2,5 senelik ilişkim bitiyor,ne yapmalıyım?

y_2che

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
169
0
96
İstanbul
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
İlişki için yapabileceğinizc bir şey kalmamış. Kabullenmekten başka yapacağınız bişey yok.
Boşverin ve hayatınıza devam edin. Üzülmemeye çalışın

Ayrılmak istediğini söylemiş.Bir daha arama demiş.
Artık senin yapacağın birşey yok.
Bazen bittiğini kabul etmek gerekir.
İllaki başkası olması gerekmez.Çok büyük sorunlar da gerekmez.
İlgisi,aşkı bittiyse,sıkıldıysa ayrılabilir insan.

bence geç bile kalınmış senin için böylesi daha hayırlıdır belki aynı:26: ünüversitede olupta haftada bir görşen heryere tek başına giden ensonda arayıp ben yrütemiyorum bitirelim diyen insan seni sevmekten çoktan vazgeçmiştir zaten:27: böylesi içinde üzülme bence :44:

Bu sıra aynı şeyi bende yaşıyorum ..
Seven insan gitmez,gidemez. yine de onu geri döndürmeye çalışmadım mı? çalıştım.. Ama sadece şunu anladım..
Giden, gitmeyi kafasına koymuşsa , sen ne yapsan boş... dünyayı önüne getirsen de, dünyayı ters çevirip önüne koysan da, gidecek olan gider..
Ben oyle dusunuyorum en azından,kısmet..
O kadar büyük dertleri olan insanlar var ki, artık üzülmemeye çalışıyorum.. sadece şükrediyorum.. Rabbim herseyin hayırlısını versin.. :68:

İlişkiye ağırlığını koyamamışın.Daha önceleri nasıldınız bilmem ama şu anlattığın ilişkiden ben bile sıkıldım burda.Keşke o senden uzaklaşırken sen bşeyler yapsaydın.Film etkinliklerine katılmayı sen teklif etseydin bi program yapıp bugün buraya gidiyoruz deseydin filan..Sevgilin heyecan arıyor böyle monoton ilişki ona sıkıcı gelmiş fikrimce.

Siz ilişkiniz için az veya çok tutulması dağılmaması için çaba sarf etmişsiniz ancak karşı taraf herhangi bir çaba sarf etmiyor aksine konuşmalarıyla hayal kırıklığına uğratıyor.
Ne demek onları tanımıyorsun ? siz neden sevgiliziniz yanında götürüp tanıştırmak zor birşey mi ?
Ne demek ayrı hayatlarımız var ? Biriniz dünyanın bir ucunda diğeriniz diğer ucunda olsa bile Siz sevgilisiniz aynı hayatı paylaşmak zorundasınız eğer yanyana iken bile paylaşamıyorsanız yapabileceğiniz bir şey yok.Kusura bakmayın ama karşı taraf blöf yapıyor size konuşmalarıyla daha çok sizi kendine çekmeye yalvartmaya çalışıyor sizden sensiz olmaz bunada razıyım yeterki bitirme tarzı cümleler kurmanızı bekliyor.
Bence bırakın o dönmek özürdilemek istesin eğer dönmezse zaten gitmiştir kafanızı dinleyin.

Bence yapabileceğin hiçbişey kalmamış canım. Zaten şu tavırlarından senden soğuduğu belli oluyor. Aynı üniversitede okuyup arkadaşlarıyla biryerlere gidiyor sana gel diye haber bile vermiyor. Belli ki yanında seni istemiyor. Bende sevgilimle aynı üniversitede okudum. Şimdi okul bitti arkadaşlarla buluştuğumuzda yine beraber gidiyoruz. Benim arkadaşım senin arkadaşın diye birşey olur mu? Madem öyle arkadaşlarıyla tanıştırsaymış seni.

Zaten canım tehlike çanları fazlasıyla çalıyormuş. Sevgilin son noktayı koymuş. Yoluna bak. sakın geri dönmesi için de uğraşma. Üzülen sen olursun canım. Bir taraf ilişkiyi bitirdiyse sen ne yaparsan yap o ilişki bitmiştir. O yüzden kendini yıpratmamaya çalış. İnşallah herşey senin için bundan sonra daha güzel olur :69:

2,5 yıllık bir ilişkim var 21 yaşındayız üniversitede tanıştık.. birbirimizi çok seviyoruz ama şu sıralar sorunlarımız var.. aslında ben farkındaydım 1-2 aydır niye hiç aramıyorsun, niye buluşalım demiyorsun hep benden bekliyorsun dedikçe her seferinde "yok aşkım ya sana öyle geliyo yok bişe sen böyle düşünüyo olmazsın bunlar başkalarının düşünceleri dimi" deyip duruyordu, ama belliydi yani aynı üniversitede olmamaıza rağmen haftada 1 anca buluşıyodu benimle, tamam sıcaktı gene buluştuğumuzda da ama sanki daha az konuşuyodu artık.. en sonunda dün gece olanlar oldu arkadaşlarıyla kızlı erkekli film gecesine gideceğini öğrendim ama bana zahmet edip söylememiş bile, hiç sende gel dememiş, (sabah 4 e kadar çimlerde fim izlenir bahar şenliği kapsamında) aradım güzel güzel söyledim "aşkım niye çağırmıyosun beni, önceden böyle yapmazdın" dedim, oda "onları tanımıyosun sonuçta 2 mizin ayrı hayatları var, biliyosun yoğunum (klüp işleri fln.) bi sorun yok sana öyle geliyo askım" dedi gene.. peki dedim gene.. yarım saat sonra "biz yürütemiyoruz, benim kafamı dinlemeye ihtiyacım var zaten sende farkındasın mutlu değiliz, 2-3 aydır mutlu değilim ben, sorun ne bilmiyorum, muhtemelen bende ama çözümünüde bilmiyorum ama olmuyo işte dedi", " sevgidemi sorun var" dedim, önce "bilmiyorum belki de" dedi, sonra da " seni seviyorum orda sıkıntı yok ama belkide 2.5 senenin verdiği bi bıkkınlık bilmiyorum dedi"," bende "bunun çözümü ayrılık mı" dedim dil döktüm ama genede ayrılmak istedi.. en sonunda "noluyo böyle birden ya başka birini mi sevdin hayırdır" dedim, " çabuk kapat telefonu bi dahada sakın arama beni şu an itibariyle herşey bitmiştir" dedi.. ne yapmam gerekiyo yardı edin.. 2, 5 senelik ilişkime yazık mı edim napim :14::14:

Canım, sevgilin "2.5 senenin verdiği bıkkınlık" diye tanımlıyor halini..
Sen ise "2.5 senelik ilişkime yazık mı edeyim" diyorsun.
Çok farklı noktalardasınız, yapabileceğin birşey yok ki..
Başka biri var veya yok, inan fark etmez. Bıktığını söylüyor açıkça, şu an başkası yoksa da yarın olabilir.

2,5 yıllık bir ilişkim var 21 yaşındayız üniversitede tanıştık.. birbirimizi çok seviyoruz ama şu sıralar sorunlarımız var.. aslında ben farkındaydım 1-2 aydır niye hiç aramıyorsun, niye buluşalım demiyorsun hep benden bekliyorsun dedikçe her seferinde "yok aşkım ya sana öyle geliyo yok bişe sen böyle düşünüyo olmazsın bunlar başkalarının düşünceleri dimi" deyip duruyordu, ama belliydi yani aynı üniversitede olmamaıza rağmen haftada 1 anca buluşıyodu benimle, tamam sıcaktı gene buluştuğumuzda da ama sanki daha az konuşuyodu artık.. en sonunda dün gece olanlar oldu arkadaşlarıyla kızlı erkekli film gecesine gideceğini öğrendim ama bana zahmet edip söylememiş bile, hiç sende gel dememiş, (sabah 4 e kadar çimlerde fim izlenir bahar şenliği kapsamında) aradım güzel güzel söyledim "aşkım niye çağırmıyosun beni, önceden böyle yapmazdın" dedim, oda "onları tanımıyosun sonuçta 2 mizin ayrı hayatları var, biliyosun yoğunum (klüp işleri fln.) bi sorun yok sana öyle geliyo askım" dedi gene.. peki dedim gene.. yarım saat sonra "biz yürütemiyoruz, benim kafamı dinlemeye ihtiyacım var zaten sende farkındasın mutlu değiliz, 2-3 aydır mutlu değilim ben, sorun ne bilmiyorum, muhtemelen bende ama çözümünüde bilmiyorum ama olmuyo işte dedi", " sevgidemi sorun var" dedim, önce "bilmiyorum belki de" dedi, sonra da " seni seviyorum orda sıkıntı yok ama belkide 2.5 senenin verdiği bi bıkkınlık bilmiyorum dedi"," bende "bunun çözümü ayrılık mı" dedim dil döktüm ama genede ayrılmak istedi.. en sonunda "noluyo böyle birden ya başka birini mi sevdin hayırdır" dedim, " çabuk kapat telefonu bi dahada sakın arama beni şu an itibariyle herşey bitmiştir" dedi.. ne yapmam gerekiyo yardı edin.. 2, 5 senelik ilişkime yazık mı edim napim :14::14:

aklını kurcalayan en ufak bir süphen olsada ilişkini yeniden gözden gecır derım ben düzelir diye düşünme daha beter oluyo ama asla düzelmiyo

bu bizim ilk ayrılığımız değil şaçma nedenlerden 2 kere daha ayrılmıştık hep aradı özür diledi, dayanamıyorum dedi barıştık en fazla 3 gün sürdü ayrılığımız.. sensiz yaşayamam diyen adam değişti bi anda.. peki ben o 2-3 ayda hiç mi bişe yapmadım? yaptım tabiki, hep ben aradım hep hadi şuraya gidelim buraya gidelim birlikte vakit geçirelim diye uğraştım, hiç sıkmadım ou yapma bunu yapma demedim, ailesinin bile onaylamadığı klüp işlerinde ben ona hep destek oldum.. daha öncedende hiçbi arkadaşını tanımıyordum ama tanıştırdı sonuçta.. bilemiyorum ya bana sana beni bekle demicem, sen kabullenmek istemiyosun ama biz birbirimize göre değiliz" dedi.. ama daha 1 hafta öncesine kadar yok bensiz naparım yok evlenince şunu yaparız bunu yaparız.. off bilmiyorum ya :14:

Son düzenleme:
Bu sıra aynı şeyi bende yaşıyorum ..
Seven insan gitmez,gidemez. yine de onu geri döndürmeye çalışmadım mı? çalıştım.. Ama sadece şunu anladım..
Giden, gitmeyi kafasına koymuşsa , sen ne yapsan boş... dünyayı önüne getirsen de, dünyayı ters çevirip önüne koysan da, gidecek olan gider..
Ben oyle dusunuyorum en azından,kısmet..
O kadar büyük dertleri olan insanlar var ki, artık üzülmemeye çalışıyorum.. sadece şükrediyorum.. Rabbim herseyin hayırlısını versin.. :68:

çok doğru demişsin..

İlişkiye ağırlığını koyamamışın.Daha önceleri nasıldınız bilmem ama şu anlattığın ilişkiden ben bile sıkıldım burda.Keşke o senden uzaklaşırken sen bşeyler yapsaydın.Film etkinliklerine katılmayı sen teklif etseydin bi program yapıp bugün buraya gidiyoruz deseydin filan..Sevgilin heyecan arıyor böyle monoton ilişki ona sıkıcı gelmiş fikrimce.

tam tersi aslında biliyormusun.. o hiç gezmeyi sevmeyen biri, hep gittiği bi cafe var orda oturalım film izleyelim, nargile içelim vs tarzı.. bense buluşalım birlikte vakit geçirelim dedim ama bunaltmdan, hafta 1, cem yılmaza bilet aldım gittik eğlendik.. 1. senemizde yüzük almıştı, aileler biliyordu vs.. kabullenemiyorum hala, kabus gibi geliyor herşey..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Ayrıca konu başlığınız içerik yansıtmadığı için değiştirilmiştir,bilginize.

Klasik belki ama bu acıyı hafifletmenin tek yolu zaman.yok 2,5 yılda bıkmışmış da bilmem ne.. saçma sapan bahaneler.Be adam 2,5 yılda sevgilinden sıkılıyorsan nasıl evleneceksin sen?EVLENDİKTEN 3-4 YIL SONRA BEN SENDEN SIKILDIM boşanalım mı diyeceksin?Sevgiliniz ne yapmak istediğine karar verememiş siz başkası mı var dediğinizde sinirlenip telefonu kapattığına göre başka birinden hoşlanma ihtimali olabilir gibi geldi bana.Öyle değilse büyük ihtimal bir süre sonra sizinle tekrar barışmak isteyecektir.O zaman isterseniz hemen onu affetmeyin biraz sürünsün ki kafasına estikçe siz nasılsa hemen barışıyorsunuz diye aynı şeyleri size yaşatmasın.

Klasik belki ama bu acıyı hafifletmenin tek yolu zaman.yok 2,5 yılda bıkmışmış da bilmem ne.. saçma sapan bahaneler.Be adam 2,5 yılda sevgilinden sıkılıyorsan nasıl evleneceksin sen?EVLENDİKTEN 3-4 YIL SONRA BEN SENDEN SIKILDIM boşanalım mı diyeceksin?Sevgiliniz ne yapmak istediğine karar verememiş siz başkası mı var dediğinizde sinirlenip telefonu kapattığına göre başka birinden hoşlanma ihtimali olabilir gibi geldi bana.Öyle değilse büyük ihtimal bir süre sonra sizinle tekrar barışmak isteyecektir.O zaman isterseniz hemen onu affetmeyin biraz sürünsün ki kafasına estikçe siz nasılsa hemen barışıyorsunuz diye aynı şeyleri size yaşatmasın.

doğrusunu söylemek gerekirse aynı şeyleri bende düşündüm 2,5 yılda sıkıldıysa evlenince ne olacak?
her seferinde olduğu gibi arar barışmak istermi bilmiyorum, ama kolay kolay o laflarını sindiremiyeceğimi biliyorum, mutlu değilim, sana beni bekle demicem dedi, yenir yutulur laflar değil, bunu benim tanıdığım insan söylemiş olamaz :14:

erkekler hepmi böyle... sen üzüldüğünle kalırsın kesinkes başka bi kıza aklı kaymıştır bişey olmuştur sendende soğumuş... hiç bi şşekilde arama sorma 1 ay sonra emin ol pişman olur ama üzüldüğünü falan belli etme böyle erkeklere çok değer vermemek gerekiyo zor olucaksın ozaman vazgeçilmez olucaksın...

erkekler hepmi böyle... sen üzüldüğünle kalırsın kesinkes başka bi kıza aklı kaymıştır bişey olmuştur sendende soğumuş... hiç bi şşekilde arama sorma 1 ay sonra emin ol pişman olur ama üzüldüğünü falan belli etme böyle erkeklere çok değer vermemek gerekiyo zor olucaksın ozaman vazgeçilmez olucaksın...

başka biri olduğunu kesikle düşünmüyorum, bazı sorunları vardı onların bana yansıması olabilir, olan bana ve 2,5 yılımıza oldu, kocaman bi boşluk var içimde, off offf daralıyorum..

başka biri var gibi geldi bana
o gruptan hoşlandığı biri var kesin
yoksa mutsuzluktan ayrılan adam yavaş yavaş söylenmeye vs başlar
yarım saat sonra kararını bildirmezdi telefon ile bir zahmet mesaj atmış bir de 2,5 senelik ilişki
resmen diğerinden ışık görünce vicdan yapmamak için bitirmiş bu ilişkiyi jet hızıyla
bırak hiç kurtarmaya çabalama bence bitmiş
hayırlı olmuş

Back
X