Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım otizm çok farklı tepkileri olan bir rahatsızlıktır.............bence bir kaç doktora daha götür....yaşıtlarıyla sık sık bir araya getir........oyun gruplarına götür gata dediğine göre ankarada isen anterest te çok güzel oyun grubu var birlikte oyun oynuyolar.........davranışları gelişecektir eminimki tv seyreden çocuklar geç konuşuyomuş.günde en fazla 1 saat tv seyretmeleri gerekiyormuş.....sevgiler
bilemiyorum çok akıllı ve zeki 22 aylık 14 yaşında abisi var hergün dışarı çıkarıyorum parka alışverişe konuşmaması değilde daha çok adına tepki vermemesi takıldı kafama ondan götürgüm dr ankara değil ist haydarpaşa gata tşklr ilginize
konu baya geçmiş ama ben de bişiler demek istedim :) benim oğlum da 2 gün sonra 2 yaşına girecek, cümle kuramıyor. net konuşamıyor. ama konuşmasından ben anlıyorum. kendine göre farklı bir dil geliştirdi sanki. mesela her nesneyi biliyor tanıyor. hatta hikayeler anlatıyor ben anlıyorum da eşim bile anlayamıyor :) anne, baba, dede, anane,babane, kardeş,abla,abi kelimeleri bir tek net çıkıyor ağzıından. diğerleri hep uydurma .. örneğin en basiti su yerine '' sus '' diyor. cümle içinde kullanırken susiçimiyane diyor susadım anne demek olduğunu ben anlıyorum. çünkü belirli durumlar için hep aynı kelimelerle aynı cümleleri kuruyor. her gece hikaye kitabı okuyoruz, aynı kitabı genelde tekrar ediyoruz. onu ezberlemiş gibi anlatıyor. ama doktora gitmemiz gerekiyor mu bilemiyorum. ya daha da zorlaşırsa konuşması diye endişelendiğim de oluyor. görenler neden konuşmuyor vs. diye illa soruyor.![]()