Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım takviminde 10+5 yazıyor ona göre 11. haftanın içinde olmuş oluyorsun.bende 10. haftamın içindeyim mesela.Bak aşağıdaki linkte 11. hafta yazıyor yanındada parantez içinde kapsadığı günler (10 +0 ,10+6)
benim de 2.5 aylıkken belli olmuştu göbeğim hamilelik pantalonu almıştım kendi kıyafetlerim olmuyordu. her gören şaşırıyordu şimdiden böyleyse sonra nolcak diye ama şimdi o kadar büyük bir karnım yok ilk başlarda gaz çok oluyor ondan çıkıyor göbek canım dert etme bence bir yönden iyi oluyor dolmuşa falan binince yer veriyorlardı göbeğim erken çıkmasa yer vermezlerdi
canım takviminde 10+5 yazıyor ona göre 11. haftanın içinde olmuş oluyorsun.bende 10. haftamın içindeyim mesela.Bak aşağıdaki linkte 11. hafta yazıyor yanındada parantez içinde kapsadığı günler (10 +0 ,10+6)
Ben de 10 haftalık hamileyim ve karnım şişti. Sadece yarım kilo aldım. Ama karnımdaki şişlikten dolayı pantolonlarım olmuyor. Pijamalarım rahatsız ediyor.
Merhaba arkadaşlar bende 9 haftalik hamileyim cok şükür ama günler geçmek bilmiyor bian önce dogsun istiyorum ilk çocuğum olacak rabbim nasip ederse ama herşeyden çok tiksiniyorum yemekle aram hiç yok desem yeridir yani zorla yiyorum benim gibi olan arkadaşlar varsa yazabilirmi acaba yoksa bir bendemi oluyor bunlar teşekkürler şimdiden ☺☺
Merhaba arkadaşlar bende 9 haftalik hamileyim cok şükür ama günler geçmek bilmiyor bian önce dogsun istiyorum ilk çocuğum olacak rabbim nasip ederse ama herşeyden çok tiksiniyorum yemekle aram hiç yok desem yeridir yani zorla yiyorum benim gibi olan arkadaşlar varsa yazabilirmi acaba yoksa bir bendemi oluyor bunlar teşekkürler şimdiden ☺☺