Minicik bebek klimadan hasta olur yalniz, gitmeyin. Esiniz araba kiralasin binin gidin.
Esinizin izni yoksa o kvlerde kalacaginiz bir gunu kalmayiverin, direkt denizliye gotursun sizi. Bebeginizin sagligi daha onemli.Yavas giderse sorun olmaz insallah.ama otobus olmaz,bubyasta bronsit olur yavrucak omur boyu cekersiniz benden uyarmasiCnm Arabamız var biz baska şehirden ankaraya kendi Arabamızla gitcez hatta. bir gün kv lerde kalcaz sonra ben denizli ye gitcem eşim memur izni yok hemde henüz biraz acemi araba kullanmakta o yüzden arabayla gidemioz o kadar yolu
Tsk ederim cvp içinEsinizin izni yoksa o kvlerde kalacaginiz bir gunu kalmayiverin, direkt denizliye gotursun sizi. Bebeginizin sagligi daha onemli.Yavas giderse sorun olmaz insallah.ama otobus olmaz,bubyasta bronsit olur yavrucak omur boyu cekersiniz benden uyarmasi
Gece 12 de binsen sabah 6 da insen gece yolculugunda uyur.
Benim bebegimin de gece uykusu ii aslında ama işte aklıma takılan tek şey klimalar. Anakucaginin üzerine battaniye örtsem uyurken pek etkilenmez sanirimOtobüsle bilemiyorum ama kendi aracımızla 12 saat yol gittik çok uslu durdu bebeğim, ufakken daha rahat oluyor, yan koltuğu da satın alın daha rahat edersiniz sorun olmaz bebekler yolda hep uyuyor
Benim bebegimin de gece uykusu ii aslında ama işte aklıma takılan tek şey klimalar. Anakucaginin üzerine battaniye örtsem uyurken pek etkilenmez sanirim
Üzerine bişeyler örtüp klimanın soğuğundan koruyacaksınız da yaydığı mikroplar ne olacak?
Mikrop her yerde var ,hatta çok gittiğimiz avmlerde dışarıda mı çıkmayalım mikrop var diye? Gitmek zorundaysa anne bi şekilde gidecek mikrop var diye eve kapanıp evi de sürekli çamaşır suyuyla dağlayalım mı?
Valla siz 2.5 aylık bebekle avm gezmesine gidiyorsanız bilemeyeceğim. Avm gibi yapay hava ile havalandırılan yerlerde hastalıklar tahmin edeceğinizden daha hızlı yayılır. Ben olsam bağışıklık sistemi henüz gelişmemiş bir insan yavrusunu avm gibi bir alana sokmazdım. Eve kapanmamak avm'ye gitmek demek değil benim lugatımda.
Otobüslerde de aynı şekilde mikroplar çok hızlı yayılır klima sebebiyle. Aynı havayı minnacık bir alan içinde çevirir çünkü otobüs klimaları.
Siz öyle yaparsınız o halde, benim pek fırsatım olmadı zaten sevmemde ,ama bir bebeği de ne kadar çok mikroplardan korumaya kalkarsanız bağışıklık sistemi gelişmez zaten, sonra antibiyotiksiz iyileşemeyen çocuğa sahip olursunuz.
Mecbursa gidilecekse elbette kullanacak, sürekli ülke ülke gezen arkadaşımın kızı bir kere bile hastalanmadı, sadece uçakla da gezmediler kendinizi her şeyden soyutlayıp mikrop var, bunda bakteri var derseniz ilerleyen yaşlarınız da siz takıntılı bir anne sizden uzaklaşan evlada sahip olursunuz ,bunu çoğu doktor diyor bebeğinize göre siz kendinizi ve yaşantınızı değiştirmeyin bebeğinizin buna alışmasını sağlayın diye...
Umarım siz çocuğunuzla takıntılı ilişki sahibi olmazsınız
Valla siz 2.5 aylık bebekle avm gezmesine gidiyorsanız bilemeyeceğim. Avm gibi yapay hava ile havalandırılan yerlerde hastalıklar tahmin edeceğinizden daha hızlı yayılır. Ben olsam bağışıklık sistemi henüz gelişmemiş bir insan yavrusunu avm gibi bir alana sokmazdım. Eve kapanmamak avm'ye gitmek demek değil benim lugatımda.
Otobüslerde de aynı şekilde mikroplar çok hızlı yayılır klima sebebiyle. Aynı havayı minnacık bir alan içinde çevirir çünkü otobüs klimaları.
Çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum. Takıntılı bir ilişki sahibi de olmam bir çocuğum olursa. Hem size ne benim nasıl çocuk yetiştireceğimden?
Çocuğun bağışıklık sistemi avmye götürülerek geliştirilmez. 2.5 aylık bebeğin ne avmde ne otobüste ne uçakta olmasını onaylamıyorum. Daha ilerleyen zamanlarda götürülebilir.
Benim fikrim, fikrimi buraya yazdım. Siz de kendi fikirlerinizi beni ya da size ters olan birini alıntılamadan da yazabilirsiniz. Benim fikirlerimi değiştiremeyeceğinize göre daha mantıklı bir yaklaşım olur sanki.
Kızlar mrb bebeğimle önümüzdeki cumartesi ankaradan denizliye otobüsle gitmem gerekecek sadece ikimiz olucaz. Normalde bebeğimin gündüz uykusu pek yok uyutturum 15 dk sonra uyanır ancak kendi aracımizla giderken 2 saatlik yolda uyudu beni hiç uzmedi. Ancak şimdi 6 saatlik bi yolculuk beni bekliyor gece uykusu ii ama ana kucağında o kadar uzun süre uyur mu bilmiyorum. Birde klimalar beni korkutuyor. Aranızda bu kadar küçük bebekle otobuste yolculuk yapan var mi. Bana tavsiye edeceğiniz şeyler var mı. Birde cuma günü verem aşısı oldu bebeğim. Dün öğleden sonradan beri çok huysuz ateşi falan yok acaba asıdan midir yoksa huyu mu değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?