Burun estetigi ve donum noktasi

Burnunuzun sorumluluğu sizdeydi annenizi suçlayamazsınız yetişkin bir birey olarak. Zaten ortada bir suçta yok. Ben gördüm burnunuzu kötü değil. Hayatta düşüşler çıkışlar var maalesef :(

Teyzeniz ve anneniz arasındaki konuda haklısınız herkes annesinden destek bekler. Annenizin yıllardır çektiği durumların da en yakın şahidi sizsiniz belki de sizin şuan olduğunuz durumda anneniz de hiç böyle düşündünüz mü. Ama estetik ameliyat konusunda annenizi yargılamanızı yanlış buldum. Yetişkin insanlarız kafamıza neyi taksak yapacak durumdayız annelerimizi bu konuda pek dinlemeyiz. Hem o a hayatında kaç kere estetik ameliyat oldu ki. Bu arada burnunuzu gerçekten çok merak ettim. Öncesi sonrası atabilir misiniz özelden

Burnunuzun sorumluluğu sizdeydi annenizi suçlayamazsınız yetişkin bir birey olarak. Zaten ortada bir suçta yok. Ben gördüm burnunuzu kötü değil. Hayatta düşüşler çıkışlar var maalesef :(
Suclama yapmamin sebebi su, bir karar alirken ailede herkes konusur. O donem psikolojim cok bozuktu 1 sene annemden uzakta, yurtdisindaydim. Oradaki yemekleri yiyemedim, internet icin baska noktalara gitmem gerekiyordu ve yogun bir tempoda calistim sonra istifa edip eve dondum. Gelir gelmez o cokkunlukle ameliyat olmak istedim, anneme soyledim ve annem halime cok uzuluyordu psikolojim hic iyi degildi. Ona defalarca anlattim ben iyi degilim burada karnim cok ac dedim. Annem benim bu halimi bile bile cokus donemindeyken en azindan sunu diyebilirdi 'su an iyi degilsin, acele karar verme, biraz toparlan'. Annem gozlerine lazer yaptirdi mesela ben ona yaptirma dedim, basina bir sey gelir canin acir ben dayanamam seni oyle goremem dedim, aramizdaki bag bu sekildeydi. Ama ben ameliyat olacagim zaman agzindan tek bir kelime dahi cikmadi, hatta soyle soyleyim bir akrabamizda kaldik ilk hafta kadin bana dedi sen ne kadar guclusun her isini hallediyorsun benim yegenimde oldu hic durduramadik cok zor gecirdi dediler... ameliyat oldugum zamanda subat ayiydi istanbul kar kis yollar kapandi beni o sekilde 3.gunumde misafirlige goturdu zorla... ben sok icerisindeyim hala. Annemden bu kadarini hic beklemezdim. Babam narsist evet ama ben hasta olunca universite zamaninda onun evinde kaldim muzun ustune bal dokup yedirdi bana cenem kitlenmisti. O bile oyle ilgisiz olmasina ragmen saglikta hastalikta cok duskundur... yazik oldu gercekten.

Back
X