Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2,5 yıllık bir ilişkim var 21 yaşındayız üniversitede tanıştık.. birbirimizi çok seviyoruz ama şu sıralar sorunlarımız var.. aslında ben farkındaydım 1-2 aydır niye hiç aramıyorsun, niye buluşalım demiyorsun hep benden bekliyorsun dedikçe her seferinde "yok aşkım ya sana öyle geliyo yok bişe sen böyle düşünüyo olmazsın bunlar başkalarının düşünceleri dimi" deyip duruyordu, ama belliydi yani aynı üniversitede olmamaıza rağmen haftada 1 anca buluşıyodu benimle, tamam sıcaktı gene buluştuğumuzda da ama sanki daha az konuşuyodu artık.. en sonunda dün gece olanlar oldu arkadaşlarıyla kızlı erkekli film gecesine gideceğini öğrendim ama bana zahmet edip söylememiş bile, hiç sende gel dememiş, (sabah 4 e kadar çimlerde fim izlenir bahar şenliği kapsamında) aradım güzel güzel söyledim "aşkım niye çağırmıyosun beni, önceden böyle yapmazdın" dedim, oda "onları tanımıyosun sonuçta 2 mizin ayrı hayatları var, biliyosun yoğunum (klüp işleri fln.) bi sorun yok sana öyle geliyo askım" dedi gene.. peki dedim gene.. yarım saat sonra "biz yürütemiyoruz, benim kafamı dinlemeye ihtiyacım var zaten sende farkındasın mutlu değiliz, 2-3 aydır mutlu değilim ben, sorun ne bilmiyorum, muhtemelen bende ama çözümünüde bilmiyorum ama olmuyo işte dedi", " sevgidemi sorun var" dedim, önce "bilmiyorum belki de" dedi, sonra da " seni seviyorum orda sıkıntı yok ama belkide 2.5 senenin verdiği bi bıkkınlık bilmiyorum dedi"," bende "bunun çözümü ayrılık mı" dedim dil döktüm ama genede ayrılmak istedi.. en sonunda "noluyo böyle birden ya başka birini mi sevdin hayırdır" dedim, " çabuk kapat telefonu bi dahada sakın arama beni şu an itibariyle herşey bitmiştir" dedi.. ne yapmam gerekiyo yardı edin.. 2, 5 senelik ilişkime yazık mı edim napim![]()
2,5 yıllık bir ilişkim var 21 yaşındayız üniversitede tanıştık.. birbirimizi çok seviyoruz ama şu sıralar sorunlarımız var.. aslında ben farkındaydım 1-2 aydır niye hiç aramıyorsun, niye buluşalım demiyorsun hep benden bekliyorsun dedikçe her seferinde "yok aşkım ya sana öyle geliyo yok bişe sen böyle düşünüyo olmazsın bunlar başkalarının düşünceleri dimi" deyip duruyordu, ama belliydi yani aynı üniversitede olmamaıza rağmen haftada 1 anca buluşıyodu benimle, tamam sıcaktı gene buluştuğumuzda da ama sanki daha az konuşuyodu artık.. en sonunda dün gece olanlar oldu arkadaşlarıyla kızlı erkekli film gecesine gideceğini öğrendim ama bana zahmet edip söylememiş bile, hiç sende gel dememiş, (sabah 4 e kadar çimlerde fim izlenir bahar şenliği kapsamında) aradım güzel güzel söyledim "aşkım niye çağırmıyosun beni, önceden böyle yapmazdın" dedim, oda "onları tanımıyosun sonuçta 2 mizin ayrı hayatları var, biliyosun yoğunum (klüp işleri fln.) bi sorun yok sana öyle geliyo askım" dedi gene.. peki dedim gene.. yarım saat sonra "biz yürütemiyoruz, benim kafamı dinlemeye ihtiyacım var zaten sende farkındasın mutlu değiliz, 2-3 aydır mutlu değilim ben, sorun ne bilmiyorum, muhtemelen bende ama çözümünüde bilmiyorum ama olmuyo işte dedi", " sevgidemi sorun var" dedim, önce "bilmiyorum belki de" dedi, sonra da " seni seviyorum orda sıkıntı yok ama belkide 2.5 senenin verdiği bi bıkkınlık bilmiyorum dedi"," bende "bunun çözümü ayrılık mı" dedim dil döktüm ama genede ayrılmak istedi.. en sonunda "noluyo böyle birden ya başka birini mi sevdin hayırdır" dedim, " çabuk kapat telefonu bi dahada sakın arama beni şu an itibariyle herşey bitmiştir" dedi.. ne yapmam gerekiyo yardı edin.. 2, 5 senelik ilişkime yazık mı edim napim![]()
Bu sıra aynı şeyi bende yaşıyorum ..
Seven insan gitmez,gidemez. yine de onu geri döndürmeye çalışmadım mı? çalıştım.. Ama sadece şunu anladım..
Giden, gitmeyi kafasına koymuşsa , sen ne yapsan boş... dünyayı önüne getirsen de, dünyayı ters çevirip önüne koysan da, gidecek olan gider..
Ben oyle dusunuyorum en azından,kısmet..
O kadar büyük dertleri olan insanlar var ki, artık üzülmemeye çalışıyorum.. sadece şükrediyorum.. Rabbim herseyin hayırlısını versin..![]()
İlişkiye ağırlığını koyamamışın.Daha önceleri nasıldınız bilmem ama şu anlattığın ilişkiden ben bile sıkıldım burda.Keşke o senden uzaklaşırken sen bşeyler yapsaydın.Film etkinliklerine katılmayı sen teklif etseydin bi program yapıp bugün buraya gidiyoruz deseydin filan..Sevgilin heyecan arıyor böyle monoton ilişki ona sıkıcı gelmiş fikrimce.
Klasik belki ama bu acıyı hafifletmenin tek yolu zaman.yok 2,5 yılda bıkmışmış da bilmem ne.. saçma sapan bahaneler.Be adam 2,5 yılda sevgilinden sıkılıyorsan nasıl evleneceksin sen?EVLENDİKTEN 3-4 YIL SONRA BEN SENDEN SIKILDIM boşanalım mı diyeceksin?Sevgiliniz ne yapmak istediğine karar verememiş siz başkası mı var dediğinizde sinirlenip telefonu kapattığına göre başka birinden hoşlanma ihtimali olabilir gibi geldi bana.Öyle değilse büyük ihtimal bir süre sonra sizinle tekrar barışmak isteyecektir.O zaman isterseniz hemen onu affetmeyin biraz sürünsün ki kafasına estikçe siz nasılsa hemen barışıyorsunuz diye aynı şeyleri size yaşatmasın.
erkekler hepmi böyle... sen üzüldüğünle kalırsın kesinkes başka bi kıza aklı kaymıştır bişey olmuştur sendende soğumuş... hiç bi şşekilde arama sorma 1 ay sonra emin ol pişman olur ama üzüldüğünü falan belli etme böyle erkeklere çok değer vermemek gerekiyo zor olucaksın ozaman vazgeçilmez olucaksın...