2,5 cm Kist ve polikistik over ile gebelik mümkün mü

Busrax911

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
117
63
298
İstanbul
Merhabalar gebelik planlıyorum fakat dün doktor kontrolünde yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi 2,50 cm boyutunda ve aynı zamanda polikistikover tanısa koyuldu öncelikle kist için bir ay doğum kontrol hapı kullanmamı ve kontrole gelmemi önerdi.aklıma takılan soru şu bir ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra bu kistin geçmesi mümkün mü ya da kullanılan bu doğum kontrol hapı sonraki süreçte gebeliğe olumsuz etkiler mi daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmadığım için süreci bilmiyorum aynı zamanda polikistikoverle ilgili de neler yapmam gerek doktorum metformin 1000 mg ve diyet yürüyüş önerdi bunlar dışında sizlerin deneyimleyip sonuç aldığınız ekstra olarak yapmam gereken tavsiyeleriniz var mı.

Merhabalar gebelik planlıyorum fakat dün doktor kontrolünde yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi 2,50 cm boyutunda ve aynı zamanda polikistikover tanısa koyuldu öncelikle kist için bir ay doğum kontrol hapı kullanmamı ve kontrole gelmemi önerdi.aklıma takılan soru şu bir ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra bu kistin geçmesi mümkün mü ya da kullanılan bu doğum kontrol hapı sonraki süreçte gebeliğe olumsuz etkiler mi daha önce hiç doğum kontrol hapı kullanmadığım için süreci bilmiyorum aynı zamanda polikistikoverle ilgili de neler yapmam gerek doktorum metformin 1000 mg ve diyet yürüyüş önerdi bunlar dışında sizlerin deneyimleyip sonuç aldığınız ekstra olarak yapmam gereken tavsiyeleriniz var mı.
Sogan kuru ve hayit macunu kullandim 5 cm kist ve pcks vardi gecti kullanmadim verdigi dogum kontrolu

Sogan kuru ve hayit macunu kullandim 5 cm kist ve pcks vardi gecti kullanmadim verdigi dogum kontrolu
Merhaba hayıt macununu nerden almıştınız acaba ve sabah akşam mi kullandınız? Bir de soğan kurunu kist için mi kullandınız ? 3 cm kıstım var sol yumurtalıkta bir de değerlerim çok yüksek cıktı.

Merhabalar, 5.5cm kist ile hamile kaldim. Bebek dusunmeye basladugimizda doktora kontrole gittigimde ogrendim. Akabinde doktor kistim oldugunu pko olabilecegimi soyledi ama benim duzenli reglim oluyordu. Bir kac doktora daha gittim bir doktor hamile kalabilirsin dedi diger 2si dogum kontrol hapi verdi. Buyumeyen hep ayni kalan bir kist suan 6aylik hamileyim. 5 cm kist doktorumda dogum esnasinda sezaryan olurssm alabilecegini soyledi. Isin ozu su asla kafaniza takmayin kistiniz kucuk . Dogum kontrol hapi deneyebili4siniz. Hamile kalirsaniz da kendiliginden gecebilir kist. Olmazsa sknti yaratmazsa sezaryanla da alinabilir. Gebelik dusunuyorsun deniyorsun ama olmuyorsa bir kac tavsiye verecegim

Ben 6 yil cocugu olmamis sonrasinda 9 cocugu olmus bir teyze ye gorundum. Kasiklarimin dusuk oldugunu soyledi. Ve kasiklarimi yerine cekti. Halk arasinda gobek kaymasi vs diyebiliyorlar. Akabinde esim Zeucit diye bir multivitamin kullandi sperm kalitesini sayisini arttiran. Ve siyah cekirdekli kara uzumler olur. Kucuk kucuk bir bardak uzumu havanda dov tencereye al. 1 su bardagi pekmezi icine koy. Karistir Macun gibi olsun. Akabinde ilikken gobegine guzelce yay. Strecle sar ustune havlu koy ve uyu. 5 6 saat dursun. Ust uste 6 gun uygula. Bu senin gobegini yumusaticak ve varsa enfeksiyonunu akitacak. Sari sari lekeler akitabiliyor. Diger gun ayni uzumu sabah al bir kaba koy onu aksam tekrar yaparken icine 1 cay bardagi pekmez koyarak isit ,ilit gobegine tekrar yay boyle 3 gun yap bunu, 3 gun sonra yeni uzumu havanda dovup 1 su bardagi pekmezle yeni macun yap. Yani toplamda 6 gun yapacaksin . 3 gunde bir macun yenileyeceksin. Her yeni gun yaparken yeni pekmez koyup isitip ilitacaksin. Bu sekilde 1 ay icinde hamile kaldim. Aylarca hamile kalamayip. Esim Zeucit kullaninca , bende bunlari yapinca o ay hamile kaldim. Bunu bana soyleyen Kadin da cok fazla kisiye tavsiye etkisi kendide ayni sekilde yapmis. Bilginolsun

Merhaba bana da dün doktorum verdi doğum kontrol ilacı ama kullanıp kullanmamak arasında kararsız kaldım bende gebelik istiyorum ama normal yolla imkansız dedi doktor değerlerim yüksek fsh ve lh. Sol yumurtaligimda da 3 cm kist olduğunu söyledi içine kanıyormuş. Ne yapacağımı şaştım kaldım. Siz soğan kurunu nasıl yaptınız ne kadar süre ac mi tok mu kullandınız ? Bir de macunu nerden temin ettiniz ne kadar sürede kıstınız geçti ?

Back
X