- 4 Kasım 2021
- 58
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi Tatianapoliceva
Merhaba 2.5 haftalık beta hcg değeri 150 normal mi sizlerin nasildi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün sonra tekrar verin 2 katı olursa normal böyle anlayamaz kimseMerhaba 2.5 haftalık beta hcg değeri 150 normal mi sizlerin nasildi ?
Kusura bakmayın tamamen merakımdan soruyorum 2.5 haftalık gebeliği nasıl 150 değerle öğrendiniz ? Acaba yanlış hesaplıyor olabilir misinizMerhaba 2.5 haftalık beta hcg değeri 150 normal mi sizlerin nasildi ?
Değer fazla mı diyorsunuz yani doktor düşük dedi hatta değerime.Kusura bakmayın tamamen merakımdan soruyorum 2.5 haftalık gebeliği nasıl 150 değerle öğrendiniz ? Acaba yanlış hesaplıyor olabilir misiniz
11 aralikta korunmasız oldu , 13 aralikta beta hcg değerim 2 idi, 29 aralikta 150 çıktı doktorda düşük bu değer gebelik dusuklede sonuçlanabilir dediDeğer fazla mı diyorsunuz yani doktor düşük dedi hatta değerime.
2 günde döllenme olması mümkün değilki onun dışında korunmasız ilişki yaşadınız mı 11 aralık öncesi. Yani tarihi net bilirseniz değer için o zaman kesin konuşulur. Geç döllenme de olabilir çünkü11 aralikta korunmasız oldu , 13 aralikta beta hcg değerim 2 idi, 29 aralikta 150 çıktı doktorda düşük bu değer gebelik dusuklede sonuçlanabilir dedi
Ondan önce korunmasız yaşamadık yalnızca 11 aralikta oldu 2 günde döllenme olmazsa eğer 2 gün içinde kullandigim ilaç bebekte düşük olmasına neden olmaz o zaman demi2 günde döllenme olması mümkün değilki onun dışında korunmasız ilişki yaşadınız mı 11 aralık öncesi. Yani tarihi net bilirseniz değer için o zaman kesin konuşulur. Geç döllenme de olabilir çünkü
Aynen ben son adetten hesaplamadan 2.5 haftalık diyorum eğer son adetten hesaplarsam 34 günlük oluyor çünküArkadasim sen iki bucuk haftalik gebelik derken yumurtlamadna hesaplayarak iki bucuk diyorsun galiba ama normaldr adetin son gununden hesaplaniyor ve 4. Bucuk haftalik olmus oluyor![]()
Evet geçti adet tarihim o yüzden suphelenedim zatenYoksa korunmasiz iliski ustunden 18 gun gecmis bu deger gayet normal :) muhtemel adet tarihinizde gecmis olmali
Son adetten hesaplanır. O zaman değer normal 2 gün sonra tekrar verin 2 katı yükselirse sağlıklıdır hayırlı olsun inşallahAynen ben son adetten hesaplamadan 2.5 haftalık diyorum eğer son adetten hesaplarsam 34 günlük oluyor çünkü
Teşekkür ederim cevabınız için:)Misal benim adet iki gun gecince 150 idi degerim ama her insanin farklidir ve belkide gec dollenme olmustur ben ilk hamileligimi 8 ml bthcg ile ogrenmeme ragmen doktor degerin dusuk demedi bana kam testini tekrarla dedi sende kan testini iki gunde bir hep sabah yada hep aksam olacak sekilde yaptir duzenli artış varsa saglikli gebelik demektir
Merhaba adetime 5 gün var bugün test yaptirdjm 8.31 çıktı doktorum pozitif ama 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi kafam karıştı çok mu düşük deger çak haftalik oluyorMisal benim adet iki gun gecince 150 idi degerim ama her insanin farklidir ve belkide gec dollenme olmustur ben ilk hamileligimi 8 ml bthcg ile ogrenmeme ragmen doktor degerin dusuk demedi bana kam testini tekrarla dedi sende kan testini iki gunde bir hep sabah yada hep aksam olacak sekilde yaptir duzenli artış varsa saglikli gebelik demektir
Canim doktorun iki gun sonra kan ver deme sebebi degernin dusuk olmasi degil degeri bin olanada sekiz olanada iki gun ara ile birkac kez tekrarlanmasi istenir testin onemli olan saglikli artis olmasi yani misal bu sabah 10 da kan verdin 8 cikti 2 gun snra tekrar sabah onda test verdiginde 16 olmasi iki gun snra 32 olmasi lazim onemli olan degerin ikiye katlanmasi yani :) hatta bu rakamlarn bi tık ustude cikabiliyor oda iyi bisi sorun degil yaniMerhaba adetime 5 gün var bugün test yaptirdjm 8.31 çıktı doktorum pozitif ama 2 gün sonra tekrar test yaptır dedi kafam karıştı çok mu düşük deger çak haftalik oluyor
Hamilesin bu degere gore cnm iki gun ara ile test ver insAllah degerin guzel artar saglikla alirsin kucagina bebisini :)Hamile miyim değil miyim iş yerime ve en önemlisi eşime henüz söylemedimçok heyecan