• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 aylik hamis olup karnı çıkan varmı??

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5.492
238
688
Sakarya
kafamçokkarıştıya arkadaslar benim bebeisim 10 haftalik ve simdiden karnim baya sisti..erken degilmi?normal pantolonlarım cok sıktıgı icin hamiş pantolonu bile aldim :( progestan kullandigim icin cok da kilo aldim ..

ama yinede bebegime feda olsun diyorum

kafamçokkarıştıya arkadaslar benim bebeisim 10 haftalik ve simdiden karnim baya sisti..erken degilmi?normal pantolonlarım cok sıktıgı icin hamiş pantolonu bile aldim :( progestan kullandigim icin cok da kilo aldim ..

ama yinede bebegime feda olsun diyorum

aynı durumdayım canım benımde suan cok sıs durumda bende hamıle pantolonı aldım

canim benimki 2 aylikti dusmeden once 9. haftadaydim ama karnim sismeye baslamisti gobegimin altiyla kasiklarim arasinda!!!yani normal bence biraz sismesi!!!!kilo almamistim ama ben!!

ilk hamiligimde yedi aylik olana dek karnim yoktu sekiz aylikken hemilelik pantonolu giydim.simdi 32 haftalik hamileyim kizimda ise bes aylikkken basladim biraz bol giyinmeye biraz belli oldu.ikinci hamileliklerde gobusler daha cok ve erken sisiyo duyrula:bbo:

Valla benimde aynen oyleydi ok sisti benim karnim daha ilk gunlerden hemde.Niye boyle oldu anlamadim ama millet sasiriyordu.Simdi gene karnim benimle ayni haftalarda olan hamislerin gobeklerinden buyuk.Niyeki acep :))

ya ben de 9 haftam dolmak üzere aynı senin gibiyim aslında fazla kilo almadım 1 kilo falan ama göbeğim baya şişti anlamadım

canımmm karnının sısmesı normal ama o bebek degıldır gazdır bebişin daha kucucuk senin benımde ole oluyordu ama sımdı karnım hıc 7,5 aylık hamıle gıbı degıl yanı kucucuk karnım var baslarda hıc kılo almamıstım ama karnım cok sısmıstıı daha erken :D

benimde 5. ayda biel anlaşılmıyorsu ama doğuma giderken millet ikizmi diye soruyoduuu

benım 5.ayda çıkmaya baslamıştı,son ıkı ayda offf dıyorummm çok kocamandı,zaten bebegım 4500 gr.dogdu,ama şu an grıp ve ıdrar yolu enfeksıyonu olmuş yavrucum,hıç ememıyor kıloda alamıyorrr:((((

Canim Bende 10. Haftaftamdayim.göbeğim Acayip Büyüdü.öyledi Etek Bedenim 40-42 Oynarken Dün çiktiğim Alişverişte Denediğim Hiçbir 42 Beden Etek Olmadi.44 Ise Cuk Diye Oturdu.mecburen 44 Aldim:).biraz Göbeğim Vardi Zaten.durum Normal Sanirim.sende Endişelenme..

cok sasirdim ya
daha cok erken sismesi icin,benim iki cocugum var ve 5 aylikken hala kendi pantolonlarimi giyiyordum.heralde siz cok kilo aldiniz,yoksa mümkün degil cikmaz.a.s.

Valla Ben öyle çok Kilo Almadim 60 Kilo 750 Gr Iken 61 Kilo Olmuşum Sadece.durum Bu.ama Dediğim Gibi Göbişim Fena.belki Normalde Hiç Göbeği Olmayanlarda Gebelik Hemen Belli Olmayabilir Ama Dediğim Gibi Zaten Hafif Bi Göbeğim Vardi.gebelikten Sonrada Iyice Belirginleşti.ama Tabiki öyle Hamile Olduğumu Bilmeyen Birisinin Bunu Anlayacaği Oranda Değil.demekki Kişiden Kişiye Değişiyor Bu.çok Gazim Var Ben Benimkini Ona Bağliyorum.

evet ben gercekten cok kilo almistim hamile kalmadan once..yani kilolu hamile kaldim..ondan galiba, cok cabuk buyudu.

iç karınla ilgili sanırım bu.benim çok yakın arkadaşım 4 aylık ikizlere hamile hiç göbeği yok benim henüz 2 aylık ama göbeğim var.hamile olduğumu herkes anlıyor.gerçi normalde de vardı benim göbeğim şimdi dışarı daha rahat salıyorumsırnaşık şeysırnaşık şey

iç karınla ilgili sanırım bu.benim çok yakın arkadaşım 4 aylık ikizlere hamile hiç göbeği yok benim henüz 2 aylık ama göbeğim var.hamile olduğumu herkes anlıyor.gerçi normalde de vardı benim göbeğim şimdi dışarı daha rahat salıyorumsırnaşık şeysırnaşık şey

hamileligin en guzel yanlarindan biride bu olmali rahatlik :roflol::roflol:

Benim Karnimda 8 Haftalik Hamile Olmama Ragmen çikti.karnimin şu Anki Durumunu Ilk Hamileşliğimde Kizimda 3,5 4 Aylikken Yaşamiştim .banada Garip Geldi Ama Folik Kullaniyorsaniz Ada Yapabilir.folik Bana Dokundu Biraktim .birakinca Vucudum şişmiş Megerse Indi.normale Döndüm.

slm arkadaşlar.bende aynı duygular ve durum içindeyim. önceleri folbiol kullandım 15 gündür megadayn multivitamin kullanıyorum.ama ilk 5 haftalıkken bile göbeğim felaket şişti, 4 aylık gibi.şimdi 9 haftadayım.felaket şiş.yüzüstü yatamıyorum bile, ama kilom yine aynı.bide ben çok kilolu hamile kalmadım. 15 yaşımdan beri (yaklaşık 10 senedir) 54 kiloydum ve 54 le hamile kadım.neden bu şişlik.ilaçlardan mı??? gazımda çok oluyor.ama hepsi gaz olamaz.yoksa tüp gibi patlardım :roflol:

zaten benim gobek vardi simdi ne guzel hamileyim ya gobegimi hic dert etmiyorum bende 11 haftama gircem ne guzel allahim ya

Back
X