2,5 hafta önce kürtaj oldum

evhanimi1234567

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2023
4
0
6
39
Merhaba hanımlar 2,5 hafta önce kürtaj oldum bu arada evliyim sadece suan çocuk istemiyoruz eşimle bugün ilk defa birlikte olduk ancak 1 kondomumuz vardı o da yırtıldı sonrasında devam ettik fakat üzerimden kalktıktan 15-20 saniye sonra erekte oldu sizce hamile kalmış mıyımdır ertesi gün hapı kullanmalı mıyım

Hep merak etmişimdir nasıl yırtıyorsunuz şu kondomları ya 10 kaplan gücünde falan mı bu adamlar
Ya evet dışardan duyunca komik oluyo ama bende de yırtılmıştı eşimle. Ve bi gram hissetmemiştik yırtıldığını o prezervatiften kaynaklanıyo maalesef.
Ben doktorumla görüştüğümde kürtajı regl algıla ortalama kürtaj sonrası 15 gün sonra yumurtlaman başlar demişti. Yumurtlamana denk geldiğini düşünüyorsan hap almanı öneririm

Normalde aybaşınds regl oluyorum yani yumurtlama döneminde olduğumu sanmıyorum ama kürtaj sonrası bu süreç nasıl gelişiyor hiç bilmediğim için endişelendim prezervatif yırtıldığında daha ereksiyon gerçekleşmemişti sonrasında da dışarı oldu zaten biliyorsunuz malum ertesi gün hapları ateş pahası simdi bu devirde bi kuruntu uğruna 400 lira kaçırmaya da çekindim

Dediğim gibi kürtajınızdan itibaren 15 gün saymalısınız. Mesela benim 11 aralıktı kürtajım 26 Aralık gibi başladı şuanda da bitmiş olması gerekiyor. O şekilde daha uygun olacaktır sizin için. Olacaksa da hayırlısı olsun hakkınızda

Yaaaa Allah yaşatmasın çok korkunç bi durum o an. Eşimle mal gibi birbirimizin suratına bakmıştık dakikalarca nolduğunu anlamak için. Yırtılacak prezervatif üreten firmaları kınıyorum

Teşekkür ederim önlem almak iyi olacak

Çift taraflı doğru düzgün korunmak yerine hamile kalıp kalıp kürtaj yaptırmayı mı planlıyorsunuz?

Kürtaj sonrası iyice rahim toparlansın pilatesle de normal doğuma kendimi hazırlayayım diye yaza kadar vakit verdim kendime bebiş icin , korunuyoruz suan okyy kullanmayalım bari biz de kazaya gitmesin dur..x kullanıyoruz bakalım daha basımıza gelmedi

Ay hiç belli olmaz vallahi ya ama korkunç durum. Kürtaj sonrası bir regl sonrası devam edebilirsiniz diyolar. Bende yaza kadar kendime fırsat verdim ama korunmuyorum

Ay hiç belli olmaz vallahi ya ama korkunç durum. Kürtaj sonrası bir regl sonrası devam edebilirsiniz diyolar. Bende yaza kadar kendime fırsat verdim ama korunmuyorum
daha regl olmadım 29. Gündeyim suan ara ara sanki sökülme hissi oluyor hafif kramplar giriyor ama gelmedi henüz bi gelse de rahatlasam döngüm düzelsin suan en büyük hedefim

daha regl olmadım 29. Gündeyim suan ara ara sanki sökülme hissi oluyor hafif kramplar giriyor ama gelmedi henüz bi gelse de rahatlasam döngüm düzelsin suan en büyük hedefim
Benimde tam 1 hafta sonra 30 gün olacak bende daha bişey yok hafif kasığım ağrıyor regl geliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…