2.5 yasında oğlum çok şımarık

merhaba kızlar nasılsınız?? Oğlum gün geçtikçe daha da haylaz olmaya başladı sürekli insanlara eşyalar fırlatıyor . Ben de hamileyim ve annemlere geldim doguma 1 ay var . Ancak annem oglumla bazen başedemiyor. Yemek yemek istemiyor sürekli evde koşmak istiyor . Havalar çok soguk dışarı sürekli çıkaramıyoruz . Sizinkiler ne alemdeler? Dua da okuyorum oyuncaklar da alıyorum değişiklik olsun diye ama nafile ? Komşuların çocuklarını çağıralım dedik nezle de oldu neyse ki atlattı. Ama artık ne yapacağız bilmiyorum .
Off soğuk moğuk dinlemiyoruz günde 2 kez çikariyoruz valla. Biri parka biride avmlerdeki kapali oyun alanlarina. Yoksa rahat etmez enerjisini atamaz premses hazretlerim

merhaba kızlar nasılsınız?? Oğlum gün geçtikçe daha da haylaz olmaya başladı sürekli insanlara eşyalar fırlatıyor . Ben de hamileyim ve annemlere geldim doguma 1 ay var . Ancak annem oglumla bazen başedemiyor. Yemek yemek istemiyor sürekli evde koşmak istiyor . Havalar çok soguk dışarı sürekli çıkaramıyoruz . Sizinkiler ne alemdeler? Dua da okuyorum oyuncaklar da alıyorum değişiklik olsun diye ama nafile ? Komşuların çocuklarını çağıralım dedik nezle de oldu neyse ki atlattı. Ama artık ne yapacağız bilmiyorum .
yarım günlük kreş daha faydalı olabilir bence . Hem sende annende daha rahat edersiniz. Çocugunuzda sosyalleşmiş olur.

Kardeş geleceği için hırçın olabilir ama demisler zaten enerjisini atması lazım en iyisi oyun grubu ya da kreş haftada iki ya da üç. Kreş böyle tavırları olan çocukları dinginlestirebiliyor.

çocuk sürekli evde ise ne gibi davranış bekliyordunuz ?
yaşlı kadın başedemez unutmuştur çocuk yaramazlıklarını
doğuma kadar herşeyiyle yine siz ilgilenin çocuğunuzun
ama görüşüm yağmur olmadığı sürece çocuk dışarı çıkarılabilir
evde olacak ise de aktivite bulun sizin çocuğunuz normalde nasıl oyalıyorsunuz

Back
X