etmiyor doktorlar.sonuçta 1 yaşına gelmiş bir bebek 3 ana 2 ara öğün yemek yemeye başladığı için gece acıkmaz.uyumadan önce bir biberon süt yada muhabbeli tarzında karnını tok tutacak bişeyler yedirip yatırmak daha mantıklı olur.ayrıca gece beslenmeleri dişlerin erken çürümesinde ve dişlerde siyah lekeler oluşmasınada yol açıyor.kızım 18 aylık ve 1 yaşından sonra hiç gece sütü vermedim.gece uyanır emziğini veririm almazsa biraz sallarım tekrar uyur.

not: doktorumuzun bize tavsiyelerini paylaştım sizinle.sizde doktorunuzdan bilgi edinebilirsiniz.:nazar:

merhaba arkadaslar 1yasinda oglum var,geceleri cokcok sik uyaniyor meme emiyor fakat sutum cok azaldi artik gece aciktigi icin uyandigini tahmin ediyorum yani sutum yeterli degil.devam sutumu mamami yoksa keci sutunude duydum kararsiz kaldim.acaba siz besliyormusunuz neyle besliyorsunuz?bide gece beslemeye hic alistirmamak gerekir diyede duydum dogrumu acaba?simdiden cok tesekkurler:))

genelde gece beslenmesini önermiyorlar ama her bebek bir değil diyerek ben besledim çünkü oğlum gecelri sık uyanan bir bebekti ve ve halada geceleri uyanıp devam sütü içiyor..oğlum 24 aylık süt vermedim ara ara denedim ama kansızlık çıktı tekrar devam sütüne döndüm gece bir ve öğlen 1 biberon devam sütü veriyorum..hipp 3 kulanıyorum..keçi sütü içserse aoç günlük keçi sütünü öneririm..

Back
X