- 22 Mayıs 2016
- 29
- 18
- 88
- 34
- Konu Sahibi pembeseviyorsamdemek
-
Teşekkür ederim çok uzun zaman olunca ne yapacağımı şaşırdım gerçektenSabun köy çok azıcık hemen yapar
Çok rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim sadece anne sütü alıyor kabız nasıl olur anlayamadım doktorda sağolsun baştan savdı ilk bebeğim bnde acemiyim uzun da zaman geçince endişelendimBaska doktora da git canim. Benim kizimin biri 16 gunde bir kaka yapiyodu. Digeri de dogdugundan beri 10gunde bir yapiyodu. Birkac ay sonra ikisi de kendiliginden duzeldi.
Sakın makatına sabun mabun koymayın yakar mahveder bebeği.tahriş eder acı çeker çocuk.ayrıca kulak çubuğuyla da uyarmayın.makatında çatlak oluşur.10 güne kadar yapmaması normal.anne sütü alan bebek kabız olmaZ asla.eğer hala yapmazsa bebekler gazlı kaka yaptıkları içim makatında çatlak olmuş olabilir.ondan tutuyor olabilir kakasını.doktora götürün makatına baksınÇok rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim sadece anne sütü alıyor kabız nasıl olur anlayamadım doktorda sağolsun baştan savdı ilk bebeğim bnde acemiyim uzun da zaman geçince endişelendim
Alerjisi olabilir bebeginizMerhaba arkadaşlar bebeğim 2,5 aylık 12 gündür kakasını yapmıyorkulak çubuğuyla makatını uyardım fitil verdim yapmadı doktora götürdüm doktor bağırsak düzenleyici şurup verdi ama yine yapamadı evde lavman mı yapayım ne önerirsiniz
Yok o şekilde birşey sabun filan koymadım sadece zeytinyağı ile uyardım onuda doktor söylediği için doktora götürdüm hiç makatına bakmadı bile ilgilenmedi yarın inşallah tekrar başka bir hekime gidicem teşekkür ederimSakın makatına sabun mabun koymayın yakar mahveder bebeği.tahriş eder acı çeker çocuk.ayrıca kulak çubuğuyla da uyarmayın.makatında çatlak oluşur.10 güne kadar yapmaması normal.anne sütü alan bebek kabız olmaZ asla.eğer hala yapmazsa bebekler gazlı kaka yaptıkları içim makatında çatlak olmuş olabilir.ondan tutuyor olabilir kakasını.doktora götürün makatına baksın
2,5 aylık daha o şekilde ekmek filan vermedi kimse eline sürekli yanındayım bebeğin anne sütü alıyor sadece masajda yapıyorum sürekli bir işe yaramadıEğer sadece anne sütü alıyorsa telaşlanacak bir şey yok. Büyükler bazen ellerine ekmek falan veriyor müsaade etmeyin. Dizleri bükük iken ayaklarından tutup karnına doğru hafif hafif ittirebirsiniz, karnına hafif masaj yapabilirsiniz.
Hmm bunu hiç düşünmedim doğru olabilir yarın tekrar bir doktora gidicem bakalım inşallah düzelicek teşekkür ederimAlerjisi olabilir bebeginiz
Beslenme uzmani na gitmenizi tavsiye ederim
Süt ve süt ürünleri tükettiginiz için alerjisi olabilir bu da belirti olarak kabız olur bebekler
Anne sütü alsa bile
Benim bebegimde de inek sütü alerjisi vardi ve ishal olurdu sürekliHmm bunu hiç düşünmedim doğru olabilir yarın tekrar bir doktora gidicem bakalım inşallah düzelicek teşekkür ederim
Uzun zaman oldu yapmaması benide endişelendiriyor ama bebeğimde herhangi bir huzursuzluk ağlama karında şişlik gibi belirtiler yok inşallah kötü birşey yokturAnne sütü alan çocukta sınır 10 gün diye biliyorum.
Bir yöntem duydum, uygulamadım ama araştırın isterseniz.
Pekmezi bayağı kaynatıp ağda kıvamına getirip, çok küçük toplar yapıp makata fitil gibi bir ya da duruma göre birkaç tane vermek.
Ama süre çok uzun geldi bana, tehlikeli olabilir.
Eskiler et yapiyor der inşallah öyledir o zamanUzun zaman oldu yapmaması benide endişelendiriyor ama bebeğimde herhangi bir huzursuzluk ağlama karında şişlik gibi belirtiler yok inşallah kötü birşey yoktur
Belkide tam doymuyordur kaka birikmemiştir.çiş yoğunluğuna bakıyor musunuzUzun zaman oldu yapmaması benide endişelendiriyor ama bebeğimde herhangi bir huzursuzluk ağlama karında şişlik gibi belirtiler yok inşallah kötü birşey yoktur
Doğrudur Yapıcam birde o yönden deneyeyim bakalım değişiklik olacakmıBenim bebegimde de inek sütü alerjisi vardi ve ishal olurdu sürekli
Alerji belirtileri arasinda hem ishal hem de kabiz olmak var maalesef
Isterseniz süt ve süt ürünleri.diyeti yapabilirsiniz 15 gün kadar böylelikle anlarsiniz alerjisi olup olmadigini
Küçük oğlum 8 gün yapmamıştı, o zaman doktoru 10 gün sınır, yapamazsa mecbur lavman diyordu.Uzun zaman oldu yapmaması benide endişelendiriyor ama bebeğimde herhangi bir huzursuzluk ağlama karında şişlik gibi belirtiler yok inşallah kötü birşey yoktur
Lavman yapsaydı doktor en azından rahatlardı biraz zeytinyağı içirmedim çok küçük olunca vermekten çekiniyorum açıkçasıKüçük oğlum 8 gün yapmamıştı, o zaman doktoru 10 gün sınır, yapamazsa mecbur lavman diyordu.
Bilgim oradan.
Aynı zamanda bağırsak düğümlenmesi çocuklarda çok yaygın, onu da biliyorum.
Zeytiyağı içirdiniz mi hiç?
1 çay kaşığı yeter ve zararı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?