Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tekrar,test sonuçlarinizi aldınız mi?detaylı test yapıldı mı hiç ? 2 kürtajım oldu cuma günü trombofili testi, aralık ayında da genetik test yapılacak. Bana göre size de böyle bir araştırma yapılması lazım 3 kere hamilelik yaşamışsınız sağlıklı ilerlememiş. Umarım gercekten denk gelmedir sorun yoktur.
Merhaba trombofili panelini yaptırdım sonucum haftaya çıkacak. Genetim testim de 24 aralıkta olacak. Merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sonuçlarım çıktığında eğer isterseniz paylaşırım sizinleMerhaba tekrar,test sonuçlarinizi aldınız mi?
A tabiki, dualarimiz tüm ümmete, basina gelen bilir ne kadar skntili durumlar,bende dün baska dok. Gittim o da ayni seyleri soyledi smear testi yaptı bakalim hayırlısıMerhaba trombofili panelini yaptırdım sonucum haftaya çıkacak. Genetim testim de 24 aralıkta olacak. Merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sonuçlarım çıktığında eğer isterseniz paylaşırım sizinle![]()
umarım bir sıkıntı yoktur. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla ilerleyen hamilelik yaşarsınız. Tüm doktorlar öyle diyorsa vardır bir bildikleri diyelim.A tabiki, dualarimiz tüm ümmete, basina gelen bilir ne kadar skntili durumlar,bende dün baska dok. Gittim o da ayni seyleri soyledi smear testi yaptı bakalim hayırlısı
Amin isteyen herkeze insaalhh,,bakalim mevlam neyler neylerse guzel eylerumarım bir sıkıntı yoktur. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla ilerleyen hamilelik yaşarsınız. Tüm doktorlar öyle diyorsa vardır bir bildikleri diyelim.
Mrb test sonuçlarınızı aldiniz miMerhaba trombofili panelini yaptırdım sonucum haftaya çıkacak. Genetim testim de 24 aralıkta olacak. Merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sonuçlarım çıktığında eğer isterseniz paylaşırım sizinle![]()
Sordugunuz için çok çok teşekkür ederim evet sonuçlarımı aldım hersey normal çıktı. Sadece kırmızı kan hücrelerim olması gerekenden daha büyükmüşMrb test sonuçlarınızı aldiniz mi
Merhabaaa ,sonuçlariniz ne oldu acabaaadetaylı test yapıldı mı hiç ? 2 kürtajım oldu cuma günü trombofili testi, aralık ayında da genetik test yapılacak. Bana göre size de böyle bir araştırma yapılması lazım 3 kere hamilelik yaşamışsınız sağlıklı ilerlememiş. Umarım gercekten denk gelmedir sorun yoktur.
MerhabaMerhabaaa ,sonuçlariniz ne oldu acabaaa
Cok sevindim normal cikmasina,genetikte iyi çıkar insallah.bizde yaptırdık genetik,trombofili,enson baska bi dok. Gittim keşke baktirsaydin dedi bence gitmeliydin dedi,arastirmaya gittim cok kolay oldu ikimizdende kan aldılar.pihtilasma mi önce çıkıyorMerhabasordugunuz için teşekkür ederim. Pıhtılaşmam normal çıktı ama hala genetik testimin sonucu çıkmadı.
Genetik test ,trombofili ayni anda aldılarMerhabasordugunuz için teşekkür ederim. Pıhtılaşmam normal çıktı ama hala genetik testimin sonucu çıkmadı.
Trombofili 15 gün sonra çıktı. Genetik 2 ay sonra çıkar dediler.Genetik test ,trombofili ayni anda aldılar
Özel hastanede mi vermistinTrombofili 15 gün sonra çıktı. Genetik 2 ay sonra çıkar dediler.