Vurma oluyor o yaşlarda. Biraz daha büyüyünce devam ederse sorun denebilir. Siz sabırlı şekilde anlatmaya devam edin. Tabi cocugu olan kimse sizin çocuğunuzu istemeyecektir bu dönemde ki haklılar. Bende bu tarz çocukları yaklastirmiyorum çocuklarımın yanına.2.5 yas kızım var Allah a emanet. Bı vurma sorunudur gidiyoruz kimseyle oynamaz oldu direk gidip vuruyo ve çok problem oluyor bu durum. O kadar konuşuyorum nafile. Arkadaşa oturmaya gittim onlarında 4 yaş çocuğu var birbirine girdiler bizim kız sürekli vuruyo. Parka gidiyoruz ordada çok aman aman oynayan bir çocuk değilsürekli kucak delisi. İkinci çocuğu düşünüyoruz hatamı yapiyorum kucaklayinca. Ağır kaldırmış oluyorum.Kendini parcaliyo kucak için agliyo cildiriyo. Hamile kalmaya korkar oldum ikisini bir nasıl idare ederim erken mi diye düşünüyorum yaşım 34.
Ben hep kardeş istedim esimde dün ozrdiledi hatalarını duzeletecek. İlgisizligini. Kardeste yaşımız geçiyor diye konuştuk.Eee boşanmayı düşünüyordunuz ne ara 2.çocuğa heveslendiniz yahu .
ben biri 1 digeri 2ken hamile kalmistim 3.ye hep kucagmdaydilar doktor kiziyodu cok ama nafile anne yuregi kiyamiyodum en sonunda dusuk yaptm zaten hic dusunmuyodm 3.yu 2si bana yetiyo fazlasyla Allahim acilarini gostermesin ama vicdan azabi cekiyosun benm yuzumden oldu mu gibisinden =[2.5 yas kızım var Allah a emanet. Bı vurma sorunudur gidiyoruz kimseyle oynamaz oldu direk gidip vuruyo ve çok problem oluyor bu durum. O kadar konuşuyorum nafile. Arkadaşa oturmaya gittim onlarında 4 yaş çocuğu var birbirine girdiler bizim kız sürekli vuruyo. Parka gidiyoruz ordada çok aman aman oynayan bir çocuk değilsürekli kucak delisi. İkinci çocuğu düşünüyoruz hatamı yapiyorum kucaklayinca. Ağır kaldırmış oluyorum.Kendini parcaliyo kucak için agliyo cildiriyo. Hamile kalmaya korkar oldum ikisini bir nasıl idare ederim erken mi diye düşünüyorum yaşım 34.
Oğlum o yaşlarda şükür bırakmaya başladı huyunu. Vurduğunda nerde olursanız olun, me zaman gitmiş olursanız olun alın eve dönün. Ama önce anlatın. “Kardeşe vurduğun için eve gidiyoruz” diye. Aynen böyle yaptım. Daha kafeye gittiğimiz ilk dakika oyun alanında bir çocuğa vurdu. Alıp eve geldik. Böy böyle bıraktı gibi. Hatta dün yaşıtı başka bir çocuk vurdu karşılık vermedi. Çok şükür2.5 yas kızım var Allah a emanet. Bı vurma sorunudur gidiyoruz kimseyle oynamaz oldu direk gidip vuruyo ve çok problem oluyor bu durum. O kadar konuşuyorum nafile. Arkadaşa oturmaya gittim onlarında 4 yaş çocuğu var birbirine girdiler bizim kız sürekli vuruyo. Parka gidiyoruz ordada çok aman aman oynayan bir çocuk değilsürekli kucak delisi. İkinci çocuğu düşünüyoruz hatamı yapiyorum kucaklayinca. Ağır kaldırmış oluyorum.Kendini parcaliyo kucak için agliyo cildiriyo. Hamile kalmaya korkar oldum ikisini bir nasıl idare ederim erken mi diye düşünüyorum yaşım 34.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?