Kızlar yardımcı olurmusunuz az adet görme

İsterseniz bir de öyle deneyin Ovulasyon testleri var trendyolda alabilirsiniz adet bittikten bir kaç gün sonra denemeye başlayın bir de eşiniz muhakkak sperm testi versin

Bende senin gibiydim annemde öyleymiş ona çekmişim adetlerim kısa sürer 20 li yaslarda 3 gün sürerdi o da az miktar günde 2 pet sonra 1 pet yeterdi şimdi 35 imdeyim daha da azaldı 1 gün sürüyor diyebilirim. Birkac tane dr a gittim test yaptılar amh ye dahil baktırdım herşey normal dediler. Önemli olan günü gününe gelmesi yani geç ya da seyrek şekilde düzensiz değil düzenli şekilde oluyorsan bir sıkıntı yok dediler yani miktarına takılma dediler testlerim de çok normal çıktı hatta yaşına göre yumurtalarında gayet yeterli 40 a kdr çocuk sahıbı olursun dediler

Eşinizde sperm testi versin isterseniz.
Bence vermeli isterseniz dediniz çok kibarlıkla ama artık resmen vermek zorunda yani korkuyor ama
İsterseniz bir de öyle deneyin Ovulasyon testleri var trendyolda alabilirsiniz adet bittikten bir kaç gün sonra denemeye başlayın bir de eşiniz muhakkak sperm testi versin
inaşşllah en yakın zamanda onada verdirip bir tedaviye girmek istiyorum

Bende senin gibiydim annemde öyleymiş ona çekmişim adetlerim kısa sürer 20 li yaslarda 3 gün sürerdi o da az miktar günde 2 pet sonra 1 pet yeterdi şimdi 35 imdeyim daha da azaldı 1 gün sürüyor diyebilirim. Birkac tane dr a gittim test yaptılar amh ye dahil baktırdım herşey normal dediler. Önemli olan günü gününe gelmesi yani geç ya da seyrek şekilde düzensiz değil düzenli şekilde oluyorsan bir sıkıntı yok dediler yani miktarına takılma dediler testlerim de çok normal çıktı hatta yaşına göre yumurtalarında gayet yeterli 40 a kdr çocuk sahıbı olursun dediler
Evet adetlerim düzenli gününü gününden kastım 2,3 gün oynar bazen

Evet adetlerim düzenli gününü gününden kastım 2,3 gün oynar bazen
Sıkıntı yok 30 undan sonra biraz daha azalacak dert etme bazı kadınlar vardır 10 gün yoğun sekılde gelir ki çok zor bi durum yazın pişik oluyosun rahat hareket edemıyor cinsellik kısıtlanıyor bazısıda vardır bzim gibi az gelir. Ama ben şikayet etmıyorum hangi ara geldi hangi ara bitti anlamıyorum bile ağrım sızımda olmaz çook nadiren olur en son nezaman oldu hatırlamıyorum bile biz şanslıyız öyle düşün

Annemde 3 gün olurmuş hatta kaynanam diyor bende 3 gün olurdum dersim inanaın adet değil bebeğim olmaz korkusu evliyim bu ar af a deniyoruz
Hayır canım olur mu düzenli adet görüyormuşsun sıkıntı yok. Ama hiç dr a gitmediysen gidip kanlarına ve amh(yumurta sayına) baktırabilirsin en önemlısı yumurtalar kan testi ile bakılıyor. Yani doğurganlığın gelen miktarla bir alakası yok

Hayır canım olur mu düzenli adet görüyormuşsun sıkıntı yok. Ama hiç dr a gitmediysen gidip kanlarına ve amh(yumurta sayına) baktırabilirsin en önemlısı yumurtalar
AMH ilk 0,8 çıktı doktorum inanmadı birdah aladı 2 çıktı ultarsyona aldı 17 yumurta çıktı hormonlarıma baktı tüylenme hormonum dışında çok iyi çıktı

AMH ilk 0,8 çıktı doktorum inanmadı birdah aladı 2 çıktı ultarsyona aldı 17 yumurta çıktı hormonlarıma baktı tüylenme hormonum dışında çok iyi çıktı
E maşallahın var şuan evlensen hemen gebe kalabılırsın yumurta sayın cok iyi bence dillendirme bu konuyu sende olumsuz düşünüp çekme kötü şeyleri🥰

Back
X