2.5 yas kızım ve kuzenleri uyumsuz

[/QUOTE]
Aldım ne oynaması yarım saat iyi kötü vakit geciriyo birakiyo hepsini
Oğlum 4.5 yaşında oyun hamuru ile yarım saatten fazla oynamaz. Yine iyi oynuyormuş kızınız. Kuzenlerine de kızmayın, yaş farkı çok fazla ne oynayabilir ler ki. Çevrenizde yaşıt çocuk bulmaya çalışın. Kreşler maliyetli geliyorsa halk eğitimlerin oyun grupları oluyor oraya götürebilirsiniz

2.5 yaşında yeğenim var 1 saatte 5 farklı oyun oynuyoruz ,
Sonuçta ben büyük olduğum için onu oyalıyorum ama kuzenlerden bunu beklemeyin ,siz sıkıntıya girip çocuğu kreşe gönderin yarım gün ya da kendinizi oyun konusunda geliştirin

Çocuklar yaşıt değil ki neden oynasınlar?büyük ihtimal kızınızdan bunalıyorlardır.kızınız eğlenecek diye öteki çocuklara sitem etmek olmaz.

Aynı binada kayınvalidem gil de oturuyor. Kayınvalidem gilde ikide torun var 8 ve 14 yaşında erkek çocuğu. Üzüldüğüm ise şu kızım kuzenleri için can atiyo çünkü evde sklyo ama onlar kızımı gordumu ellerinde tablet telefon çocuğumla oynamak istemiyorlar. Ve her gittiğimizde problem çıkıyor. Özellikle 8 yaşında olanı çok seviyor ama isine gelirse 10 dk oynuyor oynamasida erkek çocuğu olduğu için heralde bağırarak hafif vurup kaçarak oynama ... Oraya götürmek istemiyoruz eşimle sırf bu yüzden ama kızım daha kapılarından geçerken cildirmaya başlıyor kaynanama sesi duyup kapıyı açıyor gel diyo kızım da uçarak gidiyor. Parka gideriz hiç kimse kızımla oynamadığı için ordada uyumsuz oluyoruz parktakiler hep 5-6 yaş civarı.onlar başka oyun oynuyor. Evde LEGO var oynatyorum ama benlede çok kısıtlı oynuyor sklyor ve agresiflesiyor:KK43:(((
iyi de yazdıklarınızda anormal bir şey Yok ki. Biri 14 yaşında. Biri 8 ve ikisi de oynamak istemez tabi. Telefon tablet çok cazipken. Zaten oynamasınlar da. Arada çok yaş farkı var. Kızınız istiyor olabilir ama onunla siz ilgileneceksiniz. İnstagramda sayfalar var etkinlikleri anlatan. Bakın derim

Back
X