2025 Klomen kullananlar 🙋🏼‍♀️

21 nisanda 13 mm di süperi çok küçüktü onun boyutunu bilmiyorum küçük olan belkide sonradan büyüyüp 6 mayısta çatlafı
Bi kere benim de klomen sonrası adetim çok erken gelmişti hatta tam tedavinin ortasında geldi ama ben incir kürü diye bişey görmüştüm internetten bi akşam onu kaynatıp içtim ondan sonra adetim geldi o benim hatamdan olmuştu siz de böyle farklı bişey yaptınız mı

Bugün adet oldum ama kanamam çok az progestan ilacı kullandım muhtemelen o yüzden kanamam azaldı
Belki yumurta 6 mayıstan daha erken çatlamıştır belki adet değil yerleşme kanamasıdır yerleşme kanaması 2 gün sürüp geçermiş adet gibi uzun sürmüyormuş

Belki yumurta 6 mayıstan daha erken çatlamıştır belki adet değil yerleşme kanamasıdır yerleşme kanaması 2 gün sürüp geçermiş adet gibi uzun sürmüyormuş
6 mayısta sağ kasığıma şiddetli ağrı girdi canım ondan sonra pembe leke geldi doktorda o ağrı yumurta çatlamasından kaynaklı olmuştur dedi

Yerleşme olduğunu düşünmüyorum canım 3. Gün bugün ve kanam artacak gibi

Kızlar merhaba bi sorum olucaktı da bende bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi kullanmadık doktor gerek yok dedi regle sekiz gün var bugün kahverengi akıntım oldu bu ilaçtan kaynaklımı yoksa yerleşme olabilir mi eğer yerlesmeyse test ne zaman yapılmalı 🤷🏻‍♀

Yerleşme olduğunu düşünmüyorum canım 3. Gün bugün ve kanam artacak gibi
Anladım inanın niye bilmiyorum ama benimde başıma gelmişti bende o ay ara vermiştim çünkü son adet tarihimden iki hafta sonra bidaha adet olmuştum o ay üstüste gidip vücudumu zorlamak istememiştim

Kızlar merhaba bi sorum olucaktı da bende bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi kullanmadık doktor gerek yok dedi regle sekiz gün var bugün kahverengi akıntım oldu bu ilaçtan kaynaklımı yoksa yerleşme olabilir mi eğer yerlesmeyse test ne zaman yapılmalı 🤷🏻‍♀
Testi yumurta çatladıktan 12-16. Günler arasında yapın deniyor o da çıkmayabiliyormuş erken gebelik testlerinde benimde yarın 13. günüm olucak yarın sabah test yapmayı deniycem pazartesi de 15.günüm oluyor doktor ozaman beta bakalım dedi kan vericem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İnşallah yerleşme kanamasıdır 🤗 bende olmadı öyle bişey olsa çok sevinicektim 😅

Testi yumurta çatladıktan 12-16. Günler arasında yapın deniyor o da çıkmayabiliyormuş erken gebelik testlerinde benimde yarın 13. günüm olucak yarın sabah test yapmayı deniycem pazartesi de 15.günüm oluyor doktor ozaman beta bakalım dedi kan vericem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah pozitifi görürsün canim güzel haberlerini bekliyorum mutlaka haber et 🤗🤗

Anladım inanın niye bilmiyorum ama benimde başıma gelmişti bende o ay ara vermiştim çünkü son adet tarihimden iki hafta sonra bidaha adet olmuştum o ay üstüste gidip vücudumu zorlamak istememiştim
İlaçlar iyice hormonumu bozdu artık kendimi anlayamıyorum

Canım benimde geçen ay senin gibi oldu beklenenden bir hafta önce kahverengi leke geldi 6. Gün adet oldum klomenden kaynaklı erken adet olabilir iki dünden fazla sürerse adete dönebilir

Anladım canım çok teşekkür ederim 🥰
İnşallah yerleşme kanamasıdır 🤗 bende olmadı öyle bişey olsa çok sevinicektim 😅
İnan sevinemiyorum geçen ay reglm lekelenmeyle başladı ama bu ay daha farklı leke geldi ve bitti bide regl değil bu arkası gelmiycek belli yani hayırlısı olsun bekliyip görücez 😂🤦🏻‍♀️

Canım benimde geçen ay senin gibi oldu beklenenden bir hafta önce kahverengi leke geldi 6. Gün adet oldum klomenden kaynaklı erken adet olabilir iki dünden fazla sürerse adete dönebilir
Anladm canım teşekkür ederim dün geldi bugün normal akıntıya döndü ❤️ bekliycem test yaparsam öğrenirim inşallah

Kızlar testi yaptım ikinci çizgi çıktı sizce var mı daha fazla test yapıp kafamı karıştırmak istemiyorum pazartesi kan vericem zaten ☺️

Eklentiler

• IMG_2739.webp
    IMG_2739.webp
    30 KB · Görüntüleme: 41
Back
X