2 3 yıl çocuk istemiyorum

Siz daha nişanlı iken nişanlınızın ailesiyle konuşulması daha çok erken olan mevzuları neden konuşuyorsunuz ? Mesafenizi korumazsanız evlilik boyu çok mudahil olunur ve sebebi sizin daha şimdiden onlara laf anlatma açıklama yapma durumuna girmeniz olur bilginiz olsun. Korunma yöntemine gelecek olursak doktora danışarak hap kullanabilirsiniz sizin belirttiğiniz yöntem tek başına etkili olmayabiliyor çünkü
Haklısınız. O zaman evlendıkten sonra ya doktora gıdeyım ya da ıyıce arastırayım. Pekı evlenince kaynanam sorarsa ne dıycem

Çocuk yapmak istemiyorsanız korunursunuz bitti gitti. Biz nasıl yardımcı olabiliriz onu bilemedim daha evlenmeden bu kadar özel hayatınızın içine aldığınız akrabalara mı sallayalım yoksa buna fırsat verdiğiniz için size mi ?bende kararsız kaldım bak şimdi

29 yaşıma girdim. Nişanlım 34 e girdi. Üniversite okudum. Bölümümün atama puanları düştü.3 hafta sonra evlenıcem ınsallah.Ben 2 sene falan evde oturup adam gibi sınava hazırlanıcam. Atanmak istiyorum. Çocuk zaten olursa 1 tane ıstıyorum. O da 32 de falan. Kaynanam dogumda giyersin diye gecelik koymus. Dogum sonrası serersin dıye çarşaf koymus. Amca kızları 30 dan sonra göbekten igne vuruyolar, çocuğun olmuyor diyor. Kimse atanma falan anlamıyor. Nişanlım otur dersi çalış atan diyor. Koruncaz. Herkes böyle daha nişanlıyım şimdiden baskı uyguluyorlar.Daha evli bile degilim. İçimde o annelik hissi yok şuan.Bu kadar insana laf anlatmaktan yoruldum. Kısmet deyıp gecıcem. Ve tam olarak korunma yöntemi prezervatif saglıklı mı sizce?
Tek korunma yöntemi prezervatif olmasın.
Hem spiral taktırın hem de aylık iğne vurdurun.
İşi şansa bırakmayın..
Ben 33 yaşındayım, inşallah evlenirsem olursa 2 3 yıl istemiyorum.
37 gibi hamile olsam inşallah yeter..
Bu devir tek çocuk devri..

32 ne ki.. 40 da bile doğurursunuz nasipse..

Çocuk yapmak istemiyorsanız korunursunuz bitti gitti. Biz nasıl yardımcı olabiliriz onu bilemedim daha evlenmeden bu kadar özel hayatınızın içine aldığınız akrabalara mı sallayalım yoksa buna fırsat verdiğiniz için size mi ?bende kararsız kaldım bak şimdi
Hayır evlılık konusu acılıyor. Suan hazırlık falan yapıyoruz ev ıcın. Hemen cocuk yap yegen sevelim dıyorlar en basıtı

Ben ama 3 4 ay gecsın herkesten beklıyorum hamılemısın falan. Kaynanam 1 sene önce falan yasınız gecıyo hemen yapın sonra olmaz demıstı
Önce çocuk çocuk derler başının etini yerler sonra iş iş paraa para derler yediğin ekmeği başına kakarlar.En ufak birşeyde sen çalışmıyorsun ki söz hakkın olsun derler

Önce çocuk çocuk derler başının etini yerler sonra iş iş paraa para derler yediğin ekmeği başına kakarlar.En ufak birşeyde sen çalışmıyorsun ki söz hakkın olsun derler
Çok haklısınız. Nısanlım Allahtan ben gıbı dusunuyor yoksa cıdden evlenmezdım

Ama bu durum çok tehlikeli esasen. Şimdiden bu kadar karışma hakkını kendilerinde bulurlarsa ve siz mesafe koymakta biraz daha geç kalırsanız mutsuz olmanız işten değil .Vakit varken önlemeye çalışın bazı şeyleri.
Bidaha desinler özel konular bunlar nasıp dıycem

Vala kaynanam dantellı bır carsaf sermıs. Bunu dogum yaptıktan sonra serersın demıstı. Bende kışın salonda yatarsak kullanırım dedım. Kadının yüzü asıldı
Kv memnun etmek üzere evleniyorsaniz bilemem ama size tavsiyem mesafenizi koyun ve eşinizin aranızda denge kurmasını sağlayın tek başınıza göğüslemeyin olayları

Haklısınız. O zaman evlendıkten sonra ya doktora gıdeyım ya da ıyıce arastırayım. Pekı evlenince kaynanam sorarsa ne dıycem

şimdiden o soruların önünü kesin, yüz vermezseniz soramazlar. 5 yıl çocuk düşünmedik, ne annem ne kv bir kere sormadı. çünkü o kadar özele giremeyeceklerini halimden tavrımdan biliyorlardı. bir tek densiz bir iş arkadaşım "olmuyor mu yapmıyor musun?" diye sordu, aldı cevabını :) kapıyı açık tutarsanız neden geliyorlar diyemezsiniz.

Kız tövbe tövbe aklımı alcan benim gece gece.Kaynanaya neymiş ya.Bi zahmet oğlu cevap versin.Ben istiyorum da oğlun istemiyor de.Bu ne hadsizlik ya.Hiç utanmaları yok.Anne gece bize çocuk için yardıma gel desen gelir bu tip cahiller

Back
X