2.5 yasindaki akilli kizim:)

tuuba0607

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
847
565
133
37
Merhaba hanimlar. Sukurler olsun dogdugundan beri uyku, yemek sorunu olmayan dunyalar guzeli bir kizim var. daha cok kucukken odasini ayirmistim cunku yanimizda uyumuyordu 1 aylikken kendi odasina tasindi :) ve o gunden sonra sorunsuz gecelerimiz oldu.. tabi biz bu arada kucaklasip uyumanin zevkine varamadik.
gecenlerde bir kac kere birlikte uyuduk ve o gunden sonra artik hep yanimda yatmak istiyor .Ben bundan sikayetci degilim aslinda ama tam 1 saat oyun oynuyo opuyo sariliyo ve uyumak istemiyor birlikteyken..Aslinda yasamadigimiz o duyguyu yasayip daha guclu bagimiz olsun istiyorum, bir yandan da cok guzel uyuyan, uyku saati belli olan ,yalniz basina bu isi halledebilen cocugun rutinini bozmak istemiyorummm..
ne yapsam bilemedim bana bi el ativerseniz..

Merhaba hanimlar. Sukurler olsun dogdugundan beri uyku, yemek sorunu olmayan dunyalar guzeli bir kizim var. daha cok kucukken odasini ayirmistim cunku yanimizda uyumuyordu 1 aylikken kendi odasina tasindi :) ve o gunden sonra sorunsuz gecelerimiz oldu.. tabi biz bu arada kucaklasip uyumanin zevkine varamadik.
gecenlerde bir kac kere birlikte uyuduk ve o gunden sonra artik hep yanimda yatmak istiyor .Ben bundan sikayetci degilim aslinda ama tam 1 saat oyun oynuyo opuyo sariliyo ve uyumak istemiyor birlikteyken..Aslinda yasamadigimiz o duyguyu yasayip daha guclu bagimiz olsun istiyorum, bir yandan da cok guzel uyuyan, uyku saati belli olan ,yalniz basina bu isi halledebilen cocugun rutinini bozmak istemiyorummm..
ne yapsam bilemedim bana bi el ativerseniz..
O değilde 1 aylik bebegin tek başına bi odada yatmasi çok garip geldi bana
Maşallah kiziniza erken ayirmissiniz odayı sizin odada yatsa tabi besiginde daha mı sağlıklı olir du diye düşünüyorum hem sizde kizinizla o oyun zevkine varmış olurdunuz
2.5 yaşına gelmiş artık bende yine odada yatırmaya devam diyorum millet bu yaşlarda nasıl oda ayiracam diye düşünüyor :eek:

Çok küçük ayrılmış ama şimdi beraber yatarsaniz işiniz zor olacak.
Duzeninizi bozmayin bence..

Tesekkurler kizlar ilginc gercekten ama 1 aylik bebek yanimizda uyumadi resmen. belki ben de hata vardi her kipirdanmasinda hoop uyandi diyip aliyordum . neyse ki hic sorun yasamadik su anda da yalniz uyumaya alistigi icin benimle birlikte uyuyamiyor ama yanimda olup oynamak istiyor.. artik 15 dk oyun oynayip sonra tekrar yatagina gotureyim en iyisi kuralimiz bozulmasin.

Back
X