- 10 Aralık 2014
- 847
- 565
- 133
- 37
Merhaba hanimlar. Sukurler olsun dogdugundan beri uyku, yemek sorunu olmayan dunyalar guzeli bir kizim var. daha cok kucukken odasini ayirmistim cunku yanimizda uyumuyordu 1 aylikken kendi odasina tasindi :) ve o gunden sonra sorunsuz gecelerimiz oldu.. tabi biz bu arada kucaklasip uyumanin zevkine varamadik.
gecenlerde bir kac kere birlikte uyuduk ve o gunden sonra artik hep yanimda yatmak istiyor .Ben bundan sikayetci degilim aslinda ama tam 1 saat oyun oynuyo opuyo sariliyo ve uyumak istemiyor birlikteyken..Aslinda yasamadigimiz o duyguyu yasayip daha guclu bagimiz olsun istiyorum, bir yandan da cok guzel uyuyan, uyku saati belli olan ,yalniz basina bu isi halledebilen cocugun rutinini bozmak istemiyorummm..
ne yapsam bilemedim bana bi el ativerseniz..
gecenlerde bir kac kere birlikte uyuduk ve o gunden sonra artik hep yanimda yatmak istiyor .Ben bundan sikayetci degilim aslinda ama tam 1 saat oyun oynuyo opuyo sariliyo ve uyumak istemiyor birlikteyken..Aslinda yasamadigimiz o duyguyu yasayip daha guclu bagimiz olsun istiyorum, bir yandan da cok guzel uyuyan, uyku saati belli olan ,yalniz basina bu isi halledebilen cocugun rutinini bozmak istemiyorummm..
ne yapsam bilemedim bana bi el ativerseniz..