2-3 gün süren adet kanaması

ben 8 gün olduğum için doktora gittim doktor 3 günün normal olduğunu söylemişti. Banada az geliyor tabi ama normali 3 4 gün

ben de minimum 3 gün olması normal,
ancak 3 günden az ise bir rahatsızlık belirtisi olduğunu gösterir diye biliyorum.
doktora gittin mi? hormonal bir bozukluk vs vardır belki. kontrole gitmen en sağlıklı yoldur

Ben de 5 gün oluyorum, ama 2 gün gerçekten azmış. Bi doktoruna danış istersen.

benim hep 6,yakın bir arkadaşımın hep 3..
ama nolur nolmaz doktora gitmekte fayda var,belki bilmediğiniz bi sorun vardır..

Yaşa, hormon durumuna ve diğer birçok etkene bağlı olarak kişiden kişiye değişir kanamanın süresi. 2-3 gün de gayet normaldir eğer sürekli böyleyse, artıp azalmıyorsa süresi. Endişelenme.

merbaha benim de adet döngüm 3 gün sürüyor doktora gitmiştim normal olduğunu söyledi bide benim annem de,ablamda o şekilde olur yinede hormonlarıma bakmıştı,sizde baktırın isterseniz.

benimde 2 gün oluyorum sonra bi gün bişey yok sonraki gün tekra oluyorum yani toplamda 3 gün oluyorum bende.

bi ara bende 1 2 gün oluyordum dktora gittim testler yapıldı ama bişey çıkmadı stresten vb. birçok şeyden kaynaklaıyor olabilir dendi:)

aslında drlar gününden çok kanama miktarını önemsiyorlar 2 gün oluyorsundur belki 5 gün olanla aynı miktarda kanama yaşıyorsundur.
mesela ben 4 gün oluyorum ama kanama miktarım çok az bazı aylar ped değiştirmeye bile değmeyecek kadar az oluyorum hatta ped bile koymasam olur yapılan testlerde bi sorunda çıkmadı tabi tüylenme problemim var sanırım o hormonun yüksekliği etkili olabilir yada bazen rahimdeki yapışıklıklarda günün kısalmasına ve kanama miktarında azalmaya sebep olabiliyormuş rahim filmi çektirdim benim sorunum erkeklik hormonlarımın yüksek olması bana göre.

Bende eskiden 5-6 gün olurdum bikaç aydır 2 bilemedin 3 gün oluyorum:KK34:

Benim de ilk adet olduğumdan beri yıllardır 3 gün sürer hiç ağrım da belirtim de olmaz bu normal bişey dedi doktor 2-3 gün sürmesi normalmiş herkesin hormonlarina bağlı bişey sadece 1 gün sürup kesilmesi hastalk belirtisi olabilirmiş

Back
X