2.5 aylık burnum

edamisra

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2006
617
1
296
İstanbul
nasıl olucak , acıycakmı,agrıycakmı, tamponlarla nasıl durucam, o yüzümdeki morluklar şişlikler ne zaman gecicek derkennnnnn tam 2.5 ay gecti olup biteli..iyiki olmuşum çok bile geç kalmışım diyorum.. çok korkuyordum ben cesaretim yoktu hiç ..
albümüme yeni fotolar koydum..paylaşmak istedim .. darısı isteyen herkesin başına ..yeni ameliyat olan tüm arkadaslara gecmis olsun diyorum.ameliyattan benim gibi korkanlara da korkucak hiç birşey yok diyorum.. =)
sevgilerrrrrrrrrrr

canim simdi baktim resimlerine ordada yorum yaptim ne kadar mükemmel bir burun olmus güle güle kullan:)

mükemmelllllllllllllllllllllllllllll çok ama çok yakışmış çok güzelsin cnm bnm mşlh:)

Güzelliğinle beni ameliyata heveslendirenlerdensin, maşşallah canım gittikçe güzelleşiyorsun.

çok tatlı olmuşsun bence burun yapıldığı zaman insanlar daha bi sevimli görünüyo :)

edamisra çoook güselll olmuş canım güle güle kullan.Sadullah bey meme büyütme de yapıyormu.Ben her ikisini birden yaptırmak istiyorumda.İletişim bilgilerini gönderebilirmisin

yapıyor diye biliyorum ama sen yine de ara bir sor canım ..
http://www.reformestetik.com internet adresinden iletisim bilgilerine ulaşabilirsin cnm..
begendigine sevindim teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

çok tatlı olmuşsun bence burun yapıldığı zaman insanlar daha bi sevimli görünüyo :)

katılıyorum .. ufak detaylar çok fark ediyor suratta.. eskiden yandan görünmesini istemiyordum şimdi burun konusunda hiç kompleksim kalmadı ..seninkinide gördüm çok çok çok güzel olmuş

canım geçmiş olsun burnunu çok beğendim. yüzüne bambaşka bir hava katmış ve çok yakışmış maşallah diyelim de nazar değmesin :nazar: darı da benim başıma inşallah...

Edamisra burnun müthiş görünüyor.. Allah nazarlardan korusun... Kapalı teknikle de çok güzel oluyor demek ki..

Back
X