2.3.gebelikleri sıkıntılı olan hanımlar...

Sudecar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2018
874
552
103
34
Benim bir cocugum var dogal yollarla oldu,fakat 2.mol gebelik 3.4. Gebeligim bos gebelik oldu,basina boyle bisiler gelen varmi sorun neymis?bana bi sıkıntı yok denk gelmis dediler hep kac dokml. Gittim..benm gibi olan varmi ?

detaylı test yapıldı mı hiç ? 2 kürtajım oldu cuma günü trombofili testi, aralık ayında da genetik test yapılacak. Bana göre size de böyle bir araştırma yapılması lazım 3 kere hamilelik yaşamışsınız sağlıklı ilerlememiş. Umarım gercekten denk gelmedir sorun yoktur.

4 doktora hepsi ayni seyi dedi,saglikli cocgun oldugu icin genetige gerek yok, pihtilasma olsa once gebelik ilerler ama bende keseden baska bisi gelismiyo,trombofili nedir ne icin yani ?

trombofili pıhtı testi. Size gerek görülmemiş zaten. Umarım yakın zamanda sağlıkla ilerleyen gebelik yaşarsınız.

Evet,pihtilasma olsa cocugun olmazdi dediler.tesekkurler,rabbim sizede hayirli evlatlar nasip etsin

detaylı test yapıldı mı hiç ? 2 kürtajım oldu cuma günü trombofili testi, aralık ayında da genetik test yapılacak. Bana göre size de böyle bir araştırma yapılması lazım 3 kere hamilelik yaşamışsınız sağlıklı ilerlememiş. Umarım gercekten denk gelmedir sorun yoktur.
Merhaba tekrar,test sonuçlarinizi aldınız mi?

Merhaba tekrar,test sonuçlarinizi aldınız mi?
Merhaba trombofili panelini yaptırdım sonucum haftaya çıkacak. Genetim testim de 24 aralıkta olacak. Merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sonuçlarım çıktığında eğer isterseniz paylaşırım sizinle :KK66:

Merhaba trombofili panelini yaptırdım sonucum haftaya çıkacak. Genetim testim de 24 aralıkta olacak. Merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Sonuçlarım çıktığında eğer isterseniz paylaşırım sizinle :KK66:
A tabiki, dualarimiz tüm ümmete, basina gelen bilir ne kadar skntili durumlar,bende dün baska dok. Gittim o da ayni seyleri soyledi smear testi yaptı bakalim hayırlısı

A tabiki, dualarimiz tüm ümmete, basina gelen bilir ne kadar skntili durumlar,bende dün baska dok. Gittim o da ayni seyleri soyledi smear testi yaptı bakalim hayırlısı
umarım bir sıkıntı yoktur. İnşallah en yakın zamanda sağlıkla ilerleyen hamilelik yaşarsınız. Tüm doktorlar öyle diyorsa vardır bir bildikleri diyelim.

Bi sıkıntıya sebepmiymiş peki? Bide trombofili testi için neler yapmali yani kadin dogummu sevk edecek yoksa tibbi genetikten randevumu almak lazim nasi yaptiniz siz

Merhabaaa ,sonuçlariniz ne oldu acabaaa

Merhaba😊 sordugunuz için teşekkür ederim. Pıhtılaşmam normal çıktı ama hala genetik testimin sonucu çıkmadı.
Cok sevindim normal cikmasina,genetikte iyi çıkar insallah.bizde yaptırdık genetik,trombofili,enson baska bi dok. Gittim keşke baktirsaydin dedi bence gitmeliydin dedi,arastirmaya gittim cok kolay oldu ikimizdende kan aldılar.pihtilasma mi önce çıkıyor

Acaba eşinin spermlerinde mi anormali var. Onla ilgili ayrıntılı test yaptırsanız

Back
X