Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 19 haftalık gebeyim. Bebeğimin gelişimi önden gidiyor ve hareketlerini daha önce hissettiğim halde 2-3 gündür hiç hissetmiyorum korkmaya başladım. Aynı durumu yaşayan var mı?
Senin haftalarındayken bana da olmuştu canım. 16.haftamda başlamıştım hissetmeye ve çok hareketliydi uzun sure. Sonra 18-19 gibi bi durağanlık geldi. Bu haftalarda bebekler favori pozisyonlarına geçiyormuş artık yavaş yavaş. Yerinden memnundur o merak etme :) Doktorlar da zaten 28.haftadan önce hareketlerde düzensizlik normal diyor.
Senin haftalarındayken bana da olmuştu canım. 16.haftamda başlamıştım hissetmeye ve çok hareketliydi uzun sure. Sonra 18-19 gibi bi durağanlık geldi. Bu haftalarda bebekler favori pozisyonlarına geçiyormuş artık yavaş yavaş. Yerinden memnundur o merak etme :) Doktorlar da zaten 28.haftadan önce hareketlerde düzensizlik normal diyor.
Benim de 8 eylülde şafak sayar gibi gün sayıyorum :) Bu arada bebişi hareketlendirecek birşeyler yapmayı desene bi. Mesela sırt üstü uzanıp biraz çikolata ye. Müzikte dinletebilirsin. Daha önce özellikle tepki verdiği birşey varsa onu yap bakalım kımıldıycak mı. Benimki keyfine çok düşkün mesela yan yatıyorsam tam tersi yöne yatıyorum birden hemen kıpırdanıp pozisyon alıyor yeniden :))
Şalgam suyu aşerdim onu içtiğim günler.daha hareketli oluyordu sanki yada tesadüfen rast geldi bilmiyorm. Çok içmek zararlıdır diye bıraktım içmeyi tatlı bir şeyler yiyeyim bakalım sonuç alacak mıyım
Kızlar 19 haftalık gebeyim. Bebeğimin gelişimi önden gidiyor ve hareketlerini daha önce hissettiğim halde 2-3 gündür hiç hissetmiyorum korkmaya başladım. Aynı durumu yaşayan var mı?
Stresliyseniz gormek ve iyi oldugunu bilmek icin bencede hastaneye gitmek sizin icin en iyisi olur. Tatli olayini bende okumustum ve ise yariyor deneyin bence bi de onu.