Doğuma Hazırlık 2+1 evlerde bebek odası yapamamak...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
buna benzer bişeydi. ama daha estetik ve süslüydü. benimkinin aynısını nette bulamadım.
ön çeper istenildiğinde çıkıyor,aşağı ve yukarı indirilip kaldırılabildiği için asansörlü deniliyor.. ben bebek dönmeye başlayana kadar ön çeğerini takmadan kullandım. sabit ve tekerlekliydi. gece yatağıma birleştirip, sabah yerine itiveriyordum. emzirme süresince geceleri ön çeperini çıkararak yatağa birleşik kullandım. bebek odası düşünmeyenlere tavsiyemdir. çok rahat ve kullanışlı..

Eklentiler

• $asansörlü beşik.webp
    $asansörlü beşik.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 94
buna benzer bişeydi. ama daha estetik ve süslüydü. benimkinin aynısını nette bulamadım.
ön çeper istenildiğinde çıkıyor,aşağı ve yukarı indirilip kaldırılabildiği için asansörlü deniliyor.. ben bebek dönmeye başlayana kadar ön çeğerini takmadan kullandım. sabit ve tekerlekliydi. gece yatağıma birleştirip, sabah yerine itiveriyordum. emzirme süresince geceleri ön çeperini çıkararak yatağa birleşik kullandım. bebek odası düşünmeyenlere tavsiyemdir. çok rahat ve kullanışlı..

Nereden aldın peki bunu şeker? Bunları görmüştüm ama tekerlekli olduğunu bilmediğimden o şekilde kullanılabileceğini hiç düşünmemiştim. Sanki nette daha ağır ve taşınmaz gibi görünüyordu. Aldığın yerle ilgili bilgi verebilirsen sevinirim.

maskodan aldım canım. sincap bebe vardı. orda tek karyola bölümünden almıştık. az önce baktım ama sincap bebeyi bulamadım. galiba isim değiştirmişler. bu yatağı ayırd etmek biraz size bağlı. çünki buna benzer yatakların çoğu sallanan türde. sallananlarda tekerlek olmuyor ve ön çeperleri çıkarılamıyor ve aşağı yukarı hareketi olmuyor. bak maskonun sitesinde BEBEK ve GENÇ bölümünde , bebek mobilyaları bölümünde ilk istanbul bebe var . orda aşağıki resmin arkasındaki kulaklı gibi bi başlık var, az yandan görünüyor. ve dikkat edersen oda asansörlü, ön çeper yarım. ve altta tek boy çekmece var. muhtemelende tekerleklidir. tekerlekler dışardan görünmeyebiliyor. benimki işte ona benziyordu canım . ve güzel bi yanıda mdf oluşu ve firma sizin istediğiniz renkte, hatta istediğiniz bölümleri farklı renkte zevkinize göre boyuyor. ben çok hoş yaptırmıştım. tavsiye ederim.

tekrar belirtmek istiyorum, bu resimin arka sağında beyaz mavi kumaş koruması olanı kasdediyorum.

Eklentiler

• $sallanan karyola.webp
    $sallanan karyola.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 89
Tamamdır çok teşekkür ederim. Masko uzak bana ama Modoko yakın. Orada da bulurum sanırım. BYatağmın karşısında dolap var benim araya sığar mı bilmem ama çok iyi bir fikir vermiş oldun. Sağolasın. Bebeğini de Allah analı babalı büyütsün.

Rica ederim canım belki odada biraz değişiklik yaparak sığdırabilirsin. eğer alırsan gerçekten rahatlığını yaşayacaksın. hem bebek büyüdüğü zamanda parçalarını söküp kaldırabiliyorsun. Allah hayırlısını nasib etsin. bebeğinle sarım sarım yatarsınız inşallah.
ayrıca benim bebeğim artık 6 yaşında oldu bile teyzesi delikafadulden

Rica ederim canım belki odada biraz değişiklik yaparak sığdırabilirsin. eğer alırsan gerçekten rahatlığını yaşayacaksın. hem bebek büyüdüğü zamanda parçalarını söküp kaldırabiliyorsun. Allah hayırlısını nasib etsin. bebeğinle sarım sarım yatarsınız inşallah.
ayrıca benim bebeğim artık 6 yaşında oldu bile teyzesi delikafadulden

Hay maşallah benimki ise daha fasulye kadar karnımda. Yarın doktora gideceğiz kalp atışını duyarız umarım, sekizinci haftam dolacak pazartesi.
Şimdiden hevesleniyorum işte.

o fasülye bi bakacaksın ki sihirli fasülye ağacı gibi büyüyüvermiş...
Tüm bebek bekleyen ve bebek büyüten annelere mevlam sıkıntısız güzel günler göstersin

Son düzenleme:
sanırım salon, oturma odası, yatak odası olarak kullanıyosun oturma odanı bebek odası yapabilirsin aslında salonda da oturursunuz tabi sizin seçiminiz ama okula başlayınca çocuk için zor olur.

bizim de 2+1.

çalışma odası gibi düzenlemiştik 2.ci odayı tv kitaplık bilg. masası bitane çekyat var. tv yi salona kitaplığı girişte bi yerlere koycaz artık. boya baadana yapılcaz havalar birazdaha düzelince,tam oda olmasa da karyolasını şifonyerini almayı düşünüyorum şimdilik sadece. bakalım hayırlısı o günleri görelim de inş..

bence sende bir odanı boşalt bebişin içinkaydirigubbakcemile5

benim evimde hem büyük hemde 2+1 ama yinede bebek odasi yapmadim bebegim yanimda olsun istiyorum....3 yasina gelince orasini cocuk odasi yapcagim icin bide bebek odasi almadim...seninde bi odan daha varmis istersen yaparsin ama bence gerek yok...

kızlar bizim de 2 +1 ama ben oturma odasını bozucam bebeklerimize oda yapıcam. Allah bilir ama belki de bunlardan başka bi daha doğurmam hevesim kalmasın diyorum zaten annemen ikisine birden bakamam mecbur kalır biraz . zaten biraz da büyüyünce kalabilirler olmassa odama da oyun parkı gibi bişey alırım orda da yatabilirler çok minikken

benim evde 2+1 kemdi odama beşik girmesi imkansızdı 2. odayı bebek odası yaptım 2 tane çekyatı verdim görümceme televizyonu salona geçirdim büyüyen karyola bide dolap aldım 3 kapılı odasında 2 li koltuk var emzirmek altını değiştirmek için rahat olsun diye aldım bide yataş alcam şimdi geceleri yanında kalmak için rahat rahat yatarım

Benimde evim 2+1 .Ama benim bir yatak odası bir salon birde yemek odası var.Yemek odası dediğimde sadece masa+sandalye ve bir büfe. Bir tane de koltuk. Balkonu birleştirdik odayla , anca sığdı bunlar.Salonumda koltuk takımım var ,televizyon, bide büfenin teklisi .Yatak odamda küçük , ancak park yatak alıp ayakucu tarafına koyucam , inşallah sığar.Eşyalarım yeni olduğu için atmaya kıyamam.

Back
X