2.5 aylik bebegim 8 kilo 65 cm

mehtapumut89

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
13
1
Slm deneyimli anneler bebeğim 4200 gram 53 cm doğdu en başından beri hizla kilo alıyor Dr sağlıklı demesine rağmen kuşku oluyor içimde aranızda benimle aynı durumu yaşayan bebeği önde giden varmı ?

cnm massallah diyeyim :) endişe etme doktor saglıklı diyorsa. ama sadece anne sütü ver süt bebek içtikce cogalıyo ve yaglanıp daha doyurucu oluyo zaten bebegin yeni gaz vs senin sıcaklıgını ister daha sonra daha az emecektir bes ay 9 günlük yavrusum var ordan biliyorum bu arada bizimki de 3. ayda 7900 idi endişelenme

cnm massallah diyeyim :) endişe etme doktor saglıklı diyorsa. ama sadece anne sütü ver süt bebek içtikce cogalıyo ve yaglanıp daha doyurucu oluyo zaten bebegin yeni gaz vs senin sıcaklıgını ister daha sonra daha az emecektir bes ay 9 günlük yavrusum var ordan biliyorum bu arada bizimki de 3. ayda 7900 idi endişelenme
Bizimkide iri gidiyormuş maşallah icim azda olsa rahat etti sagolun bugün başka bi Dr daha goturdum sağlıklı dediler

Bizimkide iri gidiyormuş maşallah icim azda olsa rahat etti sagolun bugün başka bi Dr daha goturdum sağlıklı dediler
cnm sadece anne sütü ver bence doyar merak etme internetten bak erkek bebek boy kilo cizelgesine. benimki üst sınırda gidiyo hep ama nadiren gecer fazla değil

Canim mamayi azaltip bolca emzir anne sutunden olan kilo korkutmaz hem doktor normal diyorsa sorun etmeyin bu arada bbizde 3.ayimizda 8700 gr 65 cm dik ama sadece anne sutu :)

mamayı doktor tavsiyesiyle mi veriyorsunuz? ben olsam vermezdim. bebeklerin her huysuzluğunu açlığa yormak gibi bir hataya düşmüşsünüz bence siz.

Slm deneyimli anneler bebeğim 4200 gram 53 cm doğdu en başından beri hizla kilo alıyor Dr sağlıklı demesine rağmen kuşku oluyor içimde aranızda benimle aynı durumu yaşayan bebeği önde giden varmı ?
doktorunuz sorun yok diyorsa endişe etmeyin. oğlum da öyleydi. hep kilo ve boyu önden gidiyordu. her ay doktora soruyordum obez mi olacak diye. o da normal olduğunu ilerleyen aylarda kilo alımı azalacak boyu da uzun diyordu. ben de ne yapayım büyük oğlum, eşim ve ben zayıf olunca ufaklıktan korktuk :) şimdi 1,5 yaşında ve kilo alımı azaldı boyu yaşına göre önde gidiyor.

sevgili anneler bebeğim besinci aya gireli bi hafta oldu iki gün önce tartıldı 7100 gram 74 cm çıktı sizce nasıl. eklampsi geçirdiim için ilaç kullanıyorum o yüzden anne sütü almadan mamayla büyüdü

X