2-27 Haziran 2021 Venüs Yengeç Burcunda - Burcunuza Etkileri

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.681
2.660

2-27 Haziran 2021 Venüs Yengeç Burcunda: Aidiyet​

Aşk, para ve güzellik gezegeni Venüs 2 Haziran itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek. 27 Haziran’a kadar huzur ve mutluluk aitlik hissettiğimiz yerlerden gelecek. Kendimizi yabancı hissettiğimiz insanlardan ve mekanlardan uzaklaşmak isteyebilir, sezgi ve duygusal isteklerimize önem verebiliriz. Yanlış giden ilişkiler ise kabuk değiştirecek. Sevdiklerimizi koruma kalkanına almak da bu dönemin bir diğer öne çıkan konusu olacak. Bizi evliliğe taşıyacak ve samimi bağların kurulacağı ilişkiler hayatımıza girebilir.

merkür astroloji

Ay yönetiminde olan Yengeç burcu iç dünyamız, annemiz, yoğun duygusal bağlarımız, yaşadığımız hane, aile değerlerimiz ve çocukluk dönemlerimiz ile doğrudan ilişkilidir. Venüs Yengeç burcunda çözümü ve mutluluğu uzakta değil yakınımızda ve hatta bilinçaltımıza dönerek aramaya başlayacağımız bir etki sunuyor. Merkür retrosu ile de birleşerek geçmiş ilişkiler ve dostlukların zihnimizde canlanabileceğine şahit olabiliriz.

Geleneklerin, aile kavramının, anne ve baba sevgisinin öne çıkacağı zamanlar. Yuva kurma temelli partner arayışları dikkat çekebileceği gibi çocuk sevgisinin de kimi insanları evliliğe sürüklemesi söz konusu olabilir. Sağlam temelli ilişkilere dair konuşmalar görülebilir. Birlikte yaşayalım hissine bürünebiliriz. 4 Haziran 2021 Venüs ve Jüpiter üçgeni kesinleşiyor. Sevgi, şefkat, yardımseverlik ve paylaşımın yükseleceği süreçler. Neşeli ve memnun hissedebiliriz. Fırsatları daha kolay görebiliriz.

Transitin biraz da gölge yanlarından bahsedersek ilişkilerde rolleri karıştırmaya çok açığız. Yeni başlayan ilişkilerde bile daha en başında evlilik hayalleri ile yanıp tutuşma etkisi mümkün olabilir ve ilişkiyi yönlendirirken fazla duygusal davranışlar sergileyebiliriz. Partnerimize karşı anne veya baba rolü üstlenmekten de çekinmemiz gerekiyor. Bu tür tutumlar mevcut birlikteliklerde heyecanın sönmesine sebep olabilir. Karşı tarafa adanmak, aşırı fedakar olmak, affetmek ve şımartmak da cabası. 21 Haziran Venüs ve Neptün üçgeni ile bu tür davranışlara ekstra dikkat etmek önemli gözüküyor. Ancak gerekli yerlerde ihtiyacımız olan desteği de dışarıdan bulabiliriz.

Venüs Yengeç burcuna geçtikten sonra transitin ilk günleri daha verimli olacak fakat ay ortası ile beraber sert bir açı kalıbı bizleri karşılayacak. 24 Haziran Venüs ve Plüton karşıtlığı devrede olacak. - + 5 gün ilişkilerde güç savaşları, manipülasyonlar, maddi anlaşmazlıklar, zorunlu değişim ve dönüşüm konuları olabilir. Aile ve iş hayatı arasında kalabiliriz.

Venüs Yengeç seyahati süresince toprak, tarım, emlak/gayrimenkul, turizm, otelcilik ve gıda sektöründe canlanma görülebilir. Ev almak, döşemek, dekorasyon konuları ile yakından ilgilenebiliriz. Bu yönde yatırım yapmak isteyebiliriz fakat Merkür retrosunu da hesaba katmalı ve imza süreçlerine dikkat etmemiz gerekebilir. Yeme içmeye ve ikramlara daha çok eğilebiliriz. Yaza da girişimizle beraber kendimizi meyve ve sebze cümbüşü içerisinde bulmamız mümkün.

Geçmişi anımsatan fotoğraflar, albümler ve eşyalar ortaya çıkabilir bu dönemde. Eskiyi gülümseyerek anabiliriz. Diyet yapmak için gerekli iradeyi göstermekte zorlanabileceğimiz bir dönem olsa da doğru, sağlıklı, besleyici besinleri tercih etmek isteyebiliriz.


Venüs Yengeç transitinin burçlara etkisi: (Yükselen burcunuzu okumanızı öneririm)



KOÇ: Evinizde bol bol mutlu anılar yaratabileceğiniz bir süreç. Hobilerinizi ev ortamında özel bir alan açarak icra edebilirsiniz. Aile üyelerinizle birbirinize koruyucu, şefkatli ve kollayıcı davranışlar sergilemeniz ve duygusal anlar yaşamanız için olumlu etkiler söz konusu. Nostalji yaşayabilir, eski eşyaları restore ederek kullanabilir ve eski fotoğraflara sık sık bakabilirsiniz. Ev taşımak, gayrimenkul yatırımları yapmak ve evinize dekoratif ürünler satın almak için şartlar uygun olabilir


BOĞA: Ticari hayatınızda canlanma görülebilir. Hayırlı anlaşmalar, konuşmalar yapabilir ve henüz eyleme geçirmeseniz bile gelecek adına size katkısı olacak planlamalar yapabilirsiniz. Öğrenme arzunuz yükselişe geçebilir. Yeni bir eğitime katılabilir, kitap alışverişleri yapabilir ve kültür seviyenize katkısı olacak yenilikleri hayatınıza katabilirsiniz. Yakın çevrenizle ortak hareket etme eğilimine girebilirsiniz. Özellikle kardeş, kuzen ve yeğenlerinizle de samimi vakit geçirebilirsiniz.


İKİZLER: Para kaynaklarınızı çoğaltabileceğiniz bir evre. Zam alabilirsiniz veya kendi işinizi yapıyorsanız çeşitli kampanya, indirimlerle kazanımlarınız katlanabilir. Gelen paralar dışında çıkanlar da büyük olabilir. Kişisel bakım, kozmetik ve estetiğe yönelik harcamalar sebebiyle parayı tutmakta zorlanabilirsiniz. Sahip olmak istediğiniz bir eşya/mal için belli bir parayı keyifle harcayabilirsiniz. Kimileriniz yeteneklerinizi geliştirebilir ve özgüveninizin arttığına şahit olabilirsiniz.


YENGEÇ: Burcunuzda seyahat eden transit sizi her koldan desteklemeye başlayacak. Sosyal anlamda hareketli, girişken bir evre. Yeni bir flört, ilişki de başlayabilir. Kendinizi çekici ve pozitif hissetmeniz ilişkilerinize kolayca yansıyabilir. Kilo almamaya dikkat etmeniz gerekebilir. Tatlı ve keyif verici besinlere ilgi artışınız mümkün. Tarz değişimi, saç boyası ve estetik işlerinizden de desteklenebilirsiniz.


ASLAN: İç dünyanız zenginleşebilir. Yaratıcı, sanatsal uğraşılarınız var ise oldukça farklı ürünler ortaya çıkabilir. Ruhsal anlamda sizi zorlayan konular var ise akışta kalabilir ve iç huzura daha kolay erişebilirsiniz. Kimileriniz yalnız kalmak isteyebilir ve ev ortamından uzaklaşabilir. Yurt dışında yaşama planlarınız var ise artık daha cazip gelmeye başlayabilir. Doktor kontrolleri yaptırmak, sağlık sorunları olanlarda ise şifayı bulabilir. Güçlü inanç ile amaçlarınıza bağlanabilirsiniz.


BAŞAK: Gelecek umutlarınızı yeşertecek imkanlar yakalayabilirsiniz. Bazı dilekleriniz gerçekleşebilir. Arkadaşlıklarınızla keyifli ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Sosyal anlamda kendinizi iyi hissedebileceğiniz bir süreç. Eğitim veya iş nedeniyle gruplara, topluluklara katılabilirsiniz. İş ilişkilerinizi uyum ve anlayış içerisinde sürdürmeniz mümkün. Kimileriniz zam terfi yönünde gelişmeler yaşayabilir. Kendi işinizi kurmak veya satışlar/yatırımlar sebebiyle toplu para elinize geçebilir.


TERAZİ: Mesleki anlamda hareketli ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Terfi alabilirsiniz. İş başvuruları yapmak için uygun. Göz önünde olmaktan hoşlanabilirsiniz. Yetenekleriniz fark edilebilir ve ilgi görebilir. Müşteri kitlenizi genişletmek, medya çalışmaları yapmak için şartlar uygun olabilir. Kimileriniz ev/ofis taşımak yönünde adımlar atabilecek. Otorite konumunda, devlet bağlantılı kişilerle ilişkiler uyumlu ilerleyebilecektir.


AKREP: Öğrenme ve öğretme isteğinizin artması sizi farklı deneyim alanlarına sürükleyebilir. Seyahatler ve eğitim fırsatlarını değerlendirmek isteyebilirsiniz. Devam eden eğitim, hukuksal süreçlerinizde müjdeli haberler gelebilir. Kimilerinizin yurt dışı işleri var ise o yönde adımlar atabilme şansı da söz konusu. Hayata bakış açınızı pozitif yönde değiştirecek, sizi geliştirecek aşk ilişkilerine de çekilebilirsiniz.


YAY: Dış kaynaklardan gelecek maddi ve manevi destekler dikkat çekiyor. Evliyseniz veya ortağınız var ise ortak kazançlarda bereketlenme söz konusu olabilecek. Kredi çekmek, borç kapatmak, sigorta veya vergi işleriniz rast gidebilir. Cinsel anlamda sizi çekecek aşk birlikteliklerine çekilebilirsiniz, tutkularınızda artış görülebilir. Kimileriniz büyük yatırımlarla ilgilenebilir. Toplu paralar elinize geçebilir. Cerrahi operasyon yaptırmanız gerekiyorsa başarılı şekilde tamamlayabilirsiniz.


OĞLAK: Aşk hayatınızın ve her türlü yakın ilişkinizin sizi iyimserleştirdiği bir süreç geçirebilirsiniz. Partnerinizle birbirinize karşı koruyucu ve şefkatli yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. İyi giden bir ilişkiniz var ise evlilik kararına yakın durabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle çocuk yaparak aileyi genişletme isteği görülebilir. Ortaklarınız ve işbirliği yaptığınız kişilerle sorunlar düzelebilir. İşiniz ile ilgili görüşmelerde kolaylıkla anlaşmaya varabilirsiniz.


KOVA: Sorumluluklarınızı bile daha keyifle yerine getireceğiniz bir süreç. Hayatınızı düzene sokmak, daha planlı ve programlı hareket etmek isteyebilirsiniz. İş arıyorsanız şartları tam size hitap edebilecek bir yer önünüze gelebilir. Sağlık kontrolleri yaptırabilirsiniz. Diyet, spor yapmak, yeni bakım ürünleri kullanmak ve beslenmenize önem vermek isteyebilirsiniz. Hayvanlara yardım edebilir, evcil hayvan edinebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.


BALIK: Hayattan daha çok tatmin duyacağınız, yaşam enerjinizin yükseleceği şanslı bir evre. Yeni aşklar, hobiler ve tatil fırsatları ile yakından ilgilenebilirsiniz. Borsa ve döviz üzerinden yatırımlar gerçekleştirebilir, riskli girişimler yapabilir ve ek kazançların sahibi olmanız da mümkün. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınız var ise daha yakından ilgilenebilir birlikte aktiviteler yapabilirsiniz. Hobiyi işe çevirmek, üretkenliğinizi, yaratıcı enerjinizi de aktif edebilirsiniz.


Sevgilerimle,
Begüm Minkis
 
1111.jpg

Tabii ki merkur retrosu surecini unutmayin ve yeni iliskilere de baliklama atlamayin 🙊🙉🙈 Eski iliskileri gozden gecirmek icin ise superdir. Yine yukseleni bu burclardan olanlar estetik ve guzellik acisindan sansli donemde olacaklar.
 
1111.jpg


“Hissedebilenlerle, susarak da anlaşabilirsiniz.”​

İlişkilerde hasssiyetimiz, duygusal güvence ve manevi destek ihtiyacımız artıyor.
Önümüzdeki bir aylık süreçte sahiplenmek, ait olmak ve aile kurmak gibi istekler belirebilir.
Daha şefkatli, daha romantik, duyarlı ve daha affedici olabiliriz.
Aşkın seline kapılıp gidebiliriz desem, çok da abartmış olmam..

Yöneticisi Ay’ın iki buçuk günde bir burç değiştirmesiyle ruh halimizde değişkenlikler olsa da; yücelim yöneticisi Jüpiter Balık burcunda olacağı için, bir yandan ilişkileri şifalandırma dönemi olabilir.
Telepatiyle anlaşmak ve rüyalarda buluşmak da seçenekler arasında tabi..

Zamanında sizi üzen biri pişmanlığını dile getirebilir ve artık helalleşebilirsiniz.
Bu kişi siz de olabilirsiniz..

Sosyalleşmekten ziyade, evimizde ya da güvenli hissettiğimiz yerde ve huzur bulduğumuz kişilerle olmak isteyebiliriz.

2-3-4 Haziran, Venüs’ün Jüpiter’le yapacağı olumlu etkileşimle de yılın en romantik günleri geliyor.
İlişkilerde olduğu gibi para konularında da şans ve fırsatlar gelebilir, bereketimiz artabilir.

Duygusal açlığı olanlar, kendilerini yemek ve tatlı yemeye verebilirler.
Aşırıya kaçmamaya dikkat edin, kilo almaya elverişli bir dönem olacaktır.
Başkalarına olduğu kadar, kendimize de şefkat göstermemiz önemli..
Aynada gördüğüne nasıl davranıyorsan, neyle besliyorsan, karşındaki de sana öyle bakacaktır.
O yüzden sevmeye önce kendimizden başlamalıyız.



Nilgün Aydıner
 
🍀

1111.jpg

Aşkın,sanatın,zarafetin,güzel olan her şeyin ortaya çıkmasına sebep canım Venüs,Yengeç burcuna geçiyor..

1 aydır İkizler burcundaydı ve her türlü çapkınlık,”ona mı gidem,buna mı gelem?”cilik,”onu seviyorum,ötekine aşığım”cılık gibi bir sürü havada kalan durumu beraberinde getirdi..

Şimdi ise taşların yerine oturacağı bir süreç başlıyor..Yengeç,ev demek,aile demek,yuva demek,sahiplenmek,korumak kollamak demek..Herkesin içindeki minnoş ev kedisi ortaya çıkacak..Sevilme ihtiyacınız artacak..İkizler daha cinsel hazla hareket ederken,Yengeç,duygusal,kalben,ruhen sevilme ihtiyacını hatırlatacak..

Konfor alanında olmak isteyecek herkes..Nerede seviliyorsa oraya akacak..

Buradaki tek problem,süreç boyunca Merkür’ün retro oluşu. Ne kadar sevilme ihtiyacı varsa,kafa bir o kadar da karışık..

Şu geçtiğimiz bir haftadaki tanışıklıklarınız 21 Haziran’a kadar ilişkiye dönmesin.Hazır bakarsınız mekanlar da açılır,yiyin için,iyi tanıyın..sonra bakarsınız..

Daha önceki tanışmalar ilişkiye dönebilir orada sorun yok.

Ex’lere ise zinhar geçit yok..Onlar konfor alanı falan hak etmiyolar.Konforları batsın müdürüm afedersin !

Yani kuzular,çok güzel hikayeler yaşanabilir önümüzdeki 1 ay..Bir ilişkiniz varsa sevgi bağınız güçlenebilir,evlenme teklifleri havada uçuşabilir,ilişkiler ciddileşebilir..Sadece Merkür retro kafaları karıştırmasın dua edelim de...

Haydi hayırlı başarılar.



Billurella
 
2 Haziran’da Venüs; aşk, ilişkisi, sevgi gezegeni 3’lü yöneticiliğine sahip olduğu Yengeç Burcu’na geçecek ve aşkın göz yaşlarını aktif edecek.

Tamamen mecazi anlamda söylüyorum çünkü çok duygusal, ağlamaya meyilli olacağız.

Naif ve daha duygu yüklü ilişkiler yaşayacağız.

Venüs, bu burçta kendi özelliklerini yansıtma da zorlanmaz.

Daha duyarlı, hassas ve geçmiş ilişkilerimize odaklı olabiliriz.

yengeccccccc_6.jpg


Duygularımız ilişkilerimize yön verecek, tüm ikili ilişkilerimiz de belki ortaklıklarımızda duygularımıza göre ilerleyeceğiz.

Ailevi konular, aile hayatımız, evimizin dekorasyonuyla ilgilenebiliriz.

Evle ilgili konular, ev değişikliği, taşınma, tadilat tamirat işleri ve evi güzelleştirme çabası öne çıkabilir.

Aşkta daha gelecek odaklı ilişkiler isteyeceğiz.

Korunma ve kollanma ihtiyacımız artarken, şefkatli bize iyi gelen ilişkilere yöneleceğiz.

Aşkta partnerimizin bizim için neler yapabileceğini, fedakârlık düzeyini, öncelik listesinde miyiz, bizim ne yediğimizi ne içtiğimize gün içinde duyarlı mı, koruyup kolluyor mu hep bunları bekleyeceğiz ve isteyeceğiz.

Aşk da şanslı burçlar ise başta Yengeçler devamında Oğlaklar, Akrepler ve Balıklar olacak.

Venüs 27 Haziran’a kadar bu burçta kalırken, daha hassas ve duyarlı olmamıza sebep olacak.

Çocuk düşünüyorsanız bu dönemde doğurganlığınız artar.

Venüs, Yengeç burcuna geçer geçmez, Jüpiter; şans bolluk bereket gezegenine üçgen açı atacak.

venus2_1.jpg


Bu çok güzel bir etki, gökyüzünün iki iyicilinin bu teması 8 Haziran’a kadar sürerken, Merkür’ün retro olduğu dönemde bize ilaç gibi gelecek ve bizim daha rahat, daha mutlu ve samimi olmamızı sağlayacak.

Jüpiter büyütücü etkiye sahip olan bir gezegen olduğu için geçmiş ilişkilere ve eski günlere özlemimiz artabilir ve bu bizde psikolojik baskı yaratabilir.

Bunu üzerimizden atmak için geçmişte özlem duyduğunuz şeylerden yapabildiklerinizi yapmak ama bunu geçmiş ilişkilere odaklanmadan yapmanız önemli.

Bu dönemde beklemediğimiz maddi kaynaklar gelebilir, bu dönemde miras ile beklentiniz varsa lehinize sonuçlanır.

Yemek yapmak, misafir ağırlamak, uzun zamandır dostlarımızı görmek için ideal zamanlar olurken, çok duygusal olabiliriz ve mutluyken bile gözyaşımız dökülebilir.

Sevgi arayışımız çok baskın olacak.



Sema Sidar
 
87d4c4e16bdf6b0f30125b4ef0ff3e7ecc469f8b.jpg

Koç burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, aile ile vakit geçirmek için daha çok zamanınız ve nedeniniz olabilir. Evde yapılacak dekorasyon değişikliği, boya badana gibi güzelleştirmeye dair dokunuşlar için güzel bir dönem. Aynı zamanda evlilik için de uygun bir zaman. Venüs’ün Jüpiter ile olan uyumlu açısıyla birlikte ise ailede bazı küslükler bitebilir, aile içinde çok daha barışçıl ve keyifli diyaloglar geçebilir. Mars-Plüton karşıtlığıyla beraber, tecrübelerinizden yola çıkarak kariyer alanında değişiklik yapma kararı alabilirsiniz.

Boğa burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, kardeşleriniz ile vakit geçirmek için daha çok zamanınız ve nedeniniz olabilir. Konuşmalarınız ve yazılarınız ile insanları etkileyebilir, istediğiniz etkiyi bırakabilirsiniz. Akrabalar, kardeşler ile aranızda küslük varsa barışma sağlanabilir. Venüs’ün Jüpiter’le olan uyumlu açısı ile birlikte ise arkadaşlarınızdan maddi, manevi destek görebilirsiniz. Aranızda hediyeleşmeler yaşanabilir. Mars-Plüton karşıtlığıyla beraber, yakınınızdakilerle kurduğunuz etkileşim sonucu inançlarınızda, kriterlerinizde bazı değişiklikler, dönüşümler yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, aldığınız eğitim alanında uzmanlaşmaya gidebilirsiniz.

İkizler burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, parasal anlamda güzel bir dönem olacak. Para girişinde artış olabileceği gibi aynı ölçüde de harcama yapmaya meyilli olabilirsiniz. İhtiyaç olmayan keyfi konular için para harcamamaya dikkat edin. Ayrıca kendinize hak ettiğiniz değeri verebileceğiniz, becerilerinizi kullanabileceğiniz güzel bir zaman. Venüs’ün Jüpiter ile olan uyumlu açısı ile birlikte ise kariyerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir, işiniz çok daha keyifli hale gelebilir ya da sevdiğiniz bir işe geçebilirsiniz. Mars-Plüton karşıtlığı ile, hayatınızda radikal değişiklikler yapabilir, büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz.

Yengeç burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, aşk kapınızı çalabilir ya da var olan ilişkiniz daha da güzelleşebilir. Daha önce fark etmediğiniz yeteneklerinizi keşfedebilir, ticaret ya da yurt dışı bağlantılı işler gündeminize gelebilir. Venüs’ün Jüpiter ile olan uyumlu açısı ile birlikte ise yeni eğitimler, yurt dışı bağlantılı işler gündeminizde olabilir. Hayatın anlamını sorgulamak ve kendinizi ve hayatınızı derinlemesine incelemek ve anlamlandırmak için güzel bir dönem. Mars-Plüton karşıtlığı ile, ilişkilerinizi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz.

Aslan burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, arkanızdan bazı işler çevrilebilir, idealize ettiğiniz bazı kişilerden yana hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bunun yanı sıra keyif aldığınız konuları geri plana atmaya meyilli olabilirsiniz. Bu enerjiyi, en güzel izole kalıp sanatsal faaliyetler yaparak olumluya çevirebilirsiniz. Venüs’ün Jüpiter ile olan uyumlu açısı ile birlikte ise yaşadığınız olaylar karşısında kendinizin daha iyi bir versiyonu için dönüşüm yaşayabilir, radikal kararlar alabilirsiniz. Mars-Plüton karşıtlığı ise sağlığınıza daha çok dikkat etmenizi söylüyor. Çok çalışma, bağışıklık sisteminizi zayıflatabilir.

Başak burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, arkadaşlarınız ile vakit geçirmek için daha çok zamanınız ve nedeniniz olabilir, birlikte keyifli vakit geçireceğiniz aktivitelerde bulunabilirsiniz. Bu arada kadınlardan yana destek görebileceğiniz bir dönem. Venüs’ün Jüpiter ile olan uyumlu açısı ile birlikte ise partnerinizden ya da ortağınızdan yana maddi, manevi destek görebilirsiniz. Ortaklıklar kurmak için şanslı bir dönem. Mars-Plüton karşıtlığı ise kendi çıkarlarınız ile içinde bulunduğunuz grubun arasında gerilim yaşanmasına işaret edebilir. Orta noktayı bulmaya çalışın.

Terazi burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, terfi beklentiniz varsa karşılığını bulabilirsiniz. Evlilik, ebeveynlik gibi statüsel değişiklik için çok güzel bir dönem. Hayata karşı daha olumlu ve ılımlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Venüs’ün Jüpiter ile olan uyumlu açısı ile birlikte ise dört patili bir ev arkadaşınız olabilir. Çalışma hayatınız daha olumlu ve ılımlı hale gelebilir. İş değişikliği yaşayabilirsiniz. Mars-Plüton karşıtlığı ise iş yerindeki yoğun temponun evde bazı problemlere neden olmasına sebebiyet verebilir.

Akrep burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, yabancı ülkelerden ya da uzak yerlerden gelecek kişiler aracılığı ile aşk kapınızı çalabilir. Yüksek eğitim, dış ticaret, hukuk, sosyal medya, e-ticaret alanlarında başarılar elde edebilirsiniz. Venüs’ün Jüpiter ile olan uyumlu açısı ile birlikte ise yeni hobiler edinmek, hatta hobilerinizi kalabalık kitlelere sunmak için güzel bir dönem. Bununla ilgili yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Mars-Plüton karşıtlığı ile, yakınınızdakilerle kurduğunuz etkileşim sonucu inançlarınızda, kriterlerinizde bazı değişiklikler, dönüşümler yaşayabilirsiniz. Aldığınız eğitim konusunda uzmanlaşmaya gidebilirsiniz.

Yay burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, keyif aldığınız konular dönüşüm yaşayabilir, başka alanlarda ya da aktivitelerde kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. İlişkiniz başka bir boyuta geçebilir. Bunun yanı sıra sezgileriniz çok daha kuvvetli. Venüs’ün Jüpiter ile olan uyumlu açısı ile birlikte ise evle ilgili harcamalar yapabilirsiniz, ev değişikliği söz konusu olabilir. Mars-Plüton karşıtlığıyla da hayatınızda radikal değişiklikler yapabilir, büyük dönüşümler yaşayabilirsiniz.

Oğlak burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, evlilik ve ortaklık için güzel bir dönem. Süregelen davanız varsa olumlu olarak sonuçlanabilir. Evliyseniz eşiniz ile sevgi dolu, daha romantik anlar yaşayabileceğiniz bir zaman dilimi. Venüs’ün Jüpiter ile olan uyumlu açısı ile birlikte ise partneriniz ile daha sağlıklı ve romantik bir iletişim kurabilirsiniz. Geçtiğiniz zorlu birkaç yıldan sonra ilaç gibi gelecektir. Mars-Plüton karşıtlığı ile, ilişkilerinizi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz.

Kova burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, iş hayatınız daha keyifli hale geliyor. Çalışma arkadaşlarınızla daha güzel vakit geçirebilirsiniz. Aranızda gerginlik varsa kara bulutlar dağılabilir. Venüs’ün Jüpiter ile olan uyumlu açısı ile birlikte ise harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gelir gider hesaplarınızı bozmayın. Mars-Plüton karşıtlığı ise sağlığınıza daha çok dikkat etmenizi söylüyor. Çok çalışma, bağışıklık sisteminizi zayıflatabilir.

Balık burcu​

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte, aşk hayatınızda romantizm doruklara çıkacak. Çocuklarınız varsa onlarla çok daha keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Borsa gibi spekülatif alanlardan yana şanslı olabilirsiniz. Venüs’ün Jüpiter ile olan uyumlu açısı ile birlikte ise keyfinize daha düşkün bir hale gelebilirsiniz ve tembellik söz konusu olabilir. Mars-Plüton karşıtlığı ise kendi çıkarlarınız ile içinde bulunduğunuz grubun arasında gerilim yaşanmasına işaret edebilir. Orta noktayı bulmaya çalışın.




Astrolog Damla Güleç
 
yengeç.jpg

2 Haziran saat 16:19’da

Venüs Yengeç burcuna geçiyor.

Bu dönemde romantik sevgi ön plana çıkıyor. Venüs’ün su elementi bir burç olan Yengeç burcuna geçmesiyle ilişkilerde hassas bir alana giriyoruz. Ruhsal uyum isteğimiz güçlenebilir. Koruma ve korunma ihtiyacımız artabilir. Dönem boyunca sıcak bir yuva özlemi içinde olacağımız için bunu sağlama potansiyeli olan ilişkilere yönelebiliriz. Dolayısıyla gelip geçici ilişkiler ilgimizi çekmeyebilir. İlişkilerde sadakat önem kazanırken tutku ancak güvenli bir ortam bulduğu zaman ortaya çıkabilir.

27 Haziran’a kadar devam edecek bu dönemde ortaya çıkan diğer bir tema ise aileyle olan ilişkilerimiz olacaktır. Aile, geçmiş ve çocukluk dönemine ait konularda uyum, huzur ve denge arayışı içine girebiliriz. Ailede uyum sağlamak kolaylaşırken köklerimizle kurduğumuz bağ da güçlenebilir. Milliyetçi duygularımız kabarabilir.

Bu dönemden en çok Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olan kişiler etkileniyor. Venüs Yengeçlere iyimserlik, huzur ve mutluluk getirecek; ilişkiler konusunda başarı sağlayacaktır. Yükselen burcu Yengeç olan kişiler ise, bu dönem boyunca ilişkilerinde daha uyumlu olabilir ve aile içi ilişkilerinde denge ve uyumu sağlayabilirler. Kalplerini açarak sevgilerini daha rahat ifade edebilirler. Yengeçlerin yaratıcılıkları da bu dönemde artacaktır.

Akrep ve Balık burçları bu dönemden olumlu olarak etkilenecek ikinci grup oluyor. Akrep ve Balıklar tüm ikili ilişkilerinde denge, uyum ve huzur sağlayabilirler. Sevdikleriyle güçlü bağlar kurarken, geçmiş kırgınlıklarını bu dönemde iyileştirebilirler. Aynı zamanda Venüs, Akrep ve Balıkların çekiciliklerini arttırıcaktır.



Meral Erduran
 
2 Haziran 2021 Venüs Yengeç burcuna geçiyor. Aşkın gezegeni Venüs karşı cinsle ilişkiyi, ilişkiye yaklaşım şeklimizi gösterir. Rahat ettiği Yengeç burcunda Venüs; diğer insanların ihtiyaçlarına karşı duyarlı, hassas ve vericidir. Aileden destek aldığımız, evde vakit geçirmekten hoşlandığımız, ilişkide sadakat istediğimiz, fazla sahiplenici olacağımız bir döneme geçiş yapıyoruz. Finansal konularda yönelimimiz elde olanı korumaya, ev, arsa, emlak alımına veya satışına yönelik olabilir. Ev değişikliği, yer değişikliği, evle ilgili tadilatlar gündemimizde olabilir. Ülke gündeminde finansal konular, para piyasalarındaki hareketlilik söz konusu. Özellikle 12-13 Haziran finansal konularda ve iş alanlarında artı veya eksi rol oynayabilecek durumlara işaret ediyor.




Filiz Ünal
 
2 Haziran Venüs Yengeç'e Giriyor
Venüs yumuşak, hassas ve besleyici Yengeç burcunda geçişine başlıyor. Duygularımızın daha fazla farkında veya daha hassas hissedebiliriz. Gerekirse belirlenen sınırlarda hayır demekten korkmayın kalbinizde AŞK varsa ayrılık yaşıyorsanız AŞKI AŞKLA Tamamlamak için harekete geçin.

Şenay Yangel
 
yengeç3.jpg

Koç
Sevgili Koçlar ,Venüs’ün Yengeç seyri evinize mutluluk getiriyor ,yuva ve aile olma temalarının konuşulacağı yoğun bir ay geçirebilirsiniz ,doğum haritanızın niteliğine göre ailenizin gayri menkulleri ile ilgilenebilir ,finansal olarak bir gelir elde edebilirsiniz.


Boğa
Sevgili Boğalar, Venüs’ün Yengeç seyri iş hayatınıza olumlu anlamda katkı sağlarken,kardeşinizden yana destek görebilir kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Kısa tatillere gidip gelmeler 27 Haziran’a kadar sizi aktif ve neşeli kılacak.


İkizler
Sevgili İkizler , Venüs’ün Yengeç seyri sizleri 27 Haziran’a kadar finansal olarak destek veriyor. Maddi gelirlerinizde artışlar yaşarken manevi olarak huzurlu davranış sergileyebilirsiniz.


Yengeç
Sevgili Yengeçler, Afrodit evinixe gelmiş daha ne olsun ,kendinizi güzel ve seksi hissetme zamanları, bu enerjiyi 27 Hazirana kadar sizi parlatacak , ikili ilişkilerinizde kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz ayrıca iş hayatınızla ilgili kazançlarınız olası . Ayrıca 27 Hazirana kadar tüm hayat alanlarınızda bir iyileşme var.Huzur mutluluk sizinle .


Aslan
Sevgili Aslanlar Venüs’ün Yengeç burcu seyri ,enerjinizi mental anlamda yükseltebilir,manen kendinizi daha huzurlu hissedeceğiniz zamanlar iş ortamınız ve sağlığınızla ilgili gelişmeler yaşaşyabilrisiniz.27 Hazirana kadar daha iyi daha ılımlı bir tavır içerisinde olabilirsiniz. Eski bir sevgiliniz bu dönem aklınıza düşebilir..


Başak
Sevgili Başaklar , Venüs’ün Yengeç burcu seyri size keyifli zamanlar müjdecisi ,bu dönem eski yeni arkadaşlarınızla buluşabilir,yeni grup çalışmalarınıza katılabilirsiniz 27 Haziran’a kadar sosyal kelebeksiniz,bu dönemin keyfini çıkarın


Terazi
Sevgili Terazile ,Venüs’ün Yengeç burcu seyri ,kariyeriniz toplum önünüzdeki statükonuzla ilgili şans ve ilerlemeleri de beraberinde getirebilir. Özellikle 27 Haziran’a kadar
kariyerinizle ilgili iletişimde olduğunuz kişiler size destek verecek.Enerjiniz yükseliyor. .


Akrep
Sevgili Akrepler Venüs’ün Yengeç seyri ile seyahat , yüksek eğitim, hukuki konulardan yana şans yüzünüze gülüyor.27 Haziran’a kadar tatillere çıkabilir, hukuki konularda gerçekleşen güzel sonuçlar yaşamanız olası.


Yay
Sevgili Yay’lar Venüs’ün Yengeç seyri 27 Haziran ‘a kadar ,banka işlemleriniz kredi ,vergi ,sigorta gibi konularında yüzünüzü güldürebilir. Başkalarından elde ettiğiniz gelirlerden yana artış var.


Oğlak
Sevgili Oğlaklar, Venüs’ün Yengeç seyri 27 Haziran’a kadar ,özel ilişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızla ilgili güzel gelişmeleri de beraberinde getiriyor,hem iş hem evde huzurlu bir dönemi yaşayabilirsiniz.


Kova
Sevgili Kovalar ,Venüs’ün Yengeç seyri ile birlikte 27 Haziran’a kadar iş ortamınızda kendinizi daha huzurlu hissedeceğiniz enerjinizin yükseleceği, sağlık açısından kendinizi iyi hissedeceğiniz bir dönem


Balık
Sevgili Balıklar,Venüs’ün Yengeç seyri ile birlikte aşk hayatınız canlanıyor.Sevgilinizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz,ayrıca bebek sahibi olmak isteyenler bu dönem bu güzel haberi alabilirler.Size ek gelir kazandıran borsa ya da takih oyunlarından yana da şanslısınız.




Arzum Koyuncu
 
X