- 19 Haziran 2025
- 320
- 469
- 18
Kız yerim seniEvet birden anlayamamanız normal zaten zaman gerek söylediklerim için. Ben de hayatımın dönüm noktasındayım maalesef kolay değil.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız yerim seniEvet birden anlayamamanız normal zaten zaman gerek söylediklerim için. Ben de hayatımın dönüm noktasındayım maalesef kolay değil.
Atmışsınız burnunuzu, emin olun asla kötü durmuyorMaalesef her seyin caresi yok olsaydi zaten bu sekilde olmazdim. Bircok doktor ozellikle kanatlara mudahale ederken dikkatli oluyor dikisleri iceri gizliyor. Ben kanatlara mudahale istemedigim halde doktor bey burun kivrimlari tamamen yok etmis ve dumduz sekilde yuzume dikmis. Bakin kesildigi yere degil dumduz sekilde yuzume. Burnumu fazla oymus. Asiri derecede fazla. Burnumu da fazlaca kisa ve kalkik yapmis. Bir de esit degil. Bunlarin caresi olsa zaten yaptirirdim ve bu kadar fazla mudahale olmasa ki alisirdim. Annemle butun hayallerimiz ortakti, birlikte basaracaktik. Ben ona maddi imkan saglamaya calistim. Yurtdisina goturecektim, hayallerini gerceklestirecektim. Hicbir sey yapamadi bu zamana kadar diye hepsini yapmak istedim. Dolayisiyla cok mutlu ve sevincliydi. Hayallerimizi anlattim isteklerini sordum. Birbirimize bu kadar kenetlenirken ya da ben oyle sanmisken benim ameliyatimda beni gormezden geldi. Bende annemi bildigimiz anne kalibinda saniyordum degilmis. Dolayisiyla bu kadar yalniz olmak benimde basima ic acti. Destek beklerdim verdigim kadariyla. Butun hayatimizi birbirimize bagladiysak bir noktada yardimci olmasi gerekirdi. Simdi hepsi askida cunku calisamiyorum. Ek olarak annemle birlikte yasadigimiz icin tatil imkanimiz yok, kendisi yapabilir artik yapmak istedigi kadar yapabilecegi kadar mutlu olabilecegi kadar bana verilen bu zarar ve annemin sessiz kalmasi benim butun hayatimi etkiledi. O mutlu olsun ama benimle ilgili hayalleri bitti. Ben hep neseli ve hayallerimi anlatirdim anneme suraya gidelim, bunu yapalim, ne istiyorsun diye cok da mutlu olurdu. Sevinirdi. Hep onu mutlu etmeye calistim. Benim icinde kutsal annelik fakat ben kendimle ilgili bir karar alirken ve psikolojimin hic iyi olmadigini bildigi halde sustu daha dogrusu umursamadi. Simdi eski halimi, hayallerimizi bekliyor. Ben de ona eskisi gibi bakamiyorum. Bir noktada kucuklukten beri annemi tasidigimi farkettim. Anlasma yaptik, ben okudum basardim. Annemde bana hem anne hem baba olacakti. Konu su ki bu zamana kadar hic olmamis. Sadece burun estetigi degil konu, bu son nokta oldu..
Dogal mi peki sizce? Ben dogal demistim. Asiri yapay degil mi?Atmışsınız burnunuzu, emin olun asla kötü durmuyor
İnsan ölü bir yatırım yaptığında zararını katlamak yerine bunu kabullenip bir an önce o yatırımdan kurtulmalıdır. Anneniz küçükken yetmediyse yapılması gereken sey tüm gücünüzle ona kendinizi adamak degil kendi kendinizi büyütmek, sarmak sarmalamakHaklisiniz sizi guzel buyutmus dolayisiyla bu size yetmis demek ki. Ne de olsa annem diyebiliyorsunuz. Ben diyemiyorum cunku bana yetemedi. Hatta hicbir sey yapmadi. Herkes anne olmamali diye haberlerde goruyoruz, herkes kendi annesinden pay biciyor ama bana bir seyler katamadi. Dogdum ve buyudum. Sadece doyurmasi yeterli miydi keza onu da babannem yapti zaten. Ilkokulda onlugumu kendim utuluyordum ilkokul diyorum bakin 8 9 yasinda oyle soyleyim :) ben duzelebilecek sandim, birlikte gucluyuz sandim ki oyle degilmis. Dogru evet beklenti icine girilmemeli, bu yuzden annemle de arama mesafe koymak en dogrusu olacak ama bunu yaptigimda da o mutsuz oluyor. Diger turlu de ben. Sizce hangisi dogru? Kendimi kullanilmis ve somurulmus hissediyorum manevi anlamda..
Istemedigim bir sey oldu. Bunun benzetmesini yapmistim. Sac kiriklarinizi aldirmaya gidiyorsunuz kuafor 3e vuruyor gibi dusunun... alismasi cok zor.İnsan ölü bir yatırım yaptığında zararını katlamak yerine bunu kabullenip bir an önce o yatırımdan kurtulmalıdır. Anneniz küçükken yetmediyse yapılması gereken sey tüm gücünüzle ona kendinizi adamak degil kendi kendinizi büyütmek, sarmak sarmalamakİnsanım kendisinden daha fazla kendisine faydası da zararı da olmaz. Burun konusunda da eminim gözünüz alışınca kendinizi daha ait hissedeceksiniz. Görmediğim icin doğallığına bir sey diyemiyorum ama her güzel şey de dogal değil. Güzelse güzeldir yani ki beğendik yazmışlar yorumlarda.
Alışma kısmında katılıyorum. O kadar kalıcı olmasa da benim de derdini sey yapayim butonu kıvamında travmalarım olduIstemedigim bir sey oldu. Bunun benzetmesini yapmistim. Sac kiriklarinizi aldirmaya gidiyorsunuz kuafor 3e vuruyor gibi dusunun... alismasi cok zor.
Begenmek icin cok zorladim kendimi ama abes bir burun maalesef. Kisa kesik oyuk kalkik. Burun deliklerimi de yuzume dikmis kanat kivrimi hic yok :) mahvoldu mimiklerim dudaklarim da fazla kanat kesiminden dolayi sarkti.. zarar verildi yani burun ozelinde belki iyidir ama yuzume zarar verildiAlışma kısmında katılıyorum. O kadar kalıcı olmasa da benim de derdini sey yapayim butonu kıvamında travmalarım olduAlıştım, alışınca beğendim. Ama iste benim doğallık derdim yok. Ha diyorsanız doğallık sorun degil gerçekten çirkin oldu, onun icin belki bir adım atmak gerekirdi. Ama dediklerine gore güzel olmuş yan.
Alışma kısmında katılıyorum. O kadar kalıcı olmasa da benim de derdini sey yapayim butonu kıvamında travmalarım olduAlıştım, alışınca beğendim. Ama iste benim doğallık derdim yok. Ha diyorsanız doğallık sorun degil gerçekten çirkin oldu, onun icin belki bir adım atmak gerekirdi. Ama dediklerine gore güzel olmuş yan.
Yani eğer sizi mutlu edecekse şöyle diyeyim, su islem icin verdigim paraya üzülürümEki Görüntüle 3616221 estetik anlayisim bu mesela oyle soyleyim
Annemin hayatina mudahale edebilsem su an cok daha farkli konumda olurduk. Bu tarz daginik ailelerin cocuklari genelde suca meyilli oluyor, erkekler madde bagimlisi kizlar erken yasta evlilik yapiyor evden kurtulmak icin. Fakat ben annemi kurtarmayi, birlikte yasamayi sectim. Bunu da en iyi imkanla yaptim. Ayri eve cikip kendi basima da yasayabilirdim ben her seyiyle ilgilendim, tecrubelerini duymak isterdim. Bu estetikle ilgili degil sadece hicbir konuda hicbir zaman ilgilenmedi kendimi bildim bileli boyle. Kimsenin anlamasini beklemiyorum, normal aileye sahip insanlarin anlamasi zor bir durum bazi seyler yasamadan anlasilmiyor. Allah caresiz, buyuk dert vermesin kimseye. Sorumlulugu ona yikmiyorum ama hayatimda hicbir etkisini hissemedim su ana kadar, bu saatten sonra da ayni ilgiyi benden bekliyor, eskisi gibi olmami istiyor ama ben kendi kendime dusup kalkmaktan yoruldum, bu yuzden kalktigimda da yalniz yuruyecegim onun beklentilerini artik karsilayamayacagim. Bu da onu uzecek. Tek tarafli verme durumu beni yipratti. Bence bunu anlayamiyor kimse.Okurken annenize acıdım. Sürekli annenizin ilgisi ve dikkatini çekmek için hem kadının hayatına müdahale ediyor hem sizden başka ilgisi ve dikkati kimsede olmasın istiyor aynı zamanda kadının hayatını sırf size ilgi versin diye kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Annenize yardım etseniz bile onu bu kadar her şeyden sorumlu tutamaz ve suclayamazsınız. Annenizi ve teyzenizi bir salın.
ikisiyle de toksik bir ilişkiniz var. Hele annenize resmen duygusal yük olmuş kadını kendi yaptığınız eylemlerin sonuçlarından bile sorumlu tutuyorsunuz ki bu asla onu sorumlu olduğu bir şey değil.
Burun estetiğiniz için yaşadığıniz hayal kırıklığı içini özgünüm, ama onu da siz kendi özgür iradenizle karar verilip yapmışsınız. Annenizin hiç bir sorumluluğu yok bu konuda. Yetişkin bir kadınsınız sizi her konuda uyarmak zorunda değil.
Kesinlikle oyle emin olun. Burun kanatlarimi komple kesip yuzume dikmis. Bunu yapan tek doktor. Herkese yapiyormus ustelik soylesen soylemesende.Yani eğer sizi mutlu edecekse şöyle diyeyim, su islem icin verdigim paraya üzülürümorda daha alinmasi gereken çok parca var
ama sizin anlattığınız ordan almış yüzüme dikmiş falan yani Joker karakteri var ya öyle bir sey geliyor insanın gözünün önüne
bence oyle anlatmayın bundan sonra. Eminim oyle değildir.
Annemin hayatina mudahale edebilsem su an cok daha farkli konumda olurduk. Bu tarz daginik ailelerin cocuklari genelde suca meyilli oluyor, erkekler madde bagimlisi kizlar erken yasta evlilik yapiyor evden kurtulmak icin. Fakat ben annemi kurtarmayi, birlikte yasamayi sectim. Bunu da en iyi imkanla yaptim. Ayri eve cikip kendi basima da yasayabilirdim ben her seyiyle ilgilendim, tecrubelerini duymak isterdim. Bu estetikle ilgili degil sadece hicbir konuda hicbir zaman ilgilenmedi kendimi bildim bileli boyle. Kimsenin anlamasini beklemiyorum, normal aileye sahip insanlarin anlamasi zor bir durum bazi seyler yasamadan anlasilmiyor. Allah caresiz, buyuk dert vermesin kimseye. Sorumlulugu ona yikmiyorum ama hayatimda hicbir etkisini hissemedim su ana kadar, bu saatten sonra da ayni ilgiyi benden bekliyor, eskisi gibi olmami istiyor ama ben kendi kendime dusup kalkmaktan yoruldum, bu yuzden kalktigimda da yalniz yuruyecegim onun beklentilerini artik karsilayamayacagim. Bu da onu uzecek. Tek tarafli verme durumu beni yipratti. Bence bunu anlayamiyor kimse.
İsterseniz bir şikayet edin yine en azından rahatsız olsun.Kesinlikle oyle emin olun. Burun kanatlarimi komple kesip yuzume dikmis. Bunu yapan tek doktor. Herkese yapiyormus ustelik soylesen soylemesende.
Davalik oldum ama sartlari biliyorsunuz kimse hastanin yaninda degil. En cok da buna uzuluyorum hala ameliyatlarina devam ediyor gunde en az 3 ameliyat yapiyor.İsterseniz bir şikayet edin yine en azından rahatsız olsun.
Çok tatlısınız buradaki birçok üyenin aksineHerkesin derdi kendine buyuk iste olsun. Kirilmayi yasarsak dogru adimlarla belki daha iyisi olur :)
Dava süreçleri uzun sürüyor bir sonuç aldınız mı?Davalik oldum ama sartlari biliyorsunuz kimse hastanin yaninda degil. En cok da buna uzuluyorum hala ameliyatlarina devam ediyor gunde en az 3 ameliyat yapiyor.
İsterseniz bir şikayet edin yine en azından rahatsız olsun.
Bu konuda ben de düşüncelerini doğru bulmuyorum ne olursa olsun anneler baş tacıİşleri yoluna koyduğunda annesine yardım etmeyerek cezalandırılacakmış. Gerçekten pes. Daha nasıl duygusal yük olurum annemin ilgisini nasıl çekebilirimin derdinde.