Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biraz daha bekle, 2 bucuk ay daha cok erken sevmese gidicenizde seslenmez gitmenizi beklerdi demi !
Peki ben evlendimde vajinusmustum. Uc ay iliskiye giremedim. Snrasi da pek iyi gecmedi. 5 senelik evligim daha bi senedir tam rahatim, belki esin de de bi terslik vardir yapamiodur ve o yuzden pscologique problemler yasiodur. Doktora gidin deriiim ...
Bende hep boyle kendimi erteledim ama onlarin derdi rezillik cikmasin ayiplari ortaya dokulmesin.. afedersiniz ama belki erkeklere duskunlugu varsa ben gozumle gormedim ama ben o eski.sahistan da suphe duyuyordum olabilir diye çünkü yatardi arkadaslari kalkardi arkadaslari
bence bekaret raporu alıp evliliğin düşmesi için başvurun. Yani böyle durumlarda boşanma davası olmuyor hiç evlenmemiş gibi oluyorsunuz diye biliyorum ama araştırın isterseniz. Sonuçta bu iş tek taraflı olmaz. Tedaviye yanaşmıyorsa da sizin o yaştaki birine böyle bi baskı uygulamanız da doğru değil aslında. Zaten bu iş krize dönüştükçe adam inada bindirmiş belliki. tedavi olmaya karar verirse ve istekliyse devam edin ama hala bende sorun yok kafasındaysa daha fazla zaman kaybedip yıpranmayın karşılıklı.
Ugrasmaya degmez,
Adam bugun ilac alir, gozunu kapar vazifesini yapar sonra yine yilda bir keyfi gelsin diye beklersiniz, bi de olur ki hamile kalirsaniz bosansaniz bile adamin yuzunu bir omur cekmek zorunda kalırsınız.
Ugrasmaya degecek insan var degmeyecek insan var, sizinki degmezlerden.
Arkadaslar eşimle oturup adam akıllı konuştum bunu sürekli yapıyodum ama artık bi sonuca varmamiz gerektiğini söyledim bu konuşmadan sonra birçok sey yoluna girdi artık sarılmadan uyumuyoruz en azından :) konuştuktan sonra bir kaç kez birlikte olduk ama tam anlamıyla bi birleşme yasayamadik eşimin erken boşalma sorunu kaynaklı. çok şükür bu noktaya kadar geldik şimdilik hersey yolunda gidiyor erken boşalma sorununuda halledersek eşim artık beni arzuluyor hepinize çok teşekkür ediyorum deneyim ve tecrübelerinizden bahsetmeye devam ederseniz çok sevinirim
Arkadaslar eşimle oturup adam akıllı konuştum bunu sürekli yapıyodum ama artık bi sonuca varmamiz gerektiğini söyledim bu konuşmadan sonra birçok sey yoluna girdi artık sarılmadan uyumuyoruz en azından :) konuştuktan sonra bir kaç kez birlikte olduk ama tam anlamıyla bi birleşme yasayamadik eşimin erken boşalma sorunu kaynaklı. çok şükür bu noktaya kadar geldik şimdilik hersey yolunda gidiyor erken boşalma sorununuda halledersek eşim artık beni arzuluyor hepinize çok teşekkür ediyorum deneyim ve tecrübelerinizden bahsetmeye devam ederseniz çok sevinirim
Evet erken boşalmayı erkekler maaaalesef çok büyük sorun olarak görüyor. Şuan yolun başındasınız. İlk başlarda sarılıp uyumak yetecek ama ya sonra? Siz istediğinizde yine ilişki olmazsa yine sorunlar büyüyecek. Tesavi olmasını kırıcı olmadan teklif etseniz?