2.5 ay sonra düğünüm var , bir yardımcı olur musunuz ?

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Merhaba kızlar,

24 yaşındayım. 2.5 ay sonra düğünüm var, hayatımda hiç cilt bakımına gitmedim, evde kendim doğal şeyler hazırlayıp sürerim felan..

Fakat şu ara stresten ve bazı sebeplerden yüzümde sivilcelerimde artış var, çok fazla olmasa da çillerim var ( alnımda hiç yok,göz kenarları ve elmacık kemiklerimde ) açıkçası hiç sevmiyorum çillerimi :(

Cildim yağlı değil,karma.. Şimdi sivilcelerim felan artmış durumda iken , ve hiç gitmemişken benim cilt bakımı için bir yerlere gitmeme gerek var mı ? Ya da sizin bir tavsiyeniz var mı ?

Maddi imkanlar el veriyor ve kendinizi rahatlamis hissedecekseniz gidin derim. Ben stres dönemi çıkan sivilcelerle fazla uğraşmıyorum stres kaynağı ortadan kalkınca onlar da gidiyorlar. Ama sizin düğününüz varmış durumdan iyice rahatsız olup stese girecekseniz gidin.

Ben düzenli olarak gitmiştim nişanlıyken, hala da giderim. Bebekler gibi cildim var, tavsiye ederim :KK51:

cillerine ne yapacaksin ki zaten makyajla kapanir eger dugun gununu dusunuyorsan, sivilcelerde stresten, yediginden, adet dongusunden olabilecek seyler. Yuz temizligine dikkat et bol su ic yediklerine dikkat et, arindirici maskeler yap iyi bir bakimla 2 aya duzelebilir bence, bosuna ugrasma cilt bakimiyla falan , zaten 1 seferde olacak sey degil 2.5 ay varmis iyi aliskanliklar edinerek cildini daha guzel bir sekle sokabilirsin.
Ha cillerinden belki kurtulamazsin ama yenileri olusmamasi ve renklerinin koyulasmamasi icin yuksek faktorlu gunes kremi kullan her disari ciktiginda.

Önce bir hamama gidin, saunaya buhara girin hala geçmediyse cilt bakımına gidin. Ben bunları düzenli yapınca sivilcelerim geçiyor. Çiller için bişey diyemem.

Teşekkür ederim, ben de düşünmüyorum cilt bakımını , bikaç yerde okudum, herkese aynı süngeri felan kullandıkları için cilt temizliği açısından uygun olmadığını söylüyorlardı.. hatta giden kişi sivilcelerim hortladı felan demişti, hamam felan daha mantıklı :)

Aktif sivilcen varken cilt bakımına gitmeni tavsiye etmem, hali hazırda akne çıkarken peeling yapılmaz, yüzüne yayarsın iltihabı olduğu gibi. Bir dermatologla görüşmeni tavsiye ederim. Bol su iç, uyku düzenine dikkat, sigara- kahveden bir süre uzak durmaya çalış, kullanıyorsan azalt, kırmızı eti pek tüketme şu ara.

Doktorun muhtemelen benzamycin önerecek, yüzeysel yatıştırmak, siyah noktalardan arındırmak için.

Lütfen bi dermatolog kontrolü, akne şakaya gelmez.

Adam akıllı bir yere gidersen aynı süngeri falan kullanmazlar ankaradaysan Sevilay hanım var ben 4 ay gittim memnundum Sevilay acıbucu, eski üyeyim reklam yapmıyorum yani :)

Aktif sivilcen varken cilt bakımına gitmeni tavsiye etmem, hali hazırda akne çıkarken peeling yapılmaz, yüzüne yayarsın iltihabı olduğu gibi. Bir dermatologla görüşmeni tavsiye ederim. Bol su iç, uyku düzenine dikkat, sigara- kahveden bir süre uzak durmaya çalış, kullanıyorsan azalt, kırmızı eti pek tüketme şu ara.

Doktorun muhtemelen benzamycin önerecek, yüzeysel yatıştırmak, siyah noktalardan arındırmak için.

Lütfen bi dermatolog kontrolü, akne şakaya gelmez.

Teşekkür ederim, dediğiniz gibi cilt bakımına gitmeyi düşünmüyorum.. Alerjik birşey olabilir.. sigarayı hayatımda hiç kullanmadım,kahve de içmem.. Su ise günde 3 lt içerim.. Cildim sivilce çıkacak kadar yağlı değil,stres sıkıntıdan diye düşünüyorum genelde.. Bu bahsettiğiniz ilaç nasıl, kendim alıp kullanabilir miyim ?

Adam akıllı bir yere gidersen aynı süngeri falan kullanmazlar ankaradaysan Sevilay hanım var ben 4 ay gittim memnundum Sevilay acıbucu, eski üyeyim reklam yapmıyorum yani :)

Evet ank. dayım.. Fakat şuan çıkan sivilcelerim var, gitmem doğru olur mu ki ?

Teşekkür ederim, dediğiniz gibi cilt bakımına gitmeyi düşünmüyorum.. Alerjik birşey olabilir.. sigarayı hayatımda hiç kullanmadım,kahve de içmem.. Su ise günde 3 lt içerim.. Cildim sivilce çıkacak kadar yağlı değil,stres sıkıntıdan diye düşünüyorum genelde.. Bu bahsettiğiniz ilaç nasıl, kendim alıp kullanabilir miyim ?

Bir de şunu söyleyim, sivilcelerim akne değil. iltihaplı cins sivilcelerden değil. mesela alerji olunca çıkan sivilceler olur ya öyle.. büyük ve sancılı sivilcelerden değil şükür..

Doktora danışarak talep edersen nasıl kullanacağını vs anlatır. Alerjik olabilir bu ilaç öyle kafana göre kullanamazsın.
Mikrobik durumlar için, yayılmasını kesmek ve çabuk etki için kullanılır. Aylarca kullanamazsın zaten bunu.
Doktorla konuş olur?

Cilt doktoruna git kızımı geçen ay götürdüm çok güzel kremler verdi lekeleri bile azaldı

Cilt bakımına gidince güzelce buharlı temizlik yapıyorlar masajı kremi mis gibi çıkıyorsun ben evlenmeden önce sivilcelerimi sıkar daha beter hale getirebilir yuzumu de sisirebilir diye dusunerekten gitmedim çünkü cildim bazen farklı tepkiler verip şişiyor gerçekten de, zaten makyaj ile kapandı renk eşitsizliği vs ne varsa. Cilt bakimina evlendikten sonra gitmiştim çok memnun kalmıştım şehir indirimlerinden almıştım bir siteden öylece çok uyguna gelmişti yani öncesinde gitmedim cildim farklı tepki verebiliyor diye ki bence iyi yapmıştım. Senin durum ciddi görünüyor dermatologa gitmeni öneririm.

Çok az çilde vardı ama sivilcelere gitmiş hangi ilaç olduğunu bilmiyorum Dr en mantıklısı

Merhaba kızlar,

24 yaşındayım. 2.5 ay sonra düğünüm var, hayatımda hiç cilt bakımına gitmedim, evde kendim doğal şeyler hazırlayıp sürerim felan..

Fakat şu ara stresten ve bazı sebeplerden yüzümde sivilcelerimde artış var, çok fazla olmasa da çillerim var ( alnımda hiç yok,göz kenarları ve elmacık kemiklerimde ) açıkçası hiç sevmiyorum çillerimi :KK43:

Cildim yağlı değil,karma.. Şimdi sivilcelerim felan artmış durumda iken , ve hiç gitmemişken benim cilt bakımı için bir yerlere gitmeme gerek var mı ? Ya da sizin bir tavsiyeniz var mı ?
Kimyasal peeling....tamamiyle kurtulmus olursunuz arti ciller de gider ama ben nedense asiri degilse cilleri cekici ve cool buluyorum

Merhaba kızlar,

Fakat şu ara stresten ve bazı sebeplerden yüzümde sivilcelerimde artış var, çok fazla olmasa da çillerim var ( alnımda hiç yok,göz kenarları ve elmacık kemiklerimde ) açıkçası hiç sevmiyorum çillerimi :KK43:

cilt bakimina degil, iyi bir dermatologa gidin.

Back
X