Burun estetigi ve donum noktasi

İnsan iyi bir yere gelmek, annesine de güzel şeyler yaşatmak ister elbette ama sizin durumunuzda tüm gelecek planlarını anne üzerine inşaa etmek ve bir partnerle hayal edilecek şeyleri anneyle hayal etmek gibi bir durum var. Daha doğrusu öyle görünüyor. Annenizin kendi hayatı olsun, sizin de aynı şekilde ve yetişkin bir insanın anneyle olan ilişkisi gibi bir ilişki oluşturun. Büyümüş ama beş yaşında bir çocuğun anne kız ilişkisini istiyor gibisiniz. Ben annemi çocukken kaybettim ama babam hayatta, yarın estetik olacağım desem babam bana hiçbir şey demez çünkü zaten yaşlandı ve yeni dünyayla ilgili algıları sınırlı. Üstelik belli bir yaştan sonra ebeveynlerimizi biz idare ediyoruz. Çocukluktan ve o algılardan çıkarsanız ki kendi başınıza yapamayabilirsiniz hayatınız düzene girer. Ama çocuklukta istediğiniz taktiri hızla bir şeyler başararak almaya çalışmış ama hayal kırıklığına uğramış sonra da depresyona girmiş gibisiniz.
Haklisiniz bunun icin caba harciyorum su anda..

Burnum felaket derecede kucultulmus bir burun oyle soyleyim
Merhaba Yanlış bilmiyorsam enseden kemik alınarak revizyon ameliyatı yapılıyor. Herkesin burnu içe düşüyor sizin ki küçükse kemik eklerler canınızı sıkmayınpara biriktirip iyi bir doktorda muayene olun. Kore bu konu da çok gelişti oraya bile gidip yaptırabilirsiniz

Merhaba Yanlış bilmiyorsam enseden kemik alınarak revizyon ameliyatı yapılıyor. Herkesin burnu içe düşüyor sizin ki küçükse kemik eklerler canınızı sıkmayınpara biriktirip iyi bir doktorda muayene olun. Kore bu konu da çok gelişti oraya bile gidip yaptırabilirsiniz
Komplikasyonlari var ve benim burnuma cok zarar verildi

O kadar uzun süredir ve küçük yaşlardan itibaren annenizin sorumluluğunu almışsınız ki bu mesele artık burun ameliyatında patlamış olarak okudum ben.
Sadece duygusal sorumluluk değil hem kendi hayatınızın hem annenizin hayatının yükünü ve kararlarını sırtlanmışsınız.
Hani 'O halleder' denilen evlatsınız.
Kendi sorunlarınızı da siz çözersiniz annenizin sorunlarını da.
Dolayısı ile annenizin size 'emin misin?'
diye sormaması, doktoru kurcalamaması normal. Siz daima o pozisyonda hazırsınız çünkü.

Ameliyat işi çok ilginç.
3 hafta içinde iş değişirdiniz, ev aldınız, taşındınız ve burun ameliyatı oldunuz.
Hep böyle hızlı kararlar mı alırdınız? Yani anormal geldi. Doktorunuz tanı olarak ne diyor depresyon dışında bir şey söyledi mi? Aklıma birşey geldi ancak yazmam doğru olmaz.

Böyle yazdığım için üzgünüm ama aslında hayatta tek başımızayız. Arada kan veya duygu bağı kurduğumuz insanlar olabilir. Onlar sadece birer destek. Bazen oda yok. Günün sonunda, gecenin sonunda biz kendimizle bizbizeyiz. Kararlarımızdan biz sorumluyuz.
Güçlü olmaya çalışmak sizi çok yormuş.
Şimdi burun gibi hassas bir sebebiniz var, dibine kadar yaşamak istiyorsunuz mağduriyet duygusunu.
İşe yarayacaksa yaşayında. Ancak hayat devam ediyor, bir noktada gözün yaşını silip devam etmeliyiz.

Eklediģiniz tarzda bir ameliyat olanlar, sağlık nedeni ile olup, burnunun aynı kalmasını isteyenler oluyor. Burnu açıp minimum değişiklikle kapatmak, değişiklik yapmaktan daha zor diye biliyorum.
Bunu beceri ile yapanlar zaten alanında isim yapmış, işin ehli insanlar oluyor.

Yanlış anlamadıysam, siz estetik olsun ancak çok doğal olsun istediniz. Eklediğiniz fotoğrafta bence estetik bir çaba harcanmamış. Sağlık nedeni ile kıkırdakla ilgilenilip bırakılmış.

Çabasız gözüken bir müdahale ile belli belirsiz detaylarla hayatınıza biraz daha mükemmellik yada kusursuzluk eklemek istediniz.
Burada bir soru işareti var. Estetikten ne istediğinizi biliyorsunuz, ama neden istediğinizi bilmiyorsunuz gibi geliyor bana. Çünkü o kadar hızlı karar almışsınız ki, geri dönüşü zor olan bir konuda doktoru ve yaptığı işlemleri bile araştırmamışınız.
Burada çözmeniz gereken başka bir mesele var gibi duruyor.

Back
X