2.5 yasindaki kizima vurdum.Cok pismanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım ortada da
Mune, birçok konuda ayni fikirde oluruz ama bu konuda cok farkli dusunuyorum ve belirtmek istedim.
Çocuklara karşı islenen hicbir suc cezasiz kalmamali, cocugu doven annesi de babasi da ogretmeni de olsa bedelini en agir sekilde odemeli.
Eger siddet siddetle cozulmez diyorsak neden burda cocuk katilleri idam edilsin diye imza kampanyalarini destekliyoruz? Bu da siddete siddet degil mi? Hem de bir insanin en temel hakki olan yasam hakkini elinden almayi destekliyoruz.
Baska bir ironi de, siddet goren kadinlar konu açtığında darp raporu al, boşan, surundur, elleri kirilsin derken, cocuga uygulanan siddet sozkonusu olunca pisman olmus ne olacak dememiz bekleniyor. Kadina uygulanan siddete verdigimiz tepki neyse aynisi, hatta daha fazlasi cocuga uygulanan siddet icin de verilmeli.
Karisini doven adama elleri kirilsin diyenlerin elestirilmeyip, cocugunu doven kadina biri de seni dovsun diyenin elestirilmesi hic adil degil.
dayak yok ki popoya vurma konusunu nasıl çocuk oldurenlerle bir tutuyorsun

Size yorum bile yapmayacağım..Yıl 2017 ve eğitimlisiniz sanıyorum.Yazık...

Dayak yiyen böyle oluyorsa ölüyor olsam kızıma iğne ucu kadar dokunmam aman ya

Yaptığını onaylamıyoruz annenin ama pişman ve üzülmüş eleştirmek ayrı psikolojik şiddet ayrı annenin çocuğuna vurmasıyla kocanın vurmasında dağlar kadar fark var şiddeti onaylayan bi mesj okudum sadece ben

Ne fark var? Ben size soyleyeyim, Ikisi de kotu ama 2.5 yasinda daha dogru duzgun kendini ifade edemeyen, el kadar bebeye vurmak daha da kotu. Kadin belki bir nebze kendini korur ama 2.5 yasindaki cocuk kendini koruyamaz, dili dönüp kimseye anlatamaz bile....

ben abartılıcak bişi göremedim
kadının yaptığı dövmek değil bence
benim annem de terlik fırlatmasıyla ünlüdür
ama bu durum bende psikolojik ya da fiziyolojik bi rahatsızlık yaratmadı
aksine şuan espri konumuz kendisi

Benim dedem de 60 yildir sigara iciyor hala turp gibi maasallah, demek ki sigara sagliga zararli degil, bu mudur yaklasimimiz?

canım ortada da
Mune, birçok konuda ayni fikirde oluruz ama bu konuda cok farkli dusunuyorum ve belirtmek istedim.
Çocuklara karşı islenen hicbir suc cezasiz kalmamali, cocugu doven annesi de babasi da ogretmeni de olsa bedelini en agir sekilde odemeli.
Eger siddet siddetle cozulmez diyorsak neden burda cocuk katilleri idam edilsin diye imza kampanyalarini destekliyoruz? Bu da siddete siddet degil mi? Hem de bir insanin en temel hakki olan yasam hakkini elinden almayi destekliyoruz.
Baska bir ironi de, siddet goren kadinlar konu açtığında darp raporu al, boşan, surundur, elleri kirilsin derken, cocuga uygulanan siddet sozkonusu olunca pisman olmus ne olacak dememiz bekleniyor. Kadina uygulanan siddete verdigimiz tepki neyse aynisi, hatta daha fazlasi cocuga uygulanan siddet icin de verilmeli.
Karisini doven adama elleri kirilsin diyenlerin elestirilmeyip, cocugunu doven kadina biri de seni dovsun diyenin elestirilmesi hic adil degil.
dayak yok ki popoya vurma konusunu nasıl çocuk oldurenlerle bir tutuyorsun

Bir tutuyor olsam konu sahibi idam edilsin derdim oyle bisey demis miyim?
Ayrica dayagi vurulan yere gore mi degerlendiriyoruz, kafaya vurma, popo serbest falan...
Konuyu talep üzerine kapadım ama şunu ifade edeyim karısını döven adam içinde haddi aşan yorumlar olunca aynı ikazları yapıyoruz, dün bir topikte tüm kayınvalidelere ölsünler inşaallah (kibarını yazdım daha fena söyleniş şekli vardı) denildi, bu da bir şiddet.
Konu sahibesi hatalı, lakin oh vurdum da demiyor, hatası için çıkış yolu arıyordu hepimiz gibi.

Hanım efendi ne demek çocuğu alırdım bu nasıl cümledir hiç bir anne bu cümleyi hak etmez siz annenize sorun bir kere bile olsa cimcik atıp sus demedi mi bir kere olsun poponuza vurmadı mi yapmayın ya kandırmayı burda sanki en Melek insan sizlersiniz

Evet hepimiz anneyiz sende annesini güzelim bunu unutma ben seni suclamicm evet yaptın yanlış olduğunu biliyorsun zaten ama senj yargılamak zaten bu şiddet mi aaa vok kötü bilmem ne diyenler bu kadının üstüne giderek zaten ina da şiddet yapiosnz zaten morali bozuk kocası yardım etmez ailesi yardım etmez bu kadın ne yapsın ya olmuş allah vermiş doğurmuş şükürler olsun yapmayın ya

Çocuk dogurmasaydınız o zaman kendinize ama öyle ama böyle diye bahane uydurmayın.Çocuğu sizin elinizden almak isterdim ama ülke şartları belli,allah merhamet versin
Bu nasıl bir cümledir allah aşkına ya o bir anne siz hangi haddinizle alirdimcunlesini kullanıyorsunuz hanım efendi sanırsın gazi burnu kanadı çocuğun yapmış bir hata evet vicdani burda rahatlamaz demekki yanlızkalmış ailesi kocası yardım etmiyor oda bunalmış burda yazmış ki sizin yaptığınz yorumlarda bir nevi şiddet suan buna ne demeli

Hanım efendi ne demek çocuğu alırdım bu nasıl cümledir hiç bir anne bu cümleyi hak etmez siz annenize sorun bir kere bile olsa cimcik atıp sus demedi mi bir kere olsun poponuza vurmadı mi yapmayın ya kandırmayı burda sanki en Melek insan sizlersiniz
Evet hepimiz anneyiz sende annesini güzelim bunu unutma ben seni suclamicm evet yaptın yanlış olduğunu biliyorsun zaten ama senj yargılamak zaten bu şiddet mi aaa vok kötü bilmem ne diyenler bu kadının üstüne giderek zaten ina da şiddet yapiosnz zaten morali bozuk kocası yardım etmez ailesi yardım etmez bu kadın ne yapsın ya olmuş allah vermiş doğurmuş şükürler olsun yapmayın ya
Bu nasıl bir cümledir allah aşkına ya o bir anne siz hangi haddinizle alirdimcunlesini kullanıyorsunuz hanım efendi sanırsın gazi burnu kanadı çocuğun yapmış bir hata evet vicdani burda rahatlamaz demekki yanlızkalmış ailesi kocası yardım etmiyor oda bunalmış burda yazmış ki sizin yaptığınz yorumlarda bir nevi şiddet suan buna ne demeli

Tamam sakin ol gece gece iki senelik konuyu cikarip yardiriyorsun 😂

Bu baya eski bir konu 2017 de açılmış.Mune konuyu kapattım yazmış ama neden açık anlamadım.

Benim oglum da yemiyor icmiyor biraksam ac gezecek. Daha 2 yasina bile gelmedi kök sokturuyor. Kaşığı uzatirken tum gucuyle elime bi vurarak itiyor ki yemek dökülüyor.
Bazen saçımı başımı yolmak istiyorum sinirden. Ne yapacagimi bilmiyorum. Ama vurmak hic içimden gelmiyor hani o anlik sinirle refleks olarak bile gelmiyor.
O minik muhtac bedene bakinca bisey tutuyor insanı.
Yani şöyle düşünün siz vurunca anlayacak mi sanki? Annem bana yemedigim icin vurdu hemen yemek yemeliyim mi diyecek? Hayir. Hatta tam tersi daha cok aglayip sizlayacak. Yani sonuca cozume ulasamiycaksiniz o yüzden gerekirse kendi saçınızı yolun ama ona dokunmayın.

Kizim bu aralar cok huysuz.Ben calisan bi anneyim aksama kadar canim cikiyor.Ustune bir de esimle ve esimin ailesiyle problemler yasadim.Malesef cok zor bi okulda gorev yapiyorum ve onun gerginligini kucuk kizimdan cikartiyorum bazen.Ve nasil bi anneyim diye oturup agliyorum.Bugun izinli gunum .Kizim kahvalti yapmadi acliktan agliyor ustune uykusu da olmasina ragmen uyumuyor.Bunun yerine saatlerce agliyor.Ben de poposuna ve koluna vurdum sinirle.Aglayarak uyudu kapinin onunde.Icini ceke ceke...Su an cok kotuyum.Sinirlerime nasil hakim olmaliyim?Var mi bunu basaran anneler?
Kapının önünde ağlayarak uyudu...... Kanseri yenmeye çalışıyorum belki benim çocuğum olmayacak. Ama Allah sana çocuk vermiş ve sen millete gösteremediğin kızgınlığını o savunmasız yavruya gösteriyorsun. Kendini koruyamıyo ve kapının önünde ağlayarak uyuyo. Sen o meleği yatağına bile götürmüyosun. Dilerim Allah'tan o günahsıza yaşattığının on katını yaşarsın. Tavsiye istiyorsan bebeğe vurmak yerine aynanın karşısına geçip kendine yumruklarını salla. Hala sinirliysen al eline jileti bileklerini doğra. Dünya senin gibi insan kılığına girmiş şeytandan kurtulur

Benim oglum da yemiyor icmiyor biraksam ac gezecek. Daha 2 yasina bile gelmedi kök sokturuyor. Kaşığı uzatirken tum gucuyle elime bi vurarak itiyor ki yemek dökülüyor.
Bazen saçımı başımı yolmak istiyorum sinirden. Ne yapacagimi bilmiyorum. Ama vurmak hic içimden gelmiyor hani o anlik sinirle refleks olarak bile gelmiyor.
O minik muhtac bedene bakinca bisey tutuyor insanı.
Yani şöyle düşünün siz vurunca anlayacak mi sanki? Annem bana yemedigim icin vurdu hemen yemek yemeliyim mi diyecek? Hayir. Hatta tam tersi daha cok aglayip sizlayacak. Yani sonuca cozume ulasamiycaksiniz o yüzden gerekirse kendi saçınızı yolun ama ona dokunmayın.
Çünkü siz gerçekten annesiniz. Tebrik ederim

inşallah bir gün sizden 3 kat uzun ve 6 kat ağır biri sinirlerine hakim olamayarak sizi döver.
Amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin

Kapının önünde ağlayarak uyudu...... Kanseri yenmeye çalışıyorum belki benim çocuğum olmayacak. Ama Allah sana çocuk vermiş ve sen millete gösteremediğin kızgınlığını o savunmasız yavruya gösteriyorsun. Kendini koruyamıyo ve kapının önünde ağlayarak uyuyo. Sen o meleği yatağına bile götürmüyosun. Dilerim Allah'tan o günahsıza yaşattığının on katını yaşarsın. Tavsiye istiyorsan bebeğe vurmak yerine aynanın karşısına geçip kendine yumruklarını salla. Hala sinirliysen al eline jileti bileklerini doğra. Dünya senin gibi insan kılığına girmiş şeytandan kurtulur
Cevap vermeyeyim dedim kanser hastasıyım falan yazmışsın.Sana açıklama yapma gereği duymuyorum da ben çocuklarımı her şeyden çok severim.O zaman bir hata yaptım evet ama pişman oldum.Seytqn senin gibi olur.Umarim bu üslupla çocuğun falan olmaz da senin gibi nefret dolu bir annesi olmaz

Linç ekibi yerini almış. Hatasini bilen ve yeterince uzgun bi ANNE var karsinizda. Burda yorum yazanlarin cogunun daha cok siddete egilimli oldugunu dusunuyorum bu nefret ve kinle nereye varacaksaniz acaba...
O zaman sadece poposuna vurmustum ve ben onun annesiyim.Evet yapmalıyım kesinlikle.Ama bana kadının yazdığına bakar mısınız koluma jilet atacakmisim.Bir de kanser hastasıyım diyor.Nasil bir psikoloji

Bence biraz abartmışsınız. Sanki çocuğu her gün dövüyor gibi. Bu kadar ağır konuşmaya gerek yok. Kadın vicdan azabı çekmese yakar sigarasını içer kahvesini buraya gelip konu açmazdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X